Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
Nah, akkor hátha jövőre ha netán valami elmezavar miatt lecserélem a gépet, legalább hűtőt nem kell vegyek, nagyon bejött nekem ez a kis drága , szerintem ,hogy egy kicsit most lelóg a prociról, mert ugye nagyobb , minta red scorpion, remélem pont jó lessz a core í7-hez
vga
-
sz.j
nagyúr
És ha lesz hol lehet majd kapni?
Mert jelenleg még Xigmatek hűtőt sem lehet kapni ...
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
NFree
addikt
Akkor mega thanx fiúk,
Mostmár Így jobban alszomvga
-
sz.j
nagyúr
Köszi szépen, de nekem többek között van egy S1283 hűtőm is.
De ha majd megjelennek az új hűtők (pl. "C" vagy ennek a síma változata) azt már a jelen állás szerint bonyolult lesz beszerezni.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
NFree
addikt
Nah megtaláltam, véletlen közbe, az a bibi nem tudja pontosan , hogy a "C"-e de valami újfajta mert a csövek már közelebb vannak egymáshoz, Seneritnél vette de ez volt az első meg tán eggyenlőre az utolsó darab, azt írta ő is ugy kunyizta el mert a boltba azt mondta neki az eladó , hogy eggyet kaptak bemutató db-nak,hogy fotózzák meg írjanak róla véleményt. aztán sikerült neki megvenni.
vga
-
sz.j
nagyúr
Ha a hp csővek nincsenek nikkelezve, akkor nagy valószínűséggel a HDT-S1284 EE hűtő lesz.
[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
Bálint85
senior tag
Hali
- Van egy olyan gond a haveromnak, h RED SCORPION-S1283 van neki ilyen sipoló hangja.
- Ez alapból ilyen vagy gyári hiba lehet?
- Vagy érdemes lecserélni egy Achilles S1284C-re?
- Különben melyik hűt jobban RED SCORPION-S1283 vagy Achilles S1284C ?http://www.anandtech.com Élj lazán, ne dolgozz túl sokat, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy vasárnap a templomban mindenki énekel, csak te fekszel a hátadon...
-
Pubszon
veterán
Ha minden jól alakul, jövő hét elején én is Xigmatek tulaj leszek, mégpedig egy Achilles-el.
Nagy nehezen tudtam szerezni, mert nándika "szabadságon" van, senerit meg nem válaszol, az alien-be meg egyszerűen nincs, sz.j meg nem adta el a picit sérült 1283-ast.
De kitartó voltam, és itt a PH!-n az apróba találtam egy Achilles-t.
Kiváncsi vagyok mit fog művelni a Quad-al.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
TazLeacher
nagyúr
Újra itt, immáron új procival. Le a kalappal az S1283 előtt!
Az új Quadot 3,825-ön 1,5 óra prime után is 60 fok alatt tartja. Mindez egy 8K-s léghűtés!
-
sz.j
nagyúr
"... sz.j meg nem adta el a picit sérült 1283-ast. "
Ez így egy kicsit pontatlan.
A sérülés miatt, az esetleges félreértések elkerülése érdekében, nem postázok, csak személyes átvétel lehetséges.(Megemlítem, hogy volt más olyan jelentkező is, aki a "picit sérült" hűtőért 3k-t ajánlott. )
Amúgy gratulálok az új hűtődhöz.
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
Jaj, bocsi, tényleg így volt.
De láttam a képeidet, nem vészes a sérülés, a postán meg ha sérült volna, akkor így is úgy is baja lett volna.
Köszönöm a gratulációt, remélem minden rendbe fog zajlani a beszereléssel is, legalább egyúttal ki is portalanítom kompresszorral a gépet, főleg a tápot.ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
Pubszon
veterán
Az LGA1160-nak a hűtőfelfogatása új lesz vagy pedig olyan mint az LGA775-és vagy az LGA1366-é?
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
sz.j
nagyúr
Nagyon szomorú vagyok ....
