Aktív témák

  • Timyyy

    őstag

    Ha már úgyis annyiszor ment itt a vita meg minden egyéb a klánról és a századról, akkor leírom az én álláspontomat:

    Klán és klántagok:
    Tiszta sor, hogy 4-5 játékoson kívül senki sem áll úgy, hogy CW-ről beszélni lehessen, ezért ez teljesen tárgytalan, nálunk ilyen valószínűleg nem lesz.
    A tagok... jelenleg 66-an vagyunk, amiből jópáran olyan emberek (az előzetes szűrés hiányának köszönhetően), akik a játék lényegét sem fogták még fel, vagy csak azt hiszik, de mindenki más látja, hogy ezt nem kellene erőltetni. Ebből adódik az is, hogy az utóbbi időben, ahogy már ilyen sokan lettünk, egyre több olyat lehetett itt olvasni, hogy a századok nem olyan sikeresek. Az előbb említett egyének bár lelkesek és ott ugrálnak a századba kezdésnél, hogy az érkezési sorrend miatt bejussanak, de hülyék a játékhoz, és direkt mást csinálnak, mint az esetleges kiosztott nyerő taktika. De lényegébe 1-2 sebző lövésnél többre nem képesek, még ha meg is próbálnák az utasítást teljesíteni.
    Gondolok én itt pl az ilyen játékosokra, akiknek vagy alig van még csatájuk, vagy röhejesen kicsi találati aránnyal bírnak: link1, link2, link3, link4, link5.
    Ezeket szívem szerint kiszórnám, ha már én felelek a tagfelvételért és a tagokért, mert az ilyenek csak rontják a többiek élményét. Meg kellene szabni egy minimum csataszámot, ahhoz nagyjából illő KILL számot, illetve minimum 50% találati arány, de még ez is kevés, így is elég tágra van hagyva a követelmény. De a haverom haverjának a haverja ne legyen klántag csak azért, mert én az vagyok, de ő amúgy hozzá se tud szagolni se a játékhoz, a taktikához meg főleg nem.

    Hogy miért nem működik az utóbbi 1-2 hétben a századozás?
    A fent említett dolgokon kívül azért, mert a tapasztaltabb és ügyesebb játékosok is észrevették ezt, amit én, és már nem is foglalkozok azzal ha valaki századot csinál, ha ilyen "noname" tehetségekkel van tele, pedig amúgy szívesen játszanék, jó csapattal, ahogy az elején 3-4 alkalommal meg is történt, és 3-400 ezreket hozott kreditbe 1-2 óra játék, mert csak nyertünk sorba. De ezek a kis szerencsétlen júzerek minden 2. percbe ugrálnak hogy század század legyen má legyen má, és mindenféle szedett-vedett tankokkal jönnek, amivel tök esélytelen az egész.
    Ez ugye a másik fő kérdés, századba milyen tankokkal megyünk. Az imént említett szerencsecsomagok M3 Lee, pz4 és társai szutykokkal villognának T6 századba, aminek megint csak bukás a vége. És még 1 ok, amiért a tehetséges játékosoknak elmegy a kedve a századozástól, és inkább mennek szakaszban, vagy egyedül random meccsekre.
    Nagyon sokszor feleslegesen ugráltam én is át szakaszból századba egy jó játék és farmolás reményében, de fél perc után ahogy megláttam az IQ szintet, meg a tankállományt, már ott is hagytam, és folytattuk tovább a játékot ketten.

    És végül a legfontosabb dolog: a játékbeli fórumon sokszor felesleges századot szervezni, mert aki játszik, az nem olvasgatja ott ki mit szervezkedik éppen, meg ha társsal játszik, nem biztos, hogy át fog ugrálni egy századba, pláne ilyen játékosok közé. Vagy csak simán nem fut mindenkinek állandóan a játék, hiába játszana a többiekkel együtt, mivel épp nincs bekapcsolva, nem szerez róla tudomást.
    Szóval folytatni kéne a jól bevált dolgot, fórumon előre meghatározott időpontra bejelenteni a századot, a tank követelményekkel együtt, és addigra mindenki le tud ülni gép elé, ahol aztán lehet válogatni befelé a tagokat.

    Szóltam. :U

Aktív témák