Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
l.skywalker
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
Úgy néz ki hivatalos formában itthon egy darabig nem lesz kapható Series X.
A hazai forgalmazás hiányában a következő módon lehet a hivatalos MS store külföldi oldaláról konzolt rendelni:Ha nem megy, akkor próbáld ki ezt:
* KIEGÉSZÍTÉS *Köszönjük a megosztást ndomokos
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz persil #50028 üzenetére
Nekem az a bajom, egyszerűen már nem nagyon használok 156 eszközt, meg fizikai tárolást. Nincs PC/laptop (van, de nem használjuk, így minek...), mert játszani konzolon szoktam. Munkára meg ott a DEX. Van mellé korlátlan netem, mert kb. már mindent felhőzök vagy távoli szerveren tárolok. Ráadásul pillanatok alatt le is tudom szedni.
Így nekem nincsenek itthon olyan használatra szánt eszközeim, amin tárolok. Most vennék egy SSD -t, akkor már nem sokkal lennék előrébb anyagilag, ha beruháznék az SS -re. Egyszerűen nem látom értelmét.
Mindez saját vélemény, mert valakinek meg tökre elég. Mert nincs szüksége többre, vagy második konzoknak használja.
Ezért szoktam írni, hogy ez egyéni preferencia kérdése.
[ Szerkesztve ]
ZX Spectrum - Commodore 64
Új hozzászólás Aktív témák
- X-Box Series X új eladó karácsonykor is! 1 TB, beszámítás + garancia
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest