-
IT café
YouTube kisokos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaren91
senior tag
Sziasztok.
Próbáltam már Chromot, Opera GX, Firefox böngészőt is, de egyik se hozott sikert. Chrome, meg az opera is dobálta a framet, és állandóan változtatta a felbontást, holott kézzel full hd ra állítottam. Firefox elvileg nem dobálja a framet, viszont ebben is össze vissza leveszi 720p re holott be van bufferelve a videó, és nem is vacak a gépem.
Valakinek megoldás erre a problémára? Vagy covid miatt izzanak a youtube szerverek és ezért szarakodik?[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Azt írja statisztikában, hogy full hd-ban játssza , de szerintem mindenki látja, hogy ez 720p...
Néha felugrik tényleg full hd-ra de állandóan vissza droppol... kezd már az idegeimre menni. Próbáltam már hardveres gyorsítás nélkül is, akkor is ugyan ez a helyzet.MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Anaren91
senior tag
Ez egy stream volt Twitchen, amit felvettek és feltöltöttek Youtube-ra. Gondolom Capture cardal vették fel full hd-ba ergó még ha nekem akkor is állítódna amikor épp nézem Twitchen, nekik a felvétel során gondolom nem, tekintve, hogy direktbe veszik fel a ps5 ről.
Ismerve a fiúkat gondolom stream közbe Jani nem a saját gépén nézi a Twitchet és veszi fel valami screen capture programmal[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Horgász topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- EAFC 25
- Suzuki topik
- DIGI internet
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest