- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- DIGI kábel TV
- Hálózati / IP kamera
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Vírusirtó topic
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jr1994
addikt
válasz Chris0321 #22871 üzenetére
+1 engem is érdekelne hogy van-e ilyen árban ami megfelelő. Csak ehhez a játékhoz kéne. Mondják hogy a proci kell a játékhoz de nem hiszem hogy i3 2120 ne lenne elég. Nem igazán értek hozzá de nálam szinte biztos hogy a videókártya a ludas a játék gyenge teljesítményében. Ram is van bőven (8GB).
Amint felrakom fejlesztett grafikára a játékot, játszhatatlan lesz[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
Pete55555
addikt
7770 garival. Pl ez egész jó. De nézz be a Milyen VGA-t vegyek topikba, biztos tudnak segíteni.
...Szeretem leracsniztatni...
-
Tomi0703
addikt
7770-ek mikor még pár hónapja néztem 20k körül mentek aprón. Nekem is ilyen van. Fullhd-n játszom, magas beállítások mellett. 40-70 fps. 40 az nagyon az alja.
Más: Hány lövés után kékülnek be ezek a mocskos tetűk. Egy t25/2 akadályozott, beírtam retard. Belém lőtt (ellenfél a közelben sem), miután beléplőtt megint írtam, hogy megint h retard... 3madszor is belém lőtt a tetvese. Ekkor már 500 hp-t levett rólam (T-43). Elhúztam onnan, majd jól seggberaktam én is kétszer... Aztán pedig nagy harcok közepette, olyan 80 hp-n lehettem láttam a domb túlsó oldaláról kilő... Hogy az istenverte fszba lehet, hogy nem bannolta ki a játék? Engem egyszer bannolt ki 1 napra az is talán 2 vagy 3 lövés miatt???
Az ilyen gyökereket irtanám... Súlyt kötnék a nyakába azt bedobnám a 2 méteres vízbe had úszkáljon...Szerk.: Azt most méga csatába is kék vagyok. Pedig az előzőbe nem kékültem be...
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Javaslom, a "milyen Videokártyát" rovatban érdeklődj. [link]
De röviden, WoT-hoz VGA 20K-ig:
- Új beszerzésként a GTX740 jöhet szóba (nem igényel nagy tápot)
- Használt VGA-kból , GTS450, GTX460/1GB, GTX650ti, GTX 560ti (közepes táp VGA csatival)Nem véletlen, hogy WoT-hoz csak NV kártyákat ajánlok.
A legjobb vétel 20K alatt talán egy használt, de nem leharcolt, nem zörgős Gibabyte GTX460/1GB TF hűtővel. Táptól sem kér sokat: 12-15A maximum, azaz egy közepes két ágas táppal is elmuzsikál.(#22876) jr1994: Elég lesz az a proci egy GTX 460-hoz.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Formula-1
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Motoros topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest