- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
-
IT café
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
steveetm
őstag
bocsi ha megint solastyear, (most is visszaolvastam, becsszó), de
[link]
Blizzard nem tesz semmit a goldsellerek ellen
Üdv.: steveetm -
steveetm
őstag
válasz (Kolombusz) #8149 üzenetére
A gyerek nem tehet róla a sötétek a szülei, mint, hogy nem is a petedet büntetik azzal, hogy új nevet kell, hogy adj neki.
Ezt most te tényleg nem érted?
Üdv.: steveetm[ Szerkesztve ]
-
Luos
tag
válasz steveetm #8152 üzenetére
Szerintem érti Csak jó lázadni a rendszer ellen Mellesleg jó hogy nem engednek ilyen szélsőséges neveket (persze nem a név szélsőséges hanem az ember), ez egy arc nélküli világ, elvileg azt csinálhatna bárki amit akar, de így mégis korlátozva vannak kicsit.
Lehet pár ember tényleg jó poénnak venné, aztán a nagy számok alapján elkezdene valaki zsidózni vagy ilyesmi az senkinek nem tenne jót
-
Viktor77
titán
válasz (Kolombusz) #8149 üzenetére
Olyan jogon, hogy bepipáltad a feltételek elfogadását telepítéskor.
[ Szerkesztve ]
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Vistaboy
veterán
Sziasztok!
Reggel megszívatott a gépem, történt ugyanis hogy szereztem egy mikrofonos fejhallgatót, mivel a Voice Chat kelleni fog később. Frankón összekötöm a ház előlapi paneljét az alaplap-pal (Alaplapi hangkarit használok), és bedugom a fülest. Szépen kiírja hogy eszköz lett csatlakoztatva mindkét aljzatba (mic,head), és szólt is rendesen. A mikrofon is működött, felvettem egy pár mondatot vele. Igenám, de amikor visszakapcsoltam a hangfalra, semmi hang! Mi a... Mondom, oké, lehet hogy valamit elfelejtettem visszakapcsolni. Mindent visszaállítok alapértelmezettre, ekkor lett hang, de csak a jobb oldali hangszóró szólt. Itt már kezdtem ideges lenni. Kipróbáltam mindent, driver reinstall, stb. Már a windows reinstall gondolatával kezdtem foglalkozni, amikor eszembe jutott hogy lehet hogy a kimenetnél van a gubanc, hiszen ha a fülest az előlapra kötöttem, akkor szólt szépen, ha a hangszóró csatlakozójába, akkor ott is csak jobb oldalon. Így hát átkötöttem a digitális kimenetre a hangfalakat, ahol már tökéletesen szóltak. De most már nem tudom használni megint a mikrofont. Vennem kell egy hangkártyát mielőbb, csak sajnos le vagyok égve. Addig marad a billentyű.Amikor délben végre beléptem a játékba (Még enni sem tudtam idegességemben.), Lulu megkérdezte hogy lenne-e kedvem heal-elni Underbog-ban. Mondom naná, hiszen az egyetlen lehetőségem a fejlődésre Holy-ként az instázás. (Igen, tudom hogy lehet így is quest-elni, de nekem kínszenvedés).
Lenyomtuk az instát, viszonylag könnyen ment.
Közben egy páran csodálkoztak hogy Holy vagyok...
Közben egy mulatságos eset is történt: A tankunk kinyírt egy ártatlan kis kígyót, amivel a boss-t kihúzta és mivel mindenki mana-hp-töltés közepén volt, így igen gyorsan wipe lett a vége... A legmókásabb azonban az a beszólása volt, hogy:
- Nem tudtam hogy a kígyó a boss legjobb barátja... - na, ezen dőltünk a röhögéstől. De a végére már nagyon éhes voltam, így el kellett mennem. Amikor visszajöttem, elugrottam Darnassus-ba, mondom megnézem hogy mennyi a 150-es Riding skill, mivel volt 540g-m. 510g volt, így megszereztem, de a 100%-os mount-ra már nem volt 80g-m. Közben Alinax rámwisp-elt hogy mennék-e velük Ramparts-ba egy óra múlva? Mondom, persze, kell a pénz. Addig elhatároztam hogy quest-elgetek egy kicsit. De nagyon megszenvedtem a pecabot-os quest-el is (Shattrath mellett), alig tudtam a mob-okat leverni, a húzósabbakhoz mindig shield-elni kellett. Így nem szeretek quest-elni, nem haladok, minden mob után hp-mana töltés... bah... Hagytam is a fenébe, közben egymás után háromszor is kinyírt egy gank-elő UD rugó, egyszer meg egy 70-es Ork hunti b*szott ki velem. Felrepült mount-tal egy fa tetejére és lenyilazott, én meg egy spell-t sem tudtam ráküldeni a kib***ott Line of Sight miatt...Úgyhogy amikor végre elmentünk Hellfire Ramparts-ba, nem igazán hoztam a legjobb formámat, a sárkányt kb. az 5. próbálkozásra vertük csak le. De az igazat megvallva, nem szeretek már healelni. Jobb szeretek dps-elni, azzal ugyanúgy tudok hp-t és manát szívni a partynak. Most már ha egyszer sikerül visszatalentolnom Shadow-ra, senki kedvéért nem leszek Holy.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
-conrad-
addikt
válasz Vistaboy #8155 üzenetére
Pappal rettenetesen utáltam healelni. aztán szerencsém volt, mert én voltam az egyetlen, majd később a "legjobban" gearelt a kezdő guildünkben, nem is engedtek volna áttalentelni.
Aztán váltottam a druidára, azzal pedig imádok healelni. Gondolkodtam, hogy most, amíg nincs guildem, addig visszatalentolok feralra, de egyszerűen nincs olyan szintű gearem mint a healer, így letettem róla, nincs kedvem kékekben meg kara lootokban bénázni.Mondjuk ez a healerség azért tetszik nagyon, mert a druid heal OP de ez így van jól.
Nem nagyon értek a pvp-hez, a párom még annyira sem, pve talent és gear a jellemző de a múltkor 2v2 alatt 120K sebzést kaptam be. Frostmage és cicadruida kergetett, a warri páromat pedig folyamatosan cc-zte a mage.
Elbénáztuk, de sokáig bírtam. Folyamatosan healeltem magam, a mage OOM lett, le akart ülni inni, de ki lett ütve, csak megkapta a druid innervate-jét. -
Bencus88
nagyúr
Tegnap elég álmos voltam mivel csak 4 órát aludtam, de így is játszottam majdnem 22-ig
Összeszedtem 400K xp-t és zangiban már csak 5 questem maradt.Azt ha hazaértem befejezem és luppolok is 64-re.Tegnap elég jól sikerült a pénz is szedtem kb 150 aranyat.
Lassan nekiállok és megszerzem a maradék tokent a gladira és amint megvan csak AV-zni fogok.
Amúgy azt álmodtam megvettem a gladi chestet -
Bencus88
nagyúr
válasz Darth_Revan #8129 üzenetére
Hú ezt ismerem ezt a questet tutter megcsinálomDe ezt már felvehetem 65-ön nem?
(Kolombusz):Grat neki és el is használja mindet?Vagy van pár százK honorja?
Wolverine:[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Ja és tegnap instán magasan vertem a mezőt dps-be pedig volt ott 67-es hunter meg wari dps-nek és nagyon elhúztam.Eddig a legnagyobb critem 2604 volt ha jól emlékszek.Nagyon jó ez a balance
-
whitezo88
nagyúr
válasz (Kolombusz) #8161 üzenetére
sztm druid, mert az sokoldalúbb, hotolja is tudja magát aztán rugó módra ütögetni
-
-conrad-
addikt
válasz (Kolombusz) #8161 üzenetére
Van mindkettő, a druida hatékonyabb.
cica, fight, caster, hot, cica, fight, ez a végtelenségig.
70en meg sok lehetőséged van, nem csak egy. (caster, tank, meeledps/offtank, healer)
#8163: Menj maciban.[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz -conrad- #8164 üzenetére
De a macinak nincs akkora DPS-e, ha jól tudom.
Még az is lehet, hogy Night Elf druidát, vagy rugót kezdek. Nem tudom, ez csak kis kikapcsolódásnak lenne jó, ha már kezdem unni a warriort. Ennek az lenne az előnye, hogy a nagy karival tudnám segiteni a kicsit, ha szükség van rá.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
válasz (Kolombusz) #8165 üzenetére
Viszont amíg cicánál 4 mob már megizzaszthat, addig maciban kizárt (BRD-ben 4-5 elitet öltem egyszerre úgy, hogy nem kellett kijönnöm healelni )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
MODERÁTOR
válasz (Kolombusz) #8165 üzenetére
Törpe csaj rugó ofc.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Bencus88
nagyúr
válasz (Kolombusz) #8163 üzenetére
Meg kell mondjam én balanceba gyorsabb vagyok mint feralba.2-3 spell egy 64-es mob és fejlődök ezerrel ráadásul a hordás moonkin tök jól néz ki sztem balance legyél
-
Vistaboy
veterán
válasz Jarlaxle #8168 üzenetére
Ja, izgalmas, pláne akkor amikor mindjárt leb*sznak egy-egy rosszabban sikerült boss után.
Inkább unatkozzak, de ne másnak okozzak ezzel kárt.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Bencus88 #8160 üzenetére
1680x1050, de ez gondolom látszik a screenshot-jaimon. Miért?
-
bobace
addikt
Én is csináltam egy female gnóm rugót, és még lvl10-en se szoktam meg, hogy olyan kis "nyamvadt". Nekem ugy tűnik mintha 100 yardról már kiszúrnának a mobok, csak azt látom hogy a világ másik végéről már betámadnak... Mondjuk az ellen nehezebben targetol, ennyi előnye lesz
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Wolverine
félisten
válasz Bencus88 #8170 üzenetére
Mert arra vagy talentelve és ahhoz gyűjtöd a felszerelést Nekem feralként szerencsés esetben 5 másodperc egy mob (oké, ilyen esetben minden crit és OoC proccol kétszer ), de az biztos, hogy az átlagosak közül kb. 20-25 másodperc alatt végzek ki 2-3-at (pl. Zaxxis etherealok Netherstormban). Ja, és messze nincs jó gearem
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
szepi79
őstag
anno nekem volt még fura a gnóm lock után a taurennel játszani. mindig body-pullal húztam be a mobokat, mert azt hittem még nagyon messze van meg az is zavart, hogy nem látom a mobot előttem, csak egy abszott nagy hátat
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
animatrix11
őstag
üdv
19. szintű night elf druida lennék, van egy druidás küldetés, Trial of the lake néven, moonglade-ben, meg kell keresni a tóben egy kis gömböt akrámit, el kell vinni egy fához ott használni majd beszélni egy luvnyával, megtalálom ellövöm, beszélek a csajjal gratulál nekem de nem megy tovább sehogyan sem
valaki? hogy oldottátok meg?jéé új smyle
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
SzlobiG
félisten
Hogyan tudom bebindelni azt, hogy a pajzsot+fegyót felvegyem?
-
whitezo88
nagyúr
annyi kérdésem lenne h ha GCről bankkaris fizetésre váltanék, hogy oldhatom meg minél egyszerűbben és olcsóbban, új kártyával?
utána gondolom feltöltéskor váltok subscriptiont, de ott csak 5 féle kari van, mit kell választani ha pl otp junior lesz? (vagy hasonló nem felsorolt)? -
Wolverine
félisten
válasz whitezo88 #8178 üzenetére
Mastercard tudtommal.
SzlobiG: gearváltást nem tudsz alapból bindelni, ehhez öltözködős addon kell (pl. ItemRack vagy ClosetGnome)
animatrix11: 3 NE druidával csináltam meg a fókaquestet eddig és sosem volt gond Ha 5 perc alatt eljutottál Keeper Remuloshoz a Shiny Baubble-lal (vagy minek hívják), és elküldött Tajarrihoz (aki két lépésre áll tőle), akkor tőle fel kell tudnod venni a következő questet, a pendant két részének felvételét.
-
Bencus88
nagyúr
válasz Wolverine #8174 üzenetére
Én is úgy értettem, hogy feral cumok és balance cumok és meg kell mondjam szerintem életedet sem kell töltögetni csak manát és szvsz a balance kedvezőbb és erősebb.pl valaki feralba tolja elkezd ütni lefogom és rányomok egy spellt marad 40% hp-je akkor visza változik, hogy hileljen és akkor jön a moonfire sorozat
Egy kérdés nagyon fontos:
Lehet elrontottam egy questet terrokanba mivel a draeneik betámadnak shatratba és a bloodelfek a pajtikSzerintem valamit nagyon elrontottam.Amúgy lvl64 és közel a fele xp ha holnapra nem is, de lassan ismét luppolok
-
Wolverine
félisten
válasz SzlobiG #8180 üzenetére
Csak az egyik, a szimpatikusabb.
Ripper: ezek szerint a Scryers frakciót választottad Shattrathban, nem az Aldort (amúgy meg ha rootolnak egy droidot, alap, hogy casterbe vált és már kint is van; ha van feral charge is, akkor maci, charge rád és kiestél a játékból 3 másodpercre; utána Bash és újabb 5 sec stun; végül cicában Maim, ami 5 kombópontra 6 sec incapacitated... (nem vitatom, a balance jó dps, de a cica sem rosszabb; geart feralhoz könnyebb szvsz gyűjteni) no meg healt a NE és a tauren is úgy tol, ha a) instant (rejuv, lifebloom, NS+HT); b) barkskin alatt, amikor nem szakítod meg; c) van nála valami healelős cucc: poti, Ogri'lás feltöltött kristály, healthstone...)
-
Vistaboy
veterán
válasz sasa311 #8181 üzenetére
Igaz, de minél kevesebb dologra kell figyelnem, erre annál kevesebb az esély.
-
Vistaboy
veterán
válasz Bencus88 #8182 üzenetére
Nekem minden alapon van, ha valami beljebbvan, akkor arról az AddOn tehet.
Most ismerkedem a FuBar-ral, majdnem ugyanúgy néz ki mint ahogy anno a Titan, de nem állítottam azokben sem semmit el, minden alapértelmezett.Most így néz ki nálam az UI. Persze ma már máshogy fog majd, hiszen azóta leszedtem egy pár apróságot, amit Wolverine javasolt. Persze ezek mind ehhez az addonhoz valók, úgyhogy sokkal nem fog eltérni. De nekem ez a jó, alul-felül egy-egy vékony panel, semmi egész képernyőt betöltő ablakok, diagnosztikák, portrék, stb.
MOD: Tényleg, a 16:10-es képarány... LOL. Erre nem is gondoltam.
[ Szerkesztve ]
-
Vistaboy
veterán
Nem tudom hogy az én remekbeszabott időérzékem, vagy csak a SEP-em (Superior Epic Pech) miatt, de megint jó napot választottam az Insta Maraton v2.0 megrendezéséhez. Pedig már tolom a gamét egy ideje és tudom hogy Szerdánként karbantartás van a szervereken, mégis csak akkor veszem észre, amikor lépnék be a játékba és nem lehet.
Pedig ma ráérnék reggeltől estig instázni. Mindegy, 11 órakor legalább többen leszünk, nagyobb eséllyel tudunk majd csapatokat alapítani.
Az érdeklődés azonban szerencsére megvan ezirányban, egyre többeknek tetszik ez a kezdeményezés. És ez jó, mivel jómagam a pvp elkötelezett útálója vagyok, inkább reggeltől estig járok egyik instából a másikba, minthogy questelgessek, közben végig arra várva, mikor csap le egy éppen arra járó hordás. És igen csak unfair most már egy ilyen találkozás egy 70-es, epic mounton dwellegő full Gladiátos set-es hordás ellen. Itt már mindenhol olyanok nyüzsögnek. De hálistennek a Gathering Stone-oknál egyre kevesebb a Horda-Ally párharc, így az instákba legtöbbször probléma nélkül be lehet menni.Amúgy ilyen hiperszuper cuccokat csak pvp-vel lehet szerezni? Nem lehet ilyesmit (Nem ugyanazt, de kb. ugyanolyan szintűt) találni a nagyobb instákban/raideken? Mert ha nem, akkor az instázáson kívül mást már valszeg nem is fogok csinálni ezzel a karakterrel. Még egy karaktert pedig már nem tudnék felnevelni pvp-szerveren.
Na mindegy, 11 órától Insta Maraton v2.0. Mindenkit szeretettel várunk, aki az Outland-i instákat (Persze csak ahová én is be tudok menni. ) szívesen kipucolná.
-
arpi6k
addikt
válasz Vistaboy #8190 üzenetére
"Amúgy ilyen hiperszuper cuccokat csak pvp-vel lehet szerezni? Nem lehet ilyesmit (Nem ugyanazt, de kb. ugyanolyan szintűt) találni a nagyobb instákban/raideken?"
Dehogynem. Csak sokkal nehezebb. Szerintem... De kb 1000X nagyobb feeling, és teljesítmény. Persze izlések és pofonok. Nem kell megkövezni. Számomra egy full gladi cuccban szaladgáló ember semmit nem jelent. Olyan mindenkinek van...
Intel & ATI
-
anxius
aktív tag
ÁÁ de szexes vagyok azon a képen Vistaboy
Amúgy az én UI-m ilyen,most egy régebbi képet raktam be,azóta csak a szintemet jelző szám változott[link]
-
anxius
aktív tag
Csak nálam van karbantartás?!
-
Nevar
aktív tag
válasz SzlobiG #8177 üzenetére
Írsz rá egy makrót és azt bindeled be.
Nem bonyolult:
/equip [1H fegyód]
/equip [shielded]Persze kapcsos zárójelek nélkül.
edit: most látom már más is írta.Sasa: nálunk BS-en egyik retardnak ilyen guildje van: LEGANKELLEK te KOCSOG. Xavidapro néven fut. Hátha vki ismeri ^^
[ Szerkesztve ]
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
animatrix11
őstag
a 8176ra valaki?
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
anxius
aktív tag
válasz animatrix11 #8196 üzenetére
Abandon és ujra?
-
Nevar
aktív tag
Nem lesz belőle epic, de emlékszel arra, hogy preBC mekkora pvpk voltak EPL-en, BRM-ben, Hillsbrad-on? Volt érte jutalom? Azért ment mindenki mert marha nagy fun volt. Most mi van? Kb a városból se kell kimenned, minden ott van az arcodban, portal a nagyvárosokba, bg bejelentő, lassan minden instához is tesznek rövidítést a városokba, nehogy véletlen outdoor helyszínre merészkedj. Talán daily quest helyeken találhatok kis outdoor pvp-t, dehát ha daily questelés közben merek zavarni valakit, akkor meg én vagyok a köcsög... Ha rajtam múlna a bg-ket csak hétvégén tenném elérhetővé, így mindenki unja, ezért megy a leechelés is szerintem. Jóhogy leechelnek mikor már 1000x nyomják végig ugyanazt a bg-t, nem élvezik, ha "seasonális" lenne nem unnák meg ilyen gyorsan. Outdoor meg mondjuk érne 3x annyi honort egy hk, így azok is örülnének akik a gearért játszanak.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
Vistaboy
veterán
Én elhiszem hogy sokkal nagyobb fun, de kizárólag olyannak, aki szeret pvp-zni, és tud is. Nekem kifejezetten idegesítő, hogy nem tudok két lépést sem tenni anélkül hogy egy ***CENSORED*** nem szórakozna el a kinyírásommal, mint amikor egy macska játszik az egérrel. Meg az is idegesít hogy 64-en még egy nyamvadt 100%-os mountra sem telik, nemhogy repülő mount-ra. Itt meg már mindenkinek olyan van, és abszolút unfair módon (Nem mintha a földön nem nyírna ki), de épületek, fák tetejéről nyilazgatnak és cast-olnak. Mégcsak nem is látom, hogy mi nyír ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Villanyszerelés
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Ukrajnai háború
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest