Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
Én voltam az. És igen, megcsinálta anyám 60 évesen. Két kattintással.
Ha nektek, egy szakmai fórumon, egy sima apk-t telepíteni űrtudomány, arról nem a telefon tehet.
Értsétek már meg, hogy gcam telepítése egy egyszerű apk fájl futtatása, mindenféle szakmai tudomány nélkül.
Az XML fájl csak egy lehetőség, és további 2 kattintással jár.
Komolyan mondom apple fiókot nehezebb regisztrálni, mint ezt telepíteni.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz hroberto #126 üzenetére
Nem hát. De az olcsóbbakból meg mindig hiányzik valami.. hol a vezeték nélküli töltés, hol egy jobb kamera lencse... és hiphopp már 200 ezerrel többet kell fizetni érte.
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz xabolcsy #138 üzenetére
Itt van két ajánlott ahogy nézem:
Download Google Camera 8.4 APK [Recommended]
Download Google Camera 7.3.018 APK [Recommended]Illetve, ha van telegram-od, akkor nyílt neki egy külön csoport, amelyik csak a Xiaomi 13/Pro gcamokkal foglalkozik, az egy kicsit mélyvizesebb, de komolyabb eredményeket lehet elérni. Ott több modolt gcam van, illetve felhasználók által megosztott fényképek, xml fájlokkal, beállításokkal. Kinek mi a kedvence. Ezzel már profi szintet lehet elérni, ha van kedved kísérletezni (ez annyit tesz, hogy letöltesz 2-3 verziót, majd kimész az udvarra, ugyanazt lefényképezed ugyanonnan mondjuk állványról, utána megnézed, hogy melyik tetszik, és azt a gcamot használod, és a többit elfelejted - ezt gyakorlatilag egyszer kell)
Download the GCam APK file from the download link above and tap on it.
Make sure that the Unknown Sources option is enabled on your device.
Go to the device Settings menu > Security/Privacy > enable it to do this. [If already enabled, skip to the installation]
It will launch the package installer, and tap on the Install button. Once the installation is done, open and use it. Enjoy!Tehát letöltöd a gcam apk fájlt. Meg kell bizonyosodni róla, hogy engedélyezted a Beállítások(ban az ismeretlen fájlok telepítését) felül a keresősávba beírod, hogy ismeretlen alkalmazások telepítése(elég annyi, hogy ismeretlen,már hozni fogja a menüpontot), kiválasztod, hogy pl Chrome vagy Adblock browsernek engedélyezed ezt, így, ha telefonról a böngészőből töltöd le, akkor egyből tudod telepíteni az apk-t, ezt csak egyszer kell engedélyezni.
(egyébként ugyanezt kell engedélyezni, ha mondjuk egy régebbi messenger verzió jobban tetszett az újabb helyett, akkor apkmirror-ról leszeded az adott messengert, és telepíted ugyanúgy böngészőből, ha total commandert használsz, akkor az onnan való alkalmazások telepítését kell engedélyezni értelemszerűen)Ha ez megvan, akkor telepíted az apk fájlt, felrakja, gondolom megkérdezi majd, hogy engedsz-e helyhozzáférést(ez gps koordinátákat rak pl a képre(gyári kamera is ugyanezt megcsinálja, ha beállítod) stb.stb.-t , amihez hozzá akar férni.
Majd használod egészséggel. Plug and play gyakorlatilag, semmi űrtudomány nem kell hozzá.
[Egy youtube videó az ismeretlen helyről származó alkalmazások telepítéséhez, a körömből ítélve ráadásul hölgy engedélyezi ezt(mert ugye sokszor felhozzák, hogy egy gcam telepítéshez mérnöki meg mindenféle diploma kell)]Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Ez a gcam telepítése jobban fel van fújva, mint amennyire kéne.
" az átlag nem tudja, hogy mi az hogy launcher, android verzió, stb. pláne nem gcam."
Nem is kell tudni ezeket hozzá.
"Pláne nem fogja tudni megoldani, ha valami gubanc van, ahogy az néha előfordul ha van gcam."
Max crash-el egyet az applikáció(amióta elérhető a gcam, azóta használtam mindegyik telefonomon, egy kezemen meg tudom számolni, hogy hányszor volt vele gond a több, mint 5 év alatt), mint ahogy előfordul, hogy iphoneon se tudtam megnyitni a gyári kamerát, vagy pedig xiaomin a gyári kamerát, mert annyit írt ki, hogy Kamera hiba. Ok lehetőséggel.
Újraindítod a telefont, vagy bezárod megnyitod a programot, és működik. Túl van fújva ez is."valóban, kocka fórumon, kocka szemmel nem űrtudomány."
kb 3 kattintás, az semmilyen szemmel nem űrtudomány.
"akik nem akarnak módosítani a gyári dolgokon, legyen jó úgy, ahogy kiveszed a dobozból, minden hákolás nélkül."
Csak hogy tudjátok még a storeban is elérhető (igaz a jobbak mind fizetősen) másik kamera alkalmazás, aminek a telepítése ugyanannyi időt, energiát vesz igénybe, mint egy gcam telepítése, annyi, hogy azt nem a play áruházból telepíted(egyébként régen ott is elérhető volt, de nyilván a googlenak nem érdeke ez).
Még mindig túlságosan fel van fújva ez a gcam telepítése mizéria.
Aki eljut a telefon topikjába, az rá tud kérdezni, hogy van-e elérhető gcam, és melyik szerintünk a legjobb. Kap egy ajánlást, meg egy linket az apk telepítéséhez, feltelepíti, használja örömmel és abszolút megelégedéssel.
A többiek meg picsogjanak, hogy jaj ezt meg azt kell telepíteni, de egy instagram profilból való kijelentkezés több erőt, időt és szaktudást igényel, mint egy nyamvadt apk fájl telepítése.Nem muszáj senkinek sem ezt használni. Ez szerencsére egy nagyon jó elérhető lehetőség, bárki számára, aki tud olvasni, értelmezni 2 mondatot, és van legalább 1 ujja amivel rá tud bökni a telepítés gombra. Minden más csak mellébeszélés, és felesleges flame, hogy bezzeg az elrohadhatatlan almánál úgy működik minden, ahogy kell - nem, ott sem működik mindig minden úgy, ahogy kell. Ahogy egyik gyártónál sem. Ahogy a Tesla önvezető is hibázik, ahogy minden hibázik néha.
-
Atomgeszi
veterán
Valahogy te kardoskodsz itt érdekes módon, hogy telepíteni egy gcam-ot, az már "varázsolni", "szaki" "mindennapos".Másik hozzászólásod:
btw itt az átlagról beszélünk. az átlag nem tudja, hogy mi az hogy launcher, android verzió, stb. pláne nem gcam. Pláne nem fogja tudni megoldani, ha valami gubanc van, ahogy az néha előfordul ha van gcam. valóban, kocka fórumon, kocka szemmel nem űrtudomány. de még itt is vannak páran, akik nem akarnak módosítani a gyári dolgokon, legyen jó úgy, ahogy kiveszed a dobozból, minden hákolás nélkül."
"itt az a baj, hogy te azt bizonygatod, hogy nem űrtudomány, holott senki nem mondta, hogy az. "Miközben csak egy apk fájl telepítése az egész. Ami szerinted kocka szemmel nem űrtudomány csak.
Az, hogy te az android userek 99.9999%-át totálisan hülyének nézed, aki nem tud ennyit megcsinálni, vagy beírni fórumba, hogy mi az az apk fájl telepítése, azt egyedül te csinálod.
Én nem tudtam ,hogy te apples vagy. Nem is érdekel. Azért hoztam fel, mert általában az emberek mindig azzal jönnek, hogy Applenál úgy megy minden, mint a karikacsapás.
De be is fejeztem. Te nézed hülyének az android felhasználókat, holott neked ezek szerint közöd sincs egy gcam telepítéshez(mivel most tudtam meg, hogy appled van novinyul hsz-a alapján).
Használd egészséggel akkor az apple terméked, és hagyd meg az android usereknek azt a lehetőséget, hogy hadd telepítsenek fel egy gcam-ot, ami a mai világban pofon egyszerű történet.(Igazából már az első androidoknál is ugyanennyi történet volt telepíteni egy apk fájlt - engedély megad ismeretlen helyről, letölt a weboldalról, kattint, telepít. Windowsra egy programot nehezebb telepíteni)
Felesleges itt vitatkozni. Szerinted ez a hihetetlenül hülye android usereknek kocka szemmel nem űrtudomány csak.
Szerintem meg annyira nem hülye az androidos user, mint amennyire ezek szerint egy apples nézi annak.
Részemről a téma lezárva. Aki akar gcam-ot telepíteni, az majd "megerőlteti" az agyát. Akinek meg nem megy, az majd kérdez fórumon. De majd akkor azok nyilatkozzanak, ne pedig te, akinek nincs is lehetősége/kedve ilyet telepíteni, mert tökéletes a gyári kamerája.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Hagyjuk.
Szerencsére több privátot is kaptam, hogy veled értelmetlen bármi beszélgetésbe is kezdeni.Szerencsére itt is többen visszajeleztek, hogy semmi extra telepíteni egy apk-t. Szerencsére több másik topikban is nyugodtan, és nagy megelégedéssel használják az emberek.
Így szeretnélek megkérni, hogy ne nézd hülyéknek 2023-ban a tisztelt tagokat, és ne hozz nyilvános fórumra ilyen megállapításokat:
" ez az átlagnak már hákolás. "
Az egész "beszélgetésünk" erre alapozott volt, hogy szerinted az átlagnak mi hákolás. Egy apk-t letölteni, telepíteni nem az
Hogyha szerinted ez hákolás, azzal még mindig te nézel mindenkit hülyének és életképtelennek. Egy ilyet ugyanolyan erő és tudás telepíteni, mint egy képet letölteni és berakni háttérnek.De tényleg hagyjuk, követem a privátban kért embereket, hogy veszett fejsze nyele bármiféle példálózás. Illetve már a modik is fognak szólni, biztos vagyok benne.
Tényleg befejeztem. További sok sikert az életben.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Annyit azért hozzátennék, hogy te magad linkeltél készülékspecifikus apk-t, szóval eleve már nem szimpla apk telepítés, mellesleg az átlag józsi nem is tud apk-t telepíteni, mert azt engedélyezni kell.
Beírja az adott készülék nevét, meg utána a gcam szót. És kidobja, hogy mit kell telepíteni.
Bejön fórumba, megkérdezi, hogy mi az ajánlott, be van neki linkelve.
Letölti az apk-t, rákattint, hogy telepítés, a telefon ki fogja írni, hogy szeretne- e ismeretlen helyről telepíteni, elindul egy visszaszámláló 5 másodpercről, majd ott lesz egy Ok gomb.
Rámegy, hogy ok és fent van. Használja egészséggel.Na csupán ennyire bonyolult.
(ezt most csak azoknak hagyom itt, akik akarnak gcam-ot telepíteni, mert az írásaid alapján még valakinek esetleg elmenne a kedve ettől a bonyolult feladattól)
Szóval hajrá, gcam-ra fel!
-
Atomgeszi
veterán
Az alaptézis az volt, hogy mennyire bonyolult egy külső forrásból származó apk fájlt telepíteni.
Nem az a tény, hogy valaki tudja-e, hogy mi az a gcam, vagy sem, hanem, ha már odáig jutott, hogy kell neki, azt milyen módon tudja telepíteni.Űrtudomány, hákolás stb.
Nem. Egy apk fájlt letölteni, megadni az engedélyt ok gombbal, hogy külső forrásból lehet telepíteni és használni.
Ez nem űrtudomány, nem hákolás.
Itt maga a cselekmény volt vesézve. Az pedig kemény 2-3 "kattintásból" áll.
-
Atomgeszi
veterán
"Maga a telepítés nem tudomány csak azzal még nincs előrébb, mint a gyárival."
Egész eddig a telepítés menetéről volt szó. Nem arról, hogy egy se tv-ben sem sehol nem reklámozott külső kamera appot hogyan fog tudni (a létezéséről) az ember tudatalatt.
De igen, sokkal előrébb van, mint a gyárival. Miért ne lenne előrébb? Már eleve az éjszakai mód ég és föld, főleg a régebbi készülékeknél. De maga a nappali fotózás is sokkal jobb. MA is néha tesz be a készülékekhez képeket ami gyári vs gcam. Youtube tele van. És egyik sem XML fájlos módosítgatás.
"Ahogy *RLaci* is írta az xlm meg a cfg már egy nagyobb falat."
Erről is leírtam, hogy egy kicsit mélyvizesebb, mert be kell tallózni egy xml fájlt, amit már teszteltek. Amit, ha az ember elolvas leírást, akkor be tud tallózni. De itt ilyenről szó sem volt.
Az alap gcam telepítésről volt szó. Csak éppen már teljesen ki lett forgatva ez az egész.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz mjani1172 #214 üzenetére
"Egyszerűen arról van szó, hogy a felhasználók 99 százaléka, nem tudna, és nem akarna ilyet telepíteni."
Elég szomorú akkor a világ, ha valóban ennyiben merül ki az emberek "tudása". Egy átkozott apk fájl telepítése, amihez magyar nyelvű leírást adnak a készülékspecifikus prohardver témákban(ajánlást is, hogy melyik működik), illetve az összes gcam portnál le van írva a telepítés menete.. A telepítés menete nem különbözik bármilyen másik külső forrásból származó apk telepítésétől. (az, hogy egy utcán megkérdezett ember nem ismeri a gcamot ezen semmi meglepő nincs, az egész diszkurzus arról szólt, hogyha van egy leírás, az alapján tudja-e telepíteni bárki vagy sem.
Bár lehet, hogy igazatok van, mert a PISA teszten is borzalmasan szerepelnek a gyerekek. A facebook kommentekben is azt látom, hogy egyre hülyébbek az emberek, a 4. kétharmadról nem is beszélve.
Sajnálom(igazából nem), hogy 60 éves anyám az átlagon felüli, és messenger üzenetben leírva (mert ugyebár nem együtt élünk) sikerült neki felrakni a gcam-ot. Úgy látszik, hogy akkor a lakosság még ennyire sem képes. Legyen. Elfogadom.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Azt kifelejtetted a képletből, hogy gcammal az ember más ember útján fog találkozni(hogy maradjunk a realitások talaján - nyilván senki nem állította, hogy ezt mindenki tudja kívülről, hogy eleve létezik gcam).
Azt is leírtam, hogy a készülék topikjában biztos van olyan, aki tud ajánlani megfelelő gcam-ot [link] A készüléked topikjában is vannak bejegyzések gcam-ból, illetve az általad google kereséssel megnyitott oldalon is van 4 gcam, abból az egyik mellett szerepelt a recommend szó. Azt nem tudom, hogy próbáltad-e.Ugyanakkor, biztos vagyok benne, hogyha bárki beírja a készülék topikjába, hogy van-e ajánlott gcam, akkor válaszolni fognak az ottani "szakik". Mivel az utcán sem találkozik az ember plakátokon gcam hirdetésekkel, így egyértelmű, hogy 1. vagy facebook telefon csoportban fog találni
2. a megfelelő topikban fog találni , megfelelő tudással rendelkező emberektől, akik leírják, hogy használd ezt, de az ultraszéles nem fog menni. Vagy használd azt, abban működik minden.
3. tud angolul és rákérdezd xda fórumon
4. megkeresi az általam többször is emlegetett készülékspecifikus telegram csoportot és megnézi, hogy ott mi a helyzetA 4 pontot összegezve mindenki el tudja dönteni, hogy akarja- e vagy sem.
De az eredeti feltevés az volt, hogyha az emberek itt a fórumon vagy bárhol kapnak instrukciót a telepítéshez, ami annyiból áll, hogy letölt, telepít, elfogad, használ. Ha ez nem megy, akkor sajnálom. Nekem volt túl nagy elvárásom a felhasználók 99%-ával. Mert még mindig a telepítésről volt szó. Ha már valaki eljut addig, hogy telepíteni akarja, akkor a felsorolt 4 pont bármelyikéről juthatott el addig, hogy telepíteni fogja. Onnan, ha megvan az ajánlott gcam a topikból, telegramról, busz menetrendről, akkor azt bárki tudja telepíteni, mert ennyi lépésből áll.
Nyilván a cfg és xml fájlt nem is mindegyik gcam tudja fogadni. Vannak olyanok, amik nem. Mindegyikhez ott a leírás. Akinek az nem megy, az nem választja azt a gcamot.
Szerencsére a prohardveren összetartó közösség van, és a készülék saját topikjában mindig mindennel kapcsolatosan le van írva feketén fehéren.
1. Akinek az nem felel meg, az nem fogja telepíteni.
2. Vesz másik telefont.
3. Megelégszik a gyári kamerával, és használja.De felesleges ezt csűrni csavarni.
Akinek kell gcam, majd érdeklődik a telefon specifikus topikban, mint ahogy eddig is tette mindenki. Aki meg nem tette, az nyilván nem telepíti. De, ha megteszi, és megkapja a bonyolult leírást róla, azt bárki tudja telepíteni, mivel magyar az android menürendszere, tehát a megkapott információk birtokában, bárki képes telepíteni egy megfelelően( vagy korlátozottan - de azt említik a fórumokon is) működő gcam-ot(ha elérhető - mert van olyan készülék is, ahol mondjuk csak az esti fénykép mód működik, de ez is le van írva)
Viszont azt látom, hogy ahogy haladunk az okostelefonok idővonalán előre, úgy látszik az agyi képességek egyre jobban kimerülnek az átlagusernél a facebook - messenger - instagram - tiktok 4szögnél. (egyébként out of the box, ha jól tudom a messenger és instagram illetve egyéb átlagos userek által használt programok sincsenek telepítve. Tehát azt már telepíteni kell)
[ Szerkesztve ]
-
-
Atomgeszi
veterán
válasz Barthezz2 #225 üzenetére
Elnézést. Annyit helyesbítenék, hogy a Hülyék paradicsomában c flmmel az átlag elbutult világra gondoltam természetesen, nem az itt diskuráló emberekre, akik értenek is a dolgokhoz. Mielőtt valaki félreértené.
Hogy ON is legyek:
[Xiaomi 13 videó sample 4K]
Szerencsére nem látható röcögés már. Korai videóknál látható volt röcögés mozgás közben, itt én most nem vettem észre. Bár ez ugye csak 30 fps.Korábban volt szó arról, hogy iphone 14 és xiaomi 13 szériánál is van éjszakai videó felvételnél lens flare, ami Samsung 23 szériánál nincs.
Na, Stranger Things 4. évad utolsó részében, a sötét jeleneteknél a végefelé többször látható volt az iphone-hoz és xiaomihoz hasonló lens flare a felvételen.
-
Atomgeszi
veterán
válasz DroiDMester #254 üzenetére
Én is azt használom. Tökéletes 👌
-
Atomgeszi
veterán
Annyira, hogy nagyobb eséllyel tudnak szólni a kínai fejlesztőknek ők, mint mi innen erről a fórumról.
Egy próbát megér. Fenntartani a bugreportot
-
Atomgeszi
veterán
"A Xiaomi 13 Pro és a Xiaomi 13 felhasználók a normál garanciális szolgáltatásokon túl még egy további alkalommal jogosultak ingyenes szervizszolgáltatást igénybe venni a vásárlástól számított 12 hónapon belül. Hogy a vásárlás utáni ügyfélélményt még tovább fokozza, a Xiaomi 40 országban most Smartphone International Warranty Service szolgáltatásokat is kínál vásárlóinak. Azok a Xiaomi 13 Pro felhasználók, akik megfelelnek a készülék garancia-feltételeinek, világszerte igénybe vehetik a Xiaomi garanciális szolgáltatásait a vállalat hivatalos szervizszolgáltatóinál. További részletek itt érhetők el: mi.com."
-
Atomgeszi
veterán
Terelnek a pro irányába.. Eddig még nemzetközi garancia sem volt. Pont a világbajnok áfa miatt is, mert nálunk a legdragabb a műszaki cucc egész eu-ban...
-
Atomgeszi
veterán
Mert azok csak a china romon vannak, plusz dolgok. nem fogják lefordítani.
Max, ha valaki (mint régen svgyula) lefordítja, és elküldi nekik és beépítik a romba.
-
Atomgeszi
veterán
válasz retesz147 #422 üzenetére
Hát pedig ezzel nem sok hátrány fog érni. Sőt. Ami a globalon magyar, az a xiaomieun is az. Csak a plusz dolgok egy része nem az. Amivel mondjuk alapból nem is találkoznál.. Csak nagyon nagyon mélyen.
-
Atomgeszi
veterán
" fontos valakinek én életemben nem használtam, nem is tudok a környezetemben olyat, akit érdekel ilyen funkció"
Pedig akkor lesz majd fontos, ha épp kelleni fog.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
Nekem egyértelműen a gcam képe tetszik a legjobban. Gyanítom, hogy az lehet a legközelebb is a valósághoz.
Ámbár a képeket elnézve ugyanezt hozza a Mi9-cem is gcammel. Már ami a kép tulajdonságait illeti.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
4X kifejezetten jó készülék volt. Édesanyám azt kapott a RN6P előtt, bitang jó képeket csinált.
Authenticnél nekem nagyon fura ez a sötét keret körben.
A vibrant amúgy nem lenne rossz, már ami a részletességet illeti, de olyan mintha Brightness + 1 + 2 -ben lenne.
(ez szokásos Xiaomi képalkotás amúgy, amit már Mi4C óta megfigyeltem.)[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Na látod ez egy jó kérdés.
Anno bejöttek a Samoled kijelzők, szerintem kb akkortájt állt rá a Samsung is az ilyen túlszaturált képekre.. persze SAMOLED kijelzőn jól néz ki, az tény, de a valóságtól messze van.Aki a valóságot akarja viszontlátni a fényképeken, még mindig a gcam a legjobb megoldás.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Mendez75 #680 üzenetére
Letölt, telepít. IMX szenzoros telefonon 99.9%, hogy hibamentesen működik. A többinél nagyon nehezen, vagy sehogy, vagy csak épp használhatóan.
Ahogy látom natë -nek van egy jó konfigos gcam-ja, amennyiben jó napja van, biztos összerittyent egy read & play leírást.
Én nem készítem el, mert nekem Mi9 van. Annál letölt, telepít a metódus.
-
Atomgeszi
veterán
Nekem a fehér 20W vezeték nélküli van, abban elég hangos a venti. Alváshoz nem ideális.
Éjszakai töltésre hálóban mindenképp a 10W ajánlott, abban nincs ventilátor.
Egyébként 14 napos elállással próbálhatod.
-
Atomgeszi
veterán
Igen. Ezt írják is az oldalon, ha a Comments részt lehúzod.
("Hello, with Xiaomi 13 (not pro, not lite - just 13), and version SGCAM_8.8.224.10_STABLE_V9, can not switch
to video recording. Result is force close. Everything else works.
Thanks for fix."
Valószínűleg lesz rá fix. Csak idő kérdése.Telegram csoportot ajánlom, ha megy alap szinten az angol.
Videóra egyébként szerintem a gyári tökéletes.
Esetleg az Open Camera (play áruházban elérhető) -t tudom még ajánlani.
Amire a gcamot ajánlott használni:
Normál és éjszakai fotózás. Selfie. Bár a gcam veszélyesen szépítésmentes selfiet csinál, aminek sokan nem örülnek.De a legjobb, ha mindent végig próbálsz, egyet a gyárival, egyet a gcammal, aztán eldöntöd, hogy melyiket mire fogod használni.
Lehet, hogy elmegy vele 1-2 napod, de utána reflexből tudni fogod már, hogy az adott témához mit kell megnyitni.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Igen, hallottam én is, hogy előfordult ilyen verzió is, de erre nem alapoznék, hogy itt is ki lehet így fogni.
International verziót kell venni, bárhol, ahol így hirdetik, az jó lesz.
-
Atomgeszi
veterán
válasz Victoryus94 #891 üzenetére
Vidéken felénk(Tolna,Baranya, Fejér) mindenhol a B20 van többségben.. Még itt ott fellelhető 3G, de ahelyett meg ugye majd 2G lesz. Nagy szívás ez az egész.
-
Atomgeszi
veterán
"ROM-olni nem igazán akarok, mert két banki alkalmazás is van és azzal nem lehet, ha jól tudom, bár mostanában nem csináltam ilyet."
Semmi bajuk a banki alkalamzásoknak. Ez nem root. Ez ugyanúgy gyári ROM, csak az EU korlátoktól mentes
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest