Új hozzászólás Aktív témák

  • Mariann294

    őstag

    válasz dangerzone #4994 üzenetére

    Szia!

    Go pro-val nincs tapasztalatom, de Yi-vel igen. Nekem 2 évig volt és meg is van az első generációs Yi Action kamerám. Néha müvelt furcsaságokat, de teljesen jól müködik a mai napig. Strapabiró, leginkább kerékpáros sisakon volt a legtöbbet használva. Párszor kapott kis esőt is tok nélkül, de nem lett baja. Leejtve sose volt, szóval azt nem tudom hogy birja.

    Nem rég vettem új 4K-s Xiaomit. Még csak pár alkalommal használtam, de teljesen elégedett vagyok. Én 29 500 ft-ért szereztem be, postaköltséggel együtt. Ennyiért ajándék :) Külföldről rendeltem, féltem hogy ha gond lesz hogy küldöm vissza, de jó kamerát kaptam. Sokat olvastam arról hogy sok a hibás darab, a mikrofonnal szokott gond lenni, sistergő hangja van némelyiknek. A 4k + annyival tud többet hogy a 4K felvétel nem csak 30 de 60 fps-el is tudja venni, és lehet hozzá külső mikrofont csatlakoztatni.

    Ha van még valami kérdés és tudok segiteni, szivesen válaszolok. Tudok videóból kivágott képeket küldeni ha érdekel a minőség esetleg. De lehet videót is tudnék.

Új hozzászólás Aktív témák