Aktív témák

  • Arpee78

    senior tag

    válasz BinLaden #29000 üzenetére

    Sixkiller előző postjára majdnem írtam egy pluszegy(+1) postot, de aztán nem írtam, mert épp a felhívásával ellentétes lett volna.

    Itt senki nem főnök, de elvárható a másiktól a normális fórumozás. 10-ből 8 hsz alig kapcsolódik a játékhoz és teljesen haszontalan a fórumot olvasóknak. Ki a fene kíváncsi a: megmondalak a prohardvernek milyen bénán játszottál, ma núb csapatok közé kerülök és ilyen bénán játszottak, artyk köcsögök és nem kellenek, OP ez a tank, UP a sajátom de ilyen baró meccsem volt, szar a balance, szar az MM, ... és ki tudja még mennyi felesleges téma. Az olvasók csak az idejüket vesztegetik a nekik zéró értéket képviselő hsz-k olvasásával.

    Nyissanak egy új topikot. Lesz kettő, egy hasznosítható tartalommal, másik a fenti offolós személyeknek. Ez már úgyis szét van offolva lehetne ez az off...

    (#29004) CactuS Igaz, csak mielőtt postol valaki gondolja már át, adhat e valami értéket a postja. Pl "szar ma az MM" tartalmúnál nem nehéz eldönteni.

    A replayekre egyébként én is kíváncsi lennék, aki úgy véli jól játszik valamely tankkal, vagy úgy általában, feltehetné a replay állományait megosztásba. Neki nem kerül semmibe, a "kicsik" meg tanulhatnak belőle.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák