Új hozzászólás Aktív témák

  • DrGonzo22

    őstag

    válasz Lirion #35468 üzenetére

    Nem azt jelenti, mert ez battlegrouponként változott, ráadásul az EU realmeken nem is 0,5% után adták a mountot, arra konkréten emlékszem, hogy egy csomó ismerősöm megkapta pedig közelében sem voltak ennek a szintnek - azt nem tudom, később elvették-e ezeket a mountokat, de meg biztosan megkapták.

    "mage-el BC alatt a realm átlaga által meg sem közelített pve gearben" - mondjuk azért van kihangsúlyozva, mert átlagos pve gearrel nem ment volna a dolog, minek után egy helyben kellett állnom a lándzsa hegyén. Ha nincs extrémen magas dps-em (az adott contenthez, karakter hpkhoz mérve persze), akkor egyszerűen kisétálnak a rangemből.

    Csak halkan jegyzem meg, hogy általános témákról folyik a beszélgetés, amibe mindenki bele-bele ír egy-egy személyes sztorit is, de te folyamatosan xy képességein, stb. lovagolsz. Egyszerűen nem erről van szó. Amúgy valóban igaz, nagyon "komoly körökben" mozogtam akkoriban, Scojannal (azzal a Scojannal) együtt húztuk az altjainkat, bármikor beléphettem volna hozzájuk a guildbe (mind játékteljesítmény, és főleg baráti szálak által), egyszerűen azért nem tettem meg, mert Dofty-ék fixen foglalták a mage spotokat a progress raideken, és inkább voltam realm második/harmadik guildben (ez is kék guildet jelent) fix progress raider, később cl, mint náluk social, ami később kiderült jó döntés volt, mert egészen a közelmúltig változatlan volt a mage trió. Az Aerie Peak-en, amikor abbahagytam a wowot, és eladtam a karakterem, az realm első mage volt. Ezt nem hencegésképpen mondom, csak valahogy állandóan arra próbálsz finom utalásokat tenni, hogy én egy idióta vagyok. Egyébként bőven járnak erre a fórumra is olyan emberek, akik még komolyabb guildekben voltak, és sokkal szebb raid karrier van a hátuk mögött, akiről konkrétan tudom, hogy bármilyen viszonylatban véve is nagyon komoly raider volt az kovsol kolléga. Amúgy a magyarokat nem igazán ismerem, mert mindig nemzetközi guildekben voltam, a realmen lévő (kevés) magyar közül, soha senki nem tudta rólam, hogy én is az vagyok. (Mielőtt erre is tennél pár megjegyzést, utálom a magyar wow szlenget, ezért nekem alapelvárásom volt a csak angol nyelvű guild.)

Új hozzászólás Aktív témák