Új hozzászólás Aktív témák
-
PyroS
senior tag
Üdv mindenkinek.
Tegnap meg jött a Xigmatek Red Scorpio hűtőm.Az előző hűtőm egy Hyper Tx2 volt.A E8400-es procimat 1.275v 4Ghz használom.
Idle: mind a két hűtővel kb 35-40 fok közt ingadozik
Terhelve: a TX2-vel 68-73Fok volt a Scorpioval pedig max: 58-60fok van .
Egy pár kép: [link],[link],[link],[link][ Szerkesztve ]
-
PyroS
senior tag
válasz Hurkaleves #344 üzenetére
Szerintem a Seneritnél nincs crossbow.Legalább is nekem ezt írták,hogy kb 2 hét múlva kapnak csak.
-
PyroS
senior tag
válasz Hurkaleves #346 üzenetére
Én is úgy használom a Scorpiomat.De most várok,hogy megjöjjön nekik a crossbow.
-
PyroS
senior tag
Szerintem az egy elég hangos venti. Én le is cseréltem egy halkabb 13cm-re.Külön még nem nagyon láttam olyat.Esetleg kérdezd meg a Seneritnél nem e tudnak szerezni.Bár lehet,hogy ha nem sikerül venti szabályzó panelt vennem akkor eladom azt amit leszedtem a Red Scorpionomról.
-
PyroS
senior tag
Hello.
Tud valaki olyan helyet ahol lehet venni Crossbow-ot?A Seneritből nem érkezik válasz,hogy mikor kapnak .
-
PyroS
senior tag
Hello.
Beszereltem a crossbow-ot a Red Scorpionom alá.A Real Temp szerint 74-ről 67 fokra csökkent a max hőfokom prime alatt .
-
PyroS
senior tag
Hello.
Szerintem mindegyik lapra feltudod tenni a crossbowot.Ki kell hozzzá venni a lapot,aztán alulra feltenni.Le veszed az öntapadós ragasztóról a papírt és a hozzáadott csavaros felfogatóval beállítod,hogy jó helyre essenek a lyukak.Aztán felcsavarozod a hűtőre a felfogatót,meghúzod és kész.Tovább tartott kiszerelni a lapot mint feltenni a crossbowt .
-
PyroS
senior tag
válasz TazLeacher #526 üzenetére
Én lecseréltem a ventijét mert hangos volt.Esetleg próbáld meg úgy,hogy nem a cpu fanra dugod hanem egy másikra.A műanyagot azt nem kell róla levenni mert szerintem az azért van rajta nehogy hozzáérjen az alaplap aljához.
-
PyroS
senior tag
válasz TazLeacher #528 üzenetére
Egy Thermaltake A2330 Silent Wheel van rajta,13cm és elég halk.[link]
-
PyroS
senior tag
válasz TazLeacher #530 üzenetére
Hello.
Nekem ha jól emlékszem akkor 3-4 fokkal lett magasabb ezzel a halkabb ventivel. Kíváncsi leszek,hogy nálad mennyit számít majd.
wutuka : hát ezt így nem tudom neked megmondani,de szerintem érezni fogod,hogy meddig lehet húzni.
-
PyroS
senior tag
válasz TazLeacher #536 üzenetére
Tényleg 1500rpm a max fordulata.Nekem itt már elég hangos,igaz a házamban lévő 12cm ventik levannak szabályozva 5v-ra.Ezek szerint nekem van érzékeny fülem .
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest