-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
válasz jagada #120762 üzenetére
2 skilles legénység, és prém kaját is kaptak, de kivettem, mert semmit nem ért. Ha sebeztem 700-800-at már boldog voltam. Az LeFh artyval többet sebzek, mint ezzel, pedig az csak 5-ös, de az AMX13AM-el is több volt az átlagom... mondjuk a 24 mp-es töltése nem nevezhető gyorsnak. Lehet csak Nekem nem adta...
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
galervin93
őstag
válasz jagada #120839 üzenetére
Természetesen, de a TD és a HT közül valamelyiket skipelném ha lehet, inkább a TD-t. Igaz van 9-es WT-m (az egyetlen TD a garázsban), de nincs kedvem hátul kempelni egy bokorban (többek közt ezért is nincs meg ilyen küldetés, hogy "sebezz 3000-et úgy, hogy nem fedeznek fel" --> magyarul kempeljek. Nekem ehhez nincs ingerenciám, ez nem játéktudás, hanem szerencse.). A HT még talán nem vészes, de ott is foglaljak/védjek bázist, meg egyéb nyalánkságok... Az ilyen hülye küldetések miatt vagyok elakadva, amihez kell valami gógyi, azok már többnyire megvannak, ami szerencse kérdése, az nincs. Persze nem csak erre fogom, innen is rengetegen megcsináltátok már ezeket, simán teljesíthetők, szóval én is sz*r vagyok, ez okés. De hogy ne a tudáson, hanem a szerencsén múljon egy-egy küldetés, ez nekem nem bejövős.
Egy mérés nem mérés, két mérés fél mérés, három mérés - na azzal már kezdhetsz valamit!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jagada #120844 üzenetére
nem mentettem el, de meg nem mentem azota, akkor visszakeresem mit kell csinalni aztan feltoltom
rohadt sokat misseltem, 62 loves lett de tier 4ben lenyegtelen ugyhogy nem sporoltamyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
BÁ Nutrition
addikt
-
emre
veterán
válasz jagada #120905 üzenetére
Ez most komoly?
Két lövésed volt ami a 128-as max sebzése feletti volt (T-34-100 és T34), négy mellé, meg két lepattanó.
Ez a replay pont arra jó hogy megértsük miért szar a 150-es löveg. A 128-assal 5k felett sebeztél volna.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
jr1994
addikt
válasz jagada #120934 üzenetére
LOL
1. 215 lesz az a 201 pen RHM-en de mondjuk te játszol most vele biztos jobban tudod
2. E100-on csak a hülyék használnak kis gunt, meg aki nem húzta ki szabad xp-ből (azokat nem hülyézem le, de én kihúztam). És teljesen más tank a kettő. Tudod az egyiknek majd 3x annyi hp-ja van és még egy kis páncél is társul mellé.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
nyunyu
félisten
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jagada #121017 üzenetére
Az a logika h nem a kv85be szánom őket alapvetően. Ill most látom h van egy ingyen 100%képzési lehetőségem is. Bár lehet jobb lenne a tiger p-be
A megjegyzést úgy értem ha csak simán átülnek most kv85be akkor visszaesik az alapskill, de mire végigmegyek a tankon kb 90% tuti lesz. Ha majd is3ba kerülnek mert oda szánom őket akkor egy szimpla visszaültetéssel megjegyzik h hol tartottak nem?
[ Szerkesztve ]
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
rlazol
veterán
válasz jagada #121031 üzenetére
jah, oké, akkor sorry - vmit összekutyultam.
a lényeg úgyis az, amit előtte írtam: nem jegyez meg semmit, minden legénynek egy érvényes és aktuális képzettségi szintje van függetlenül a korábban megjárt gépektől.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz jagada #121028 üzenetére
Marha egyszerű. Nincs normális prémtank ami mondjuk is2vel felér a sajat szintjén. De ha tudsz jó német heavyt akkor szólj. A Rudy jó vétel volt, de korlátos a vétel időben. A scorpiot se tudod megvenni már. Majd egyszer ki tudja mikor lesz. A t25öt kérdeztem arról is lebeszéltetek pedig múlt héten fél áron volt az összes tier 5 prémtank.
youtu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
CirrMee
addikt
válasz jagada #121149 üzenetére
Van nekem is 3 acélfalat begyűjtve. Tudom 1300 csatára képest ez nulla, de ahhoz képest, hogy papírból van...
Amúgy biztos az a 200m? Mert ugye elég vaksi gép, frontvonalban használni kissé öngyi mutatvány.Enzolord:
Én azt tapasztaltam, hogy ott lőnek be, ahol akarnak. Persze nem t4 szintű gépekre gondoltam.
Agyhalottak (artisták) alapból erre ugranak, illetve ha valahonnan ki kell hátrálni, ez fog legelöl maradni, és inkább ezzel fognak foglalkozni a támadók. Méretei miatt szintén hátrányban van a duplakávéval szemben“Az a baj az interneten terjedő idézetekkel, hogy sosem tudhatjuk biztosan, ki írta.” (Petőfi Sándor)
-
Jadro
veterán
válasz jagada #121312 üzenetére
Lassan bekerül már minden fontosabb funkció és nem kell modok után rohangálni.
Más: Valaki írja le pliz, mi a lényege ennek a gumikerekes játéknak? Azon túl is van valami cél, hogy ölj minél többet? Nem értem az arany lőszereket amit gyűjteni lehet.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
jano_77
nagyúr
válasz jagada #121312 üzenetére
Én annyit csináltam, hogy INNEN leszedtem a legújabb XVM verziót a 6.4.3! A korábban telepített ASLAIN modpackomban a 0.9.15.1.1 mappát átneveztem 0.9.15.2-re. A teljesen üres res_mods/0.9.15.2 mappába bemásoltam megszokásból - tudom, hogy elvileg már nem fontos - az audio, gui, script, text mappákat, majd erre rá a korábbi átnevezett ASLAIN-os mappát és erre rá az új XVM-et! Simán be tudtam jelentkezni és a garázs is úgy néz ki, ahogy hagytam! Csatával még nem tudtam tesztelni, de gondolom, ha gond lenne, akkor az már jelentkezett volna. Szal szerintem a korábbi modokkal nem lehet gond.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
rlazol
veterán
válasz jagada #121308 üzenetére
nekem hol van benne hang, hol nincs, illetve 2x nem jelzett be a 6. érzék. mindegy, majd holnap fleteszem az újat, biztos jön addig javítás.
Ez az új móka mire jó? legénységképzés? nade brit könnyű ágra? fog jönni ilyen?Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
nyunyu
félisten
válasz jagada #121339 üzenetére
IS-6 sem szokta tudni eldönteni a meccseket BT9-ben, de már a BT8 is kínlódás lehet, ha az ellennek is van legalább 3 heavyje, meg pár artyja.
Kredithozam meg a kiosztott sebzéstől+spottól függ, nem attól, hogy nyertél-e.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Sixkiller6
őstag
válasz jagada #121489 üzenetére
ha már borogatás: Ruinbergen az utcai részen Maust vezetve facehugoltam egy E100-at. nyomtuk egymást egy ideig, nagyon kicsiket jobbra-balra próbálkozva, erre egyszer csak elkezd felmászni az arcomra! kb 45 fokban állt már mire elfogyott a hp-m, pedig nagyon toltam alá a vasat, hátha megborul. közben persze küldtem a hasába az ólmot
próbálok anim gifet csinálni belőle, nagyon mókás, ahogy a 100 tonnás szörny meghágja a másik 100 tonnásat doggy pózban (na jó, ez szemből volt)- no es importante -
-
lacibacsi
addikt
Ha nem te vagy a szenvedő fél, akkor néha még vicces is tud lenni az új fizika... Prokhorovkán az indulásnál összeért a Pz.B2-m egy T-46-tal. Sima "versenybaleset" volt, semmi nem történt még csak HP-t sem veszített a vérvörös lengyel commander, de úgy gondolta, hogy jól visszavág nekem (a semmiért). Hirtelen elém fordult és megpróbált jól keresztbe tenni nekem (szó szerint), de olyan sikeresen koccantunk, hogy ismét HP veszteség nélkül az oldalára billentettem úgy, hogy meg is állt a lánctalpa oldalán...
A legjobb az volt, hogy a csapat többi vérpistije nem segített neki visszabillenni, én meg már csak a büszkeségem okán sem tettem meg ezt... A csata végéig mondta a magáét lengyelül, amire csak annyit tudtam neki mondani, hogy "Polak, Wegier, dwa bratanki"...Egyébként csodás ez a maraton. 10 beszedett találatból 8 tutira prém lőszertől van. Egyetértés van a világban, goldot spammel mindenki
vallási felekezettől, akarom mondani wn8 besorolástól függetlenül. A kill lopás meg maga a hab a tortán... Tombol az "inkább vesszen a csata, nehogy már ne én lőjem ki" elv.Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
WOT-H-A-C
veterán
Gyökerek mindíg lesznek...plusz ott vannak a pici gyerekek , akik "mennek apa tankjaival".. Tudom nem vígasz, de a te esetedben az új fizika volt a legkevesebb probléma, mert a med-el anélkül is eltolt volna, még borítani sem kellett, hogy szivasson. Ellemben, ha egy heavy-vel leborulsz egy alacsonyabb hídról(mert rossz ívben viszed rá) és oldalon maradsz az tényleg WG cumi..
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest