-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Innen már csak lefelé van
Fully electric lifestyle!
-
h1mpi
félisten
Életem napja a wot-ban, SerB érezte, hogy tegnap inkorrekt volt
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Obj 140 az valami elképesztően jó tank (Circ keze alatt legalább is). Szinte folyamatosan 5K-s köröket megy.
-
h1mpi
félisten
válasz Flayer #24965 üzenetére
Találkoztam olyannal, akinek a 8 bites csodák wn8-át is beleszámolta az overallba
(#24966) Magany: ha hatékony akarsz lenni egyből, akkor igen sajnos. Tier VI-tól én mindig egyel feljebb pakolom a legénységet. Esetleg, ha van IS6-od, akkor azzal ki lehet grindelni egy 100%-os legénységet az első skillig gyorsabban. Ha már megvan az első skill, azt tedd át a parancsnoknál a 6. érzékre.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
Szerintetek a Twitch chaten miért nem tudom a nevem színét változtatni? Hiába nyomom át másik színű négyzetre marad a szín, azon amelyiken eddig is volt...
-
h1mpi
félisten
Új fizika
-
h1mpi
félisten
Ez a Pz. II D egy igazi semmire nem jó tank köszi WG a karácsonyi ajándékot...
-
h1mpi
félisten
Hű ez a Marder II 50%-os legényekkel kihívás
-
h1mpi
félisten
-
h1mpi
félisten
Ez a Merder II meg merek esküdni, hogy a leglassabban célzó és legpontatlanabb tank a játékban
Mér csak 500xp és örökre elfelejtjük egymást. Átlag 200 xp meg is van vele, borzasztó... Hiába erős az ágyúja, ha nem találok el vele semmit... jól kitalálták..
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
válasz [HUN]Dani #25057 üzenetére
Pedig a doboznak elég jó ágyúja van az adatok alapján. Amúgy nagyobb feladat ez nekem, mint gondoltam. Elképesztő siralmas, így játszani
Még jó, hogy a stat nem érdekes. Ma kb a 4 mecs alapján kaptam 400 xp-t az utolsóban 12xp-t tier5be vagyok folyamatosan és egy lövés bárkinek.
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
És elkezdtem a Stug küldiket a Marder 38T-vel
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest