Új hozzászólás Aktív témák
-
szimszonos
őstag
válasz negyven2 #79830 üzenetére
"pl. SoT-ba, vagy FH5 esetében is jön minden idén, pedig megtehették volna azt is, hogy olyan tartalom jön amihez már nem elég a One tudása"
Szerintem ezt nem gondoltad komolyan.A játék kijön prevgenre,és meglepően jól fut és jól is néz ki,közel 100gb majd pár hónap múlva már a játékhoz kijött dlc-hez már nem elég a One tudása? Szerintem ez nem életszerű,mint az sem hogy esetleg ne jönne ki más okból a régi gépekre.Megtehetné de miért tenné meg?Kb 1 éven belül minden kiegészítő kijön hozzá,2-3 év múlva meg az új FH rész ami már 99% hogy nem jön a régi gépekre. -
szimszonos
őstag
válasz MarioAna #80168 üzenetére
Török live gold kb 11-12ezer.Ha a saját profilodon nem él a 300ft/hó akciós gpu akkor csinálsz egy új profilt.Arra megcsinálod 2 év gpu-t,majd lehomolod vagy csak bejelentkezel mindkét profillal.Több év gpu-ra tervez az ember akkor vétek 4190ft-ért upgradelni,ha már megoldható 300ft-ból is.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Ghostman78 #80377 üzenetére
Bekapcsolt állapotban hosszan,kb 8-10 másodpercig benyomva tartod a konzolon a ki-be kapcsoló gombot.Ígí kikapcsol.Utána áramtalanítod a konzolt pár percig.Visszadugod a hálózatba a tápkábelt és bekapcsolod controllerrel a gépet.Pont ma kellett nekem is megcsinálnom,mert az FH5-ben nem tudtam megcsinálni 3x az egyik szezonális feladatot,mindig ugyanott kilépett a dashra a játékból,ugyanez a SGW Contract játéknál is megcsinálta.Ez megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz pulyka jocó #81232 üzenetére
Nem néztél egy tesztet vagy trailert róluk mielőtt megvetted?Én az 5-öt 2x vittem végig,a New Dawnt éppen most viszem másodjára.Nagyon bejövős mindkettő,de én azért is vettem meg,nem vettem zsákbamacskát.Nagyjából tudtam mire számíthatok.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
A régi xbox appon való aktiválás már nem igazán működik.Nekem pl már egyáltalán nem,pedig több régebbi verzióval is próbálkoztam tavaly nyár óta már csak 3 betűs módszerrel megy a téma.Itt a fórumon volt akinek még sikerült mostanság is állítólag,de én ezt nem igazán hiszem el.Különösebben nem izgat mert a másik módszerrel sem tart tovább 2 percnél a beaktiválás,se laptopon se mobilon.Ráadásul vannak ingyenes programok,bővítmények is erre már.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz pulyka jocó #81263 üzenetére
Én is megnéztem pár tesztet,és azt kaptam teljes mértékben,amit ott láttam.Engem nem ért meglepetés.Szerintem pont ez az egyik olyan játéksorozat az utóbbi időben aminél nem cseszik át az ember agyát a játékkal se tartalmilag,se grafikailag.Nem egy Cyberpunk vagy valami más olyan amit beharangoznak azután meg a játék játszhatatlan bughalmaz.Szerintem te nem ismerted igazán a szériát ha ennyire mellélőttél mindkét résszel.Lehet szeretni meg nem szeretni,de elég kiszámítható mit kap az ember.Évek óta ugyanazt csak más köntösben tálalva,más helyszínen kicsit kiegészítve valami kis újdonsággal.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz hombre[EU] #81726 üzenetére
Soulslike játékot nyugodtan,nem az én világom.Felőlem lehet az utolsó kiadott ilyen játék
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Én series s-en játszottam ki pár hónapja másodjára a Far Cry 5-öt de még 60 fps boosttal is szebb volt mint One S-en amin először játszottam a játékkal.Most a New Dawnt viszem és ott is hasonló a helyzet.Az 1080p/60fps szerintem hozza,és a játékon belüli gyorsutazás,átvezető videók betöltése is töredéke mint one s-nél.Szerintem a One S-bél még full hd se volt meg 30fps-nél.One X-en szebb a felbontás de 30fps-sel már hányingerem lenne ott is.Azért a series s gépet nem kell annyira leírni mert a one s felbontásánál 900p azért simán jobb és hozza a 60fps-t,ami azért elvárható.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz persil #81936 üzenetére
A Far Cry első része még crytec játék,benne szörnyekkel és inkább egy crysis játékra hajaz,a második rész pedig az elfoglalt területeken állandóan újratermelődő ellenekkel egy hányadék.Nekem pont a harmadik résztől kezdett érdekes lenni,ott jöttek be a legnagyobb újítások,amikhez utána minden részben hozzétettek pár újdonságot.Na meg hagyjuk már az első rész pár órás kampányrészét,kb 4-5 óra a van benne nehéz fokozaton és még sokat mondtam.Akkoriban 2004-ben jó volt ma már kopottas.Az 5 meg a New Dawnban csak a mellékszál hosszabb,meg a térkép is sokszorosa.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz lastmohican2 #82336 üzenetére
Sekiro is open world,a játék.Legalább is a játék felétől kb.
-
szimszonos
őstag
válasz Busaboy #82372 üzenetére
Csúnya lenne ha nem 3 csillag lenne minden verseny egy olyan arcade autós játékban amiben még automata vezetés is beállítható amivel legkönnyebb fokozaton még első is lehetsz hogy közben mást csinálsz
Amúgy nagyon könnyű minden FH már pár óra játék után megszokja az ember,szinte miinden segítséget kikapcsolva sem vészes,a verhetetlen nehézség ami talán az 5-ben nehezebb,a 4-ben nem csalt annyit a játék.A GS pontok gyűjtése nem annyira nehéz az 5-ben sem,igaz nem elég csak a térképpel végezni,mert sok acsi online játékban van.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz T.Peter #82934 üzenetére
Szokását nem tudom de azért van már sok játék ami series x-en akár 120hz,itt egy link [link]
Multiplayerben azért veszed hasznát hogy 60hz vagy 144hz-en játszol akár 120fps-sel.Gears 5,Warzone,Cold War,Battlefieldek,Fortnite stb már 1440p/120hz series x-en.Ha van 10bites panellel 60hz akkor van 10bit/144hz is.Senki nem mondta hogy a legócskább 144hz-es monitort vegye meg.A szokásáról nem tudom te mennyivel tudsz többet,én azt mondom ha multizik sokat és a listán szereplő játékokkal gyakran játszik akkor egy normális 1440p/144hz monitor sokkal jobb erre mint egy 1080p/60hz.Már csak azért is mert legalább kihasználod a series x erejét is,és időtállóbb is mert később egyre több játék fogja támogatni a 120hz-et.Azért egy jó minőségű 1440p/144hz monitorral ne hasonlítgassál már össze egy full hd/60hz-et.Én játszottam mindkettőn de ég és föld volt a játékélmény.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz parandroid #83095 üzenetére
Dirt 4-5 esetleg vagy már az is meg volt?Szerintem a Gravelnél kicsit komolyabb,bár még így is inkább arcade mint szimulátor.
-
-
szimszonos
őstag
válasz Firedaddy #83738 üzenetére
Milyen géped van?Eredetileg 1080p/30fps volt,most Series X-en akár 4K-ban is tolhatod.Series S-en 1440p/30fps vagy 1080p/60fps van.Ha S-ed van akkor a grafikán lehet nem látsz akkora javulást de játszhatsz 60fps-sel ami beesik elég gyakran 45-50-re.De Series X-en is vannak gondok bőven mert 4K felbontáson még a stabil 30fps-t sem hozza,25 körüli fps-re beesik ami már gáz.
[link]
Van még gond az első tesztek alapján.Egy újabb rókabőr a Rockstar részéről,nextgen patch 14ezerért akcióban most csak 7ezer.4K-ban 25-30fps mellett[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz negyven2 #83757 üzenetére
Csak ugyanazt erősítette meg ez a videó amit már mások és máshol is mondtak.Series X esetén Performance módokban és quality módban sincs meg stabilan se a 60 se a 30 fps Ráadásul csak a story módot tesztelték de már ott is gáz.Series S pedig nincs a videóban mert eredetileg arra irányult volna a kérdés.De ahogy olvastam ott sem hozza az elvártat.Ezt egy sima ingyenes nextgen patch formájában kellett volna kiadni mint az Ubisoft a Division 2 vagy AC Odyssey patch vagy az MS az FH 4-5 játékok esetén tette.De ahogy a Rockstart ismeri az ember,az utolsó rókabőrt is lenyúzza a játékról.Megteheti persze mert így is megveszik.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz frankdelgado #83785 üzenetére
Miért mi a baj az MS wireless headsettel?Itt a fórumban csak jókat mondtak róla hangzásban ráadásul kompatibilis rakás térbeli hangtechnológiával, így például a Windows Sonic, Dolby Atmos és a DTS Headphone X rendszerekkel.Amúgy a "Az ilyen ms wireless-t és társait kerülném"ezalatt még milyen más füleseket értesz?
-
szimszonos
őstag
válasz Wesder #83889 üzenetére
Csak a pontosság kedvéért a GTA V már megjelennéskor 1080p/30fps volt Xbox One és PS4-en is 2014-ben.A másik pedig hogy mikor kiadták a series x/s 2020 év végén utána nem sokkal már bejelentette a Rockstar hogy lesz series patch a játékhoz.Tehát több mint 1 évük volt rá.Te hát számítani sőt tudni lehetett hogy jön
-
szimszonos
őstag
válasz thedivision2 #83955 üzenetére
Én sem sok gpu játékkal játszom.de mivel a játékok nagyrésze amivel játszok live gold nélkül nem indul így alap hogy gpu veszek.Na meg mivel live goldot konvertálok át mint ahogy az emberek 99%-a itt,így az a +300ft/2 év nem visel meg.+10ft-15ft/hó többletkiadás és +400 játék
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz Bazsi1987 #84070 üzenetére
Egszerű.Csinálsz egy másik profilt amire megveszed a 300ft-os gpu-t.Azzal a profillal már megveheted a storeban az akciós játékot ajándékként(gift) más profiljára,így a te főprofilodra is.Vagy ha nincs kedved másik profilt gyártani bármelyik ismerősöddel akinek van gpu vagy gold előfizuja megveteted a te profilodra.
-
szimszonos
őstag
válasz csuvicsuva #84054 üzenetére
Hát ha te instant on módban áramtalanítasz ahhoz csak gratulálni tudok mert szétcseszed előbb-utóbb a benne lévő ssd-ét ha csak nem a teljes leállítással állítod le a konzolt és utána áramtalanítasz az még oké de akkor neked minek az instant on mód?Annak pont az a lényege hogy nem kell rendszeresen áramtalanítani,azért hogy mikor pihen a gép frissítni tudjon kényelmesen,mert ha nappal játszol akkor nem igazán tud,vagy csak rohadt lassan.Rendszeres áramtalanításhoz én nem javasolnálm az instant on mód használatát,arra ott az energiatakarékos.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz hm_guesswho #84264 üzenetére
Érdekes,nekem sosem volt semmi gondom a mentésekkel,szerintem pont a Ubisoft játékoknak vannak az egyik legjobb mentés mechanikája.Most az AC Odysseyt viszem de 1-2 percenként automatikusan menti a játékállást,ha nem sikerül valami nem kell sokkal előbbről visszatöltenem így.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Általában törölni szoktam a bankkártyámat a profilról miután előfizettem a gpu-ra vagy veszek valamit a store-ból biztonsági okok miatt.Mivel lejárt a héten a gpu előfizum és feldobta a 300ft-os gpu akciót a másik profilomra így gondoltam megveszem-De sajnos nem fogadta el a bankkártyámat az én 2 profilomnál meg a gyerek profiljánál sem.Ezt az üzenetet kaptam mikor felakartam venni fizetőeszköznek a profilomban
"Ellenőrizze a megadott adatot. Nem felel meg a kártyához tartozó adatnak."
Mivel nem sikerült eígy megvennem egyik profilra sem gondoltam kipróbálom és csináltam egy teljesen új profilt és arra láss csodát azonnal felvette a kártyát a fizetőeszközökbe és engedte megvenni az akciós gpu-t.Mi lehet az oka hogy a többi profilomon ahol már volt bankkártya csak törölve lett ott nem engedi?Közben tavaly év végén lejárt a kártyám és ez már másik de nem hinném hogy ez bekavar mert egy teljesen új profilra meg megengedte hogy felvegyem és fizessek vele.Te hát a kártyámnak nincs baja.[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz parandroid #85159 üzenetére
Egyetértek veled.A Nascar és a Porsce kiegészítők iszonyatosan hangulatosak lettek.Nekem az elnyújtott,végén már kicsit unalmassá,monotonná váló alapjátéknál sokkal jobban bejött.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz thedivision2 #85842 üzenetére
Series X-en 1080p-1440p/120hz játékra válogatja.Series S-en viszont 1080p alatt van 120hz esetén a felbontás.Igaz ott kevesebb játék is tudja.
-
szimszonos
őstag
válasz Neurotoxin #90519 üzenetére
Már szerintem vége a 300ft/3hó gpu promóciónak.Pár napja még feldobta minden profilra ami a gépemen volt.Ma már csak 300ft/hó és már nem is az összesre csak egyik profilra,a többi 4190ft teljes áron volt.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
Kb 200óra alatt végeztem az alapjáték+össz dlc-kel de annyira beszippantott a játék,hogy még utána is sokszor elővettem,új fegyvereket,új páncélokat,ruhákat kipróbálni.Egy acsi hiányzik amit arra adja meg ha minden kis apró területet felfedeztél a játékban,ebben a szárazföld szigetek,tenger benne van.Térképen elvileg mindenhol jártam,de nem adja meg,pedig már ráment sok órám csak ennek a keresésére de már feladtam.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
-
szimszonos
őstag
válasz csuvicsuva #100454 üzenetére
Sajnos nem igazán ez volt a legfőbb ok,az idén összességében még annyit sem játszottam mint az előző években,évtizedben.
-
szimszonos
őstag
válasz creedszl #106536 üzenetére
Mind Series S/X konzolokra van külön story,online vagy egyben a kettő csomag.Akinek meg van a régebbi One változat annak nem kötelező váltani ha nem akar,de az online részénél érdemes mert az újabb komolyabb frissítések,dlc már csak a mostani genre jön ki.Fps is 30 helyett 60 az új konzolokon és onlineban akár 30-is lehet tolni a mapon egyszerre,a karakterünket pedig az elért eredményekkel át lehet vinni az új kiadásban.
-
szimszonos
őstag
válasz elder troll #106323 üzenetére
Nem csukja be a kiskaput az MS,mint ahogy a vpn segédprogrammal aktivált játékokkal sem foglalkozik,azért sem jár ban.Ne terjeszd a rémhírt,mert volt már hasonló itt az oldalon és rengetegen bedőltek neki,lemondták a még élő fél vagy egy éves gpu előfizetésüket hogy 3 évre újból megkössék mert azt hitték jön a világvége.Én még a gpu előfizut is külföldről veszem és még azt is lehomolom a haverommal és így kb havi kemény 500-600ft-ban van,és nem érdekli az MS-ot hidd el,mert ha akarta volna már mindenhol bezárta volna a kiskaput,nem pedig évek óta hagyná ezt.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz csuvicsuva #106439 üzenetére
Az mennyibe került és mikor volt?Régóta vadászok valami értelmes dealre.
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #106579 üzenetére
Ajándékozásnál lehet de játékokat most is vehetsz akár argentin,brazil stb kódot is a magyarr store árak töredékéért és simán beválthatod pár másodperc alatt egy kis utánaolvasással..Na mindegy ezt is hagyja az MS akár az átváltást és leszarja a legtöbb kiskaput még.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz csuvicsuva #106585 üzenetére
Nekem a múltkor nem jelent meg 3 kódként beváltott játék a könyvtáramban és még a storeból sem tudtam letölteni így ahogy te.MS magyar ügyféksziolgálat rugalmas volt,azonnal intézkedtek,megrendelték nekem a játékokat a profilomra és megvették.Állítólag rendszerhiba volt,más is járt így akkioriban,március 9 körül.A kódokat vagy nem lehetett beváltani vagy ha igen a játék szőrén szálán eltűnt a könytáramból.
Akkor ajándékként kell megvennem másik profilomról vagy a gyerek profiljáról magamnak,Jó ezt is tudni.
[ Szerkesztve ]
-
szimszonos
őstag
válasz icemad #106587 üzenetére
Igazad lehet mert mindig már régebbi játékoknál vannak nagy leárazások ezeken az oldalakon,Metro Saga Bundle,Serious Sam Collection,Far Cry 6 Gold Edition kódokat vettem a múltkor ez 8 játék összesen plusz a hozzájuk kiadott dlc-k.Kb negyedáron megvoltam mint mikor akciós a magyar storeban,Új játékoknál nincs jelentős eltérés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest