Új hozzászólás Aktív témák

  • NoOne1976

    őstag

    válasz echterion #31658 üzenetére

    Mondtam, hogy értelek. Ha annyira jó a steam, gog, azt kell használni, hagyni ezt a béna xboxot. Senki sem kötelez arra, hogy játsz, vagy hogy ezen a platformon tedd.
    Persze, én is örülnék, ha gigabittel hasítana lefelé a cucc, de egyrészt nekem az internet szolgáltató se bír többet kihozni, mint 200-as sebesség (és szerintem sokaknál hasonló a helyzet), másrészt sokáig elvoltam a 100-as csomaggal is. Én soha nem tapasztaltam még olyat, hogy 300Mb-os frissítés fél óra alatt jön le. Tudok nagyvárosban olyan családi házas részt (ismerősnél), ahol nincs se Digi, se Upc. Csak T, a jó kis adsl-el. Van is 5Mbps-es sebesség. Na az a gáz :( Ott van miért elégedetlenkedni, mert az már tényleg nem a mai kor technológiai elvárásainak megfelelő sebesség.

    Csak ugye jajj, köcsög emberek, miért is akarnak kicsit többet, stabilabbat, hát a langyos szar sokkal jobb. Ha az ilyen felfogás lenne mindenhol, még mindig a kőkorszakban lennénk (aminek persze meglennének az előnyei is, meg pár apró hátrány is). az irányt nem látod?

    A BMW jobb, mint egy Opel, de egy Porsche még inkább. Akkor jujj, hogy elégedhet meg valaki egy langyos sz.rral? Az irány egyértelmű.

    Ezek ilyen parkkal nem fognak menni, ezt a vak is látja és valszeg a mikrónál is látják, mert ott sem hülyék dolgoznak, de ettől a jelenlegi szitu még szar.

    És igen, az MS se hülye. Nem véletlenül nem engedte rá az egész világot az xcloud tesztelésre.

Új hozzászólás Aktív témák