Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44524 üzenetére
Sőt... még repnapra is abban jöttél...vagy nem, az 5 évvel odébb volt. Akkor még növésben voltál.
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44530 üzenetére
Akkor jól bírta.
89'-ben dolgozott kint apám Usa-ban. Hozott akkor nekünk LA Gear, BK, meg olyan Nike-t amin csak egy oldalon volt pipa. (Kapásból le is hamisítványozták itthon )
Rettentő menőnek éreztük magunkat, csak senkit nem érdekelt, mert nem ismerték ezeket. ( Legalábbis kecsón. ) -
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44532 üzenetére
Jaja
Ráadásul nálunk, csak a városnak egy kis része tájékozódhatott a nagyvilág dolgairól, ahová be volt kötve a kábel tv. Még buszon cipeltem hónom alatt a vhs-t hogy havernál vegyek fel klippeket , akkor láttam csak egy két menőbb reklámot is. -
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44535 üzenetére
Na még egy kicsi nosztalgia. LA Gear kapcsán az jutott eszembe, hogy a nyelvén volt egy kosárlabda, amivel lehetett valamit pumpálni. De hogy mire volt az jó, nem tudom, öcsém kapta,hordta.
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44539 üzenetére
Ja, csak mint írtam, nem voltak ismertek, így csak kiskirályok voltunk
És akkor még nem írtam az onnan hozott gördeszkát, na azzal király volt ember, míg pofára nem estem a főtéren Hozott még 501-es Levis-t, de az abban az időben ugye a Casucci Replay Diesel stb..volt a "menő" , évek múlva vettem csak fel. Szóval azért volt rendesen "szakadék".
Így utólag, azt sem értem, hogy tudta ezeket behozni faterom abban az időben...
Akkortájt ment valami félmagasszárú Adidas őrület is, sokan azért jártak át Jugóba.[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44672 üzenetére
A bőség zavara..
Az aranykorban, amikor még nem volt ilyen szigorú a VPN-ek / SmartDNS-ek szűrése....., akkor mi a tetőre rohangáltunk antennát igazítani, hogy ne legyen hangyaháborús a jugó adás -
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #44677 üzenetére
Meg
Amúgy meg Commando, Cobra, stb... vót
-
Zsadi
őstag
-
Zsadi
őstag
Valaki használ közületek lézeres szintezőt?
Otthoni használatra, max 10-20m kertben, jó ár/érték arányú. (Bosch UniversalLevel 2 tudású) Mit ajánlanátok?Gondoltam, ha korábban volt már itt pelenkatartó téma, ez még befér, ez már majdnem hardver téma
-
Zsadi
őstag
válasz philoxenia #44899 üzenetére
Köszi, ránézek.
Jókat szoktam hallani a Lidl-s szerszámokról otthoni célra. (Tényleg csak alap dolgokhoz kellene)
Építkezésbe már nem vágnék bele újra. -
Zsadi
őstag
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45133 üzenetére
Apámnál is látóideg probléma miatt lassan alig lát valamit sajnos. De amikor elkezdődött nála, nem akarta elfogadni hogy valami nem okés. Nem hitte el, nem fogta fel, csak vagy mert szó szerint nem látta a problémás helyzeteket (volt egy szög amiben elkezdett nem látni először), autókat, személyeket...de neki nem tűnt fel.
De amikor már a családban kellett satufekezni miatta, akkor adta be a derekát a további vizsgálatokra. Szerencsére nem lett belőle baj, mert ahogy jelezte hogy valami fura, sokszor dudálnak neki, nem engedtük tovább forgalomba. Nehéz volt neki is elfogadnia ezt a szitut. Egész életében autózott, bejárta fél Európát, velünk az egész országot, most meg kiszolgáltatottnak érzi magát. De hát ez van sajnos. -
Zsadi
őstag
válasz l.skywalker #45269 üzenetére
Nálunk kamaszkor .. fiúk...13 lesz a nagyobb, a tesó 11.
Már én is erősen nosztalgiázom a babakoron -
Zsadi
őstag
válasz l.skywalker #45272 üzenetére
ρσгτσ: áá... repül majd ott az igazi is
-
Zsadi
őstag
válasz l.skywalker #45359 üzenetére
Mint kiderült, a standupos azzal érdemelte ki a maflást, mert Smith feleségének autoimmun betegségével kezdett el viccelődni, ami a színésznek kicsit sem tetszett. - Index cikk
De már azt is írják, a díjat is bukhatja erőszak alkalmazása miatt. Meg évek óta rosszban vannak. De majd kiderül... ebben a világban semmit nem lehet tudni.
[ Szerkesztve ]
-
Zsadi
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #45358 üzenetére
hát nem a hozzám hasonló hórihorgas embereknek találták ki, a tető íve miatt nem láttam ki rendesen a szélvédőn.
Nem a Fiat 500-ba kellett volna beülnöd... (ha jól láttam az is van a képen )
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- Kés topik
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest