Új hozzászólás Aktív témák

  • dchard

    veterán

    válasz Rick4 #3633 üzenetére

    Tisztelettel válaszolok. Egyetlen platform támogatása sem készült el ennyi idő alatt korábban, tehát nem jelent semmi rosszat. De ha érzed magadban az erőt, nyugodtan beszállhatsz a fejlesztésbe és akkor hamarabb kész lesz.

    Meg ugye mi számít késznek? Én hónapok óta használom, és az 512MB profil patch-csel meg a hekkelt BDF-fel teljesen jól működik a dolog. De amikor az egész Qualcomm firmware stack egy rakás szar és a regdb rész úgy nem működik benne ahogy, és ezek zárt forrású részek, úgy azért nem olyan könnyű haladni vele.

    A két legnagyobb probléma jelenleg az ath11k memória szivárgás, és a regdb. Előbbit az 512MB patch-csel lehet kezelni, amíg meg nem oldjuk. A regDB problémát 2.4-en sikerült megoldani a BDF módosításával (24dBm 1-13 csatorna), de az 5GHz-es részt még reszeljük, bár a legtöbb csatorna így is rendelkezésre áll 24dBm-mel, működő DFS-sel.

    Tehát így állunk. Nálam faszán működik, ha az 512MB-os patch bekerül végre Robi repo-jába, akkor azt tudom mondani, hogy a bátrabbak kezdhetik a tesztelést.

    A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]

Új hozzászólás Aktív témák