Kölföldön már kapható az új fejlesztésű S1284EE hűtő, itthon meg semmi.Pedig erre a hűtőre várva adtam el nem rég az S1283 hűtőmet.
[ Szerkesztve ]
-
Henk
veterán
válasz TazLeacher #724 üzenetére
Közelebb vannak a hp-ok egymáshoz,így a 2 szélső is jobban felfekszik a cpu-n.Mert a réginél azt sérelmezték,hogy a 2 szélső nem nagyon ért hozzá a procihoz.
Ezáltal állítólag jobb lesz a hatásfoka,meg azt hiszem több lamella is van ezen mint a régin. -
Henk
veterán
válasz TazLeacher #726 üzenetére
Van aki szeret újítani.
Néha én is cserélek ok nélkül dolgokat a gépben,nem is mindig válik előnyére a dolog.
sz.j:azt hittem gyorsan eladta ezt is mikor megláttam,hogy megjelent az EE. -
sz.j
nagyúr
válasz TazLeacher #726 üzenetére
"... Nálam prime alatt a sima 60 foka alatt tartja a prockót. Ezért eladni egy hűtőt..."
Tudod, van aki a vga-it cserélgeti sűrűn, más meg a hűtőjét.
Mint köztudott proci és proci között is előfordulhat eltérés, nem csak tuningolhatóságban hanem hőmérsékletben is!
Igaz nem tudom, hogy nálad milyen beállításon "tartotta 60° alatt" prime alatt, de nekem egy eléggé forrófejű procim van, ennek ellenére 1,2V környékén nálam is 60° alatt tartotta a hőt.
De mivel én elég sűrűn tuningolok ahhoz, hogy elfogadható hőmérsékleten tudjam 4,5G-n vagy 4,6G környékén síkeresen futtatni a prime-t nagyon jó hűtésre van szükség.Ezért is volt/van szükségem a hűtők tesztelésére, cserélgetésére.
-
sz.j
nagyúr
válasz TazLeacher #730 üzenetére
Már bocsi, de ki mondta azt, hogy nincs hűtőm?
Van kettő, nem is akár milyen, de sajnos az eddigi egyik legjobbat adtam el, vélhetően a mégjobb reményében.Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
engusz
veterán
Én vízzel gondoltam rátámadni az enyémre. Van is egy CoolIT Pure elfekvőben, amire azt mondják, hogy elég jó. Azonban még nem volt érkezésem érdemben foglalkozni ezzel. Most Achilles + Enermax Cluster páros teljesít szolgálatot a procin.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
sz.j
nagyúr
"... Most Achilles + Enermax Cluster páros teljesít szolgálatot a procin."
Nálam meg TRUE + Xigmatek Crossbow "kombo", eddig szuperül.
Igazán "átvehetnéd" a Xigmatek hűtők forgalmazását!
-
engusz
veterán
A TRUE rendben van, szerintem kiváló darab.
Xigmatek volt egy darabig, de nem tudom, hogy mikor lesz újra. Szólok, ha ezt a vonalat helyretettem. Eddig nem nagyon volt idő, se kapacitás ezzel foglalkozni. Pedig komoly cuccokat tesznek le az asztalra.
Nézzék meg közelebbről! Mert minél közelebb hiszik magukat, annál kevesebbet fognak látni.
-
jugeen
addikt
-
sz.j
nagyúr
Kösz az infót, kellemes darab ..., bár jobb lett volna egy komolyabb hűtővel összevetni.
Most már csak arra lennék kiváncsi, hogy az S1284EE és a Dark Knight közül, ugyan azzal a ventivel, melyik hűt jobban.
-
-
sz.j
nagyúr
Várom, viszonyításnak az is jó lesz ..., mert egyenlőre csak LGA775-ben gondolkodom.
Addig is egy kis "előzetes teszt".
[ Szerkesztve ]
-
Pubszon
veterán
NA megjött az Achilles, de sztem csak holnap lesz felszerelés.
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest