-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz KaLeun #18726 üzenetére
magasról leszarom a te statisztikád, meg a másét is, én most ezt tapasztalom az utóbbi egy hétben, ennyi. nincs ebben semmi varázslat, aki meg ismeri a WG-t az már nem alapoz statisztikákra, mert 2 pillanat alatt változtatnak ezen azon és feldughatod a statisztikádat.
én is játszok artyval, van T9 is, én nem tudok vele játszani, célba se nagyon találok vele, de ez én vagyok, lehet neked se megy vele azok alapján amit leirsz, ha meg nincs sikerélményed minek artyzol? lol...
S-51-el anno lőttem ki JGtigert, T-95-öt, T-30-at is egy lövéssel...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
scyllarus
veterán
válasz KaLeun #18726 üzenetére
Ha valaki utálja az artykat, az én vagyok, de mostanában tényleg nincs gond velük.
Ma a 21 csatámból 2x szedett ki, nyilván az egyik legjobban, de az olyan szituáció volt, muszáj volt megállnom, ő meg simán rám tudott szűkülni. Abban a helyzetben is a remek játékostársaknak köszönhettem a halált, nem annak, hogy túl jók lennének az artyk. A másik egy 304-es volt, TD módban, az megint más szitu."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest