Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz Zimmi91 #86889 üzenetére

    Ez egy MMO. Nem azzal van a bajom, hogy farmolni kell dolgokat. Hanem azzal, ha nincs meg a balance, azaz tíz órából nyolcat töltesz farmolással, hogy aztán kettőt játszhass. Nyilván hasraütésszerű az arány. Értem én a logikát, de az a baj, hogy a patch-nek nem csak eleje lesz ilyen. Összeszedsz egy kis gear-t, ami még korántsem a legmegfelelőbb, de már használható, stb, de továbbra is kell farmolni ezerrel az AP-t, a megfelelő stat-okat adó item-eket, meg egyéb cuccokat, hogy könnyebben menjenek a raid-ek, mythic-ek. Mindig is erről szólt a WoW. Ha jól emlékszem, MoP-ban jött be az, hogy ha tényleg szeretnél picit komolyabban, akkor kötelező ezeket a daily quest-eket letolni, ezt farmolni, azt farmolni... Bah. Akkor utáltam meg a WoW-ot, amikor bejött a Brawler's Guild vagy mi a fene... Meg upgrade-elni lehetett a gear-t, de valami iszonyat mennyiségű valor kellett hozzá. Sz'al, ha valaki nem járt raidre, mert nem vitték a kis gear miatt, akkor nagyon sok időbe telt összeszedni az upgrade-re a valor-t.
    Persze, van, aki élvezi az alapanyag farmolást a szakmához, stb. No, én nem ilyen vagyok. De mondjuk, ha látom, hogy van hozadéka, előrébb jutok (gear-ben), ha kifarmolok száz valamilyen alapanyagot, hogy gyártsak magamnak item-et, oké. Egészen addig, amíg nem töltök több időt a farmolással, mint a mythic dungeon-be járással. De amikor tényleg 10 órából 8 azzal telik el, hogy olyanokat farmoljak, amik soulbound-osak, tehát ah-ból meg sem tudnám venni, azt nem kicsit érzem gáznak.
    Ismerősömnek ment három island-ot, és mindháromból esett jó cucc, pl a nyakláncba két igen hasznos trait. Nekem meg ötből semmi hasznos. Csak pet, ap, meg egy zöld plate item. Köszi.

    @Csapoati:
    Sok a grind? A classic-ban kevesebb lesz?

Új hozzászólás Aktív témák