- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- PR-Telecom
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- OpenWRT topic
- YouTube
- DIGI kábel TV
- Facebook és Messenger
-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz Plasticbomb #1312 üzenetére
Lépj ki a csatából, ha nincs benne FV
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
Tomi0703
addikt
válasz Plasticbomb #1312 üzenetére
vigyazz! nehogy ugy jarj mint egy itteni kollega.
-
virkir
veterán
válasz Plasticbomb #1348 üzenetére
Szerintem azt a stat pack írja így ki vagy a fene tudja mert kevertem őket de szerintem az utolsók már így tudják.
"Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
yarsley
aktív tag
válasz Plasticbomb #5630 üzenetére
Sajnos csak nagyon ritkan talalok belolle egyet.
... ne úgy képzeld el, hogy te vagy Thomas azt mész amerre a sin visz. (c) virkir
-
Eagle16
addikt
válasz Plasticbomb #5693 üzenetére
Újságírós account...minden ki van rajta fejlesztve (legénység is az összes elérhető skillel) és szinte végtelen free xp / arany van rajta.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Fel
addikt
válasz Plasticbomb #5693 üzenetére
Ezek ilyen wg-s belsős accountok. Nem egy ember áll mögötte, hanem kipróbálásra átengedik valamilyen rendezvényen, sajtónak, stb. Amolyan promóciós célokat szolgál.
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #6193 üzenetére
Az AT 15 egy remek TD, csakúgy, mint a Tortoise!
Én pont hogy az FV215b (183)-t nem erőltetném, mondjuk akinek kell a tudat, hogy övé a legerősebb nem arty ágyú a játékban, az fejlessze csak.dfsz34: szerintem sem lehet átlag 60K-t hozni az SP-vel.....
[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #6218 üzenetére
Ja, tényleg, ezt benéztem!
Háááát... szerintem nagyon kevés az a HP......K6000: nem, nem, a sima AT 15-re!
[ Szerkesztve ]
-
GaburroSan
aktív tag
válasz Plasticbomb #7100 üzenetére
szerintem ez elírás lesz!
-
Bingisz
addikt
válasz Plasticbomb #7353 üzenetére
Holnap kiderül .
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #7910 üzenetére
Itt már linkeltem: 7898
A Korolloid se gyenge, sőt, de a Straik (most HeXecutor a neve, megváltoztatta) 3480-as win6 statot csinált az utolsó ezer meccsén, na jó, ez már nem tudom milyen szint, a messze elérhetetlen
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
válasz Plasticbomb #8098 üzenetére
Teszt szerveren nem lehet normálisan játszani pont emiatt, ott mindenki gold ammoval rohangál.
-
Fel
addikt
válasz Plasticbomb #8098 üzenetére
Úgy tavaly szeptember vége óta, amikor is lefaragták a tornya vastagságát. Gold ammó sem kell hozzá a legtöbb tanknak, ami szembejön vele, hogy szétlője.
A sorbarendezés maradt továbbra is nagyjából ugyanaz szerint. Tierenként. Majd azonos tieren belül két csoportba osztva: heavy - spg felül (ezen belül ABC), közepes - td - light lejjebb (szintén ABC szerint).
-
olcsii
aktív tag
válasz Plasticbomb #8108 üzenetére
az e100 hasonló
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
BaLee
addikt
válasz Plasticbomb #8101 üzenetére
Azért CW-ken oké, hogy mindenki golddal lő, de egy 300-330-as átütés azért ott sem elég mindenre, sőt...
Ott még jobban előjön az előnye a tankok megfelelő beforgatásának. Elég sok tier10-es tank van akit előröl nem hatsz meg ekkora átütéssel, főleg ha be van kicsit forgatva.8.6-ban meg vége a 400-as átütéseknek, le fogják vinni 360-ra (vagy 340-re?) ha jól emlékszem.
-
olcsii
aktív tag
válasz Plasticbomb #8110 üzenetére
elég csak a tornyot szögelni ha a hasát eltudod rejteni az ágyu meg anyira nem rossz tavolra sem bár he vagy goldot kell használni
wot:nikoli3, „Akinek sok pénze van, annak lehet spekulálni, akinek kevés a pénze, annak nem szabad spekulálni, akinek pedig egyáltalán nincs pénze, annak muszáj spekulálni.”
-
BaLee
addikt
válasz Plasticbomb #8114 üzenetére
Ez jogos, kíváncsi vagyok mi lesz update után, mert elvileg pont ezzel a helyzettel akarnak kezdeni valamit.
Most pont az általad írt "tárazós" tankok visznek mindent...
Bár az is sokat dobna a helyzeten, ha nem lenne gold ammo ezüstért, bár biztos azért rakták be, mert előtte meg azon ment a sírás, hogy legyen...
Mondjuk az is a jó klánoknak kedvezne akik a területek után kapnak aranyat így mégsem lenne olyan jó ötlet.Jól elvitatkozok magammal.
[ Szerkesztve ]
-
csapee
őstag
válasz Plasticbomb #8118 üzenetére
Pedig szerintem az ammo-bol van a legtobb bevetel igy eselytelen hogy megszunjon. Inkabb a nagyobb atutes helyett a goldammonak nagyobb pontossagot adnanak, igy lenne ertelme a pancelnak meg a goldammonak is.
Csapee
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #8121 üzenetére
Jól tudod, csak félreértelmezted.
Kolléga feltételes módban ír; szerinte a gold ammonak inkább nagyobb pontossággal kéne bírnia, mint a standard társának, nem nagyobb átütéssel.Korábbi kérdésedre pedig; nem, megmondom őszintén, nem tűnt fel, hogy gold ammoval használja az artikat, de még anélkül is buff, másrészt a magas szintű artiknál a standard lőszer is olyan drága, hogy szerintem gyakrabban csábul el az ember, hogy goldot használjon.
-
jahrn
senior tag
válasz Plasticbomb #8144 üzenetére
A HESH nem igazan olyan ingame mint IRL. Ha kozeliteni akarnanak a valosaghoz akkor az egy olyan HE lenne ami kifejezetten arra lenne alkalmas h a tank szemelyzetevel vegezzen. OFC ha ilyen lenne akkor valszeg OP HESH topicokkal lenne tele a hivatalos forum.
(#8145) krisss93 A Ju-87G 2x37mm agyuval nyomta. Az Mk103 valoban 30mm, de az a vadaszrepuloknek/romboloknak/ejszakai vadaszoknak volt a fo fegyverzete.
A nemetek terveztek 75mm es 88mm-es uranium magvas loszerek massziv hasznalatat is. Egy kisebb szeria le is lett gyartva beloluk, de hivatalosan nem hasznaltak oket bevetesen/nem kerultek bevetesre.(#8148) Plasticbomb Talan ugy a legegyszerubb ha leirom a HESH USA megnevezeset: HEP - High Explosive Plastic. A robbano ereje tobbszorose (talan 5x?) a hagyomanyos HE ammokhoz viszonyitva.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Plasticbomb #8148 üzenetére
Jah, de nem fejtettem ki az elobb : a tank pancelzatan belul a robbanas hatasara szilankok valnak le (spalling) amik vegeznek a bent ulokkel. Ez ellen korlatozottan lehet vedekezni Spall Liner-rel ugye, amit a tankon belul (tehat nem kivul) kell felapplikalni. A jelenseg letezik a hagyomanyos HE loszerek eseteben is, de nem ennyire erosen.
Gyakorlatban a Centurion 105mm agyuja HESH loszerrel siman vegzett a T-54 szemelyzetekkel az arab - izraeli haborukban.[ Szerkesztve ]
-
Fel
addikt
válasz Plasticbomb #8148 üzenetére
Igazándiból - szerintem - külön modell kellene neki a játékban, nem pedig a HE-vel egy kalap alá venni (jobb páncélátütéssel), ahogy a wg csinálta. Bár így egyszerűbb volt, az biztos.
-
Eagle16
addikt
válasz Plasticbomb #8275 üzenetére
A KV-1 féláron van, a KV-1S meg 30%-kal olcsóbb most ezért.
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Antonius1978
addikt
válasz Plasticbomb #8396 üzenetére
En is rajottem, mivel bal oldalt emlit, es amit en mondtam az a jobb oldalon van,az utolso mondatnal erre is kitertem.Amugy a szazalekoknal is lehet tevedtem, fene tudja...ugyanis engem csak a M betus jel erdekel
UI : lehet hogy a leirast tartottad hibasnak, nos abban is tevedtem valoban, ugyanis a fokozatot egy bizonyos kivalo csata miatt kapod meg, az barkinek sikerulhet ha nagy szerencseje van, nem is kell tudjon olyan kivaloan jatszania es nem azt jelenti, hogy ha elered az adott fokozatot, akkor mar jobb vagy szinte mindenkinel a M jel eseteben...akkor azokkal a tankokkal amiken nekem megvan az M betu azt kellene jelentse, hogy olyan jol tudok vele jatszani, mint az egesz jatekosallomany csak 5%-a, es ez tavolrol sincs igy, orvendhetek ha annyira tudok jatszani mint az osszes jatekos fele legalabb.
[ Szerkesztve ]
-
Antonius1978
addikt
válasz Plasticbomb #8400 üzenetére
Igaz, ez eleg ketertelmu, azt sugallja, hogy a 2es szammal jelzett szakaszban 2 ember, a 3as szammal jelzett szakaszban meg 3 ember van...Nem is ertem, miert irkalok ide ennyi marhasagot, mert felesleges...
-
DVlad
őstag
válasz Plasticbomb #8442 üzenetére
Az én notimban is ilyen kártya van és szépen megy vele. (Miután leszereltem az aljáról egy perforált darabot. )
-
iwu
addikt
válasz Plasticbomb #8508 üzenetére
THX!.
adatforgalmi infód van? csak 500mb -s a sim.ajándék ló nem látja a fától a szódás a lovát...
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #8507 üzenetére
XP-ben biztosan van rontás, hiába prémtank, az látszik, mert sokszor csak középen vagyok az xp szerinti rendezésben, pedig damage alapján az első háromban. tudom, hogy számít más is, spot pl, de túl nagy az eltérés
Szerintem creditben is, mert a T34 ennyi sebzésre többet ad, de tényleg nehéz ezt így összehasonlítani, mert sokminden mástól is függ. Most leírom az XP-t és a creditet és pár más adatot minden csata után és majd a 8.6 után összehasonlítom.
-
iwu
addikt
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #8634 üzenetére
"Pedig valahol volt róla szó, hogy a prémium gépekre ez a credit szorzó állítás nem vonatkozik."
Hol? Mindenki keveri az általános credit buff-al, mert ott mondták, hogy a prémekre nem vonatkozik.
Én még nem olvastam olyant, hogy a TD rontás levétele nem vonatkozik a prém TD-kre úgyhogy nyitottnak tűnik a kérdés. Legkésőbb a 8.6-ban ki fog derülni.
-
Joe.36
addikt
válasz Plasticbomb #8640 üzenetére
Páncélzat értelmetlen ?
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
nemeth989
senior tag
válasz Plasticbomb #8749 üzenetére
Nekem a sima 8-as van meg, már kifejlesztettem a Tortoiset, de bennmaradt a garázsban az At15 mert a legdurvább statisztikám azzal van, meg hihetetlen gyilkolást tudtam lerendezni vele. Nem egy 5K fölötti dmg-es csatám volt. Azt hiszem 2K felett van az átlag dmg-em is 200 csata után, ami úgy gondolom nem rossz egy T8-as TD-től, ami nem tud 4-500-akat lőni mint a többi maga szintjén álló tankdetroyer. A 4,2seces töltés meg gondolhatjátok, trackelek azzal egy tankot és a sorsa az esetek 80%-ban KO
más: elvileg lehet, hogy az SuperP páncél nerf mellett meg a gunnját buffolni fogják, és 200mm-es átütést fog kapni. Ezek után elgondolkozik az ember, hogy megtartsa-e, én se tudom még eldönteni, hogy eladjam, vagy megtartsam, mert, ha tényleg kap a gunnja egy kis buffot, akkor nagyon jó kis vas lesz az.
[ Szerkesztve ]
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Atlantis
veterán
válasz Plasticbomb #8749 üzenetére
Szegény ember ugye vízzel főz...ha csak az van, akkor muszáj bevetni. Ugyan most nem vagyok klántag, de nálunk egyetlen CW-n se vittünk Typ E-t(ez a neve, ez egy német gép, ne "tájp"-ozzuk már le, mint a kínai vackotat ), mert volt mindig O261 vagy T92....pedig aztán nálunk is sokszor nehézséget jelentett anno akár egy valamirevaló csapat összerakása is.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Enzolord
addikt
válasz Plasticbomb #9089 üzenetére
Itt ő melyik gépet is hirdeti?
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
bullseye
addikt
válasz Plasticbomb #9129 üzenetére
Az FPS még elment, de néha másodpercekre lefagyott. Az azért halálos. Pedig nagyon jó kis infók voltak. Felét nem is használtam, de pl. saját páncélzat az ellenfél felől, vagy az övé az adott szögben kijelző hiányzik.
Szerk: Lehet majd megpróbálom az egyéb Cleveland modok nélkül csak ezt..., hátha
[ Szerkesztve ]
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
mcwolf79
veterán
válasz Plasticbomb #9132 üzenetére
És ezt hogy kell feltelepíteni?
szerk.megoldottam[ Szerkesztve ]
Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #9132 üzenetére
Ez mutat pointerfüggő páncélvastagságot?
-
Angel1981
veterán
válasz Plasticbomb #9180 üzenetére
Wow!
Akkor ez komolynak tűnik, köszi!Megbízhatóan is működik?
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #9180 üzenetére
Értem, köszi a felhomályosítást.
Nekem 70 körüli FPS-em van, de majd ma este megnézem újra.(#9182) Furkoo: vert.stabi szerintem ajánlott és a venti talán.
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
scyllarus
veterán
válasz Plasticbomb #9184 üzenetére
Én is tegnap tettem fel, 40-70-ről visszaesett 18-24re az fps, plusz mikrolagok is voltak.
Ma gyalu lesz, szép meg jó, de ehhez erősebb gép kell, mint az enyém (ami kifejezetten gyenge amúgy is)."Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Steelheart2
őstag
válasz Plasticbomb #9197 üzenetére
Hát olyankor hiába van elég spotter,ha campelnek.Pld tegnap voltam Ruinbergen stuggal.Az ellentöl befutott közénk egy elc és a barmok nemhogy rámentek volna.Hagyták magukat kinyiratni.Volt ott 3 kv-1 és meg sem mozdultak.Még fedezékbe sem mentek.Végül én mentem rá stuggal és ki is nyirtam,de viszont engem is elkaptak.
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
echterion
nagyúr
Nekem még sosem volt ammorack-em SP-vel, kigyújtani is csak kétszer tudtak, ez igaz.
Az 1v1 a type ellen sima type győzelem, mert szimplán körbetáncolja az SP-t (tapasztaltam már párszor, nem csak a type ellen). Sőt, ha nincs szerencséd, még egy is3 is körbe tud táncolni és meg se tudod lőni.
-
Speedlink88
csendes tag
Hát SP vs Type59 nos ez terepviszonytól is függ, de szerintem Type59 jönne többször ki győztesen, és azt már spot is használhatod, sokkal mobilosabb, az tornya meg gold ammo-val sem ütik át, persze vannak kivétel mikor igen.
SP-bár érdekes hogy a közepes tankoknak a feladatuk hogy oldalba meg hátba szúrják az ellenséget, de ezzel a motorral kész katasztrófa, szóval face to face marad, ami a pen kevés, persze most jön a weakspot de ha megdönti a tankot, akkor már eleve nem sok esélyed van rá. Tier 9 meg elég sokszor dob be, E-75 az istenért nem lövi át az alján, max akkor ha nyílt egyenesben van velem (azaz nem döntött).Az is vicc hogy volt hogy a T34 alját egymás után lepattantam 3x, pedig ha megvan döntve ha nem át kellet volna ütnöm (és nem a láncot találtam el).Szóval vannak napok mikor az SP gun átvált valami bugos szarrá...
Viszont a JGtig8.8 nekem nagyon bejön, ha elrejted az alját legyőzhetetlen T34 nem viszi át (sima lőszerrel), engem lassúsága nem zavar, csak az ha egyedül hagynak mert az a halála (megkerülnek és onnantól már nehéz ráfordítani a löveget).[ Szerkesztve ]
-
LBandi
aktív tag
válasz Plasticbomb #9460 üzenetére
Küldtem privit a replay-el kapcsolatban.
#9456 <-Elég kemény nyeremények vannak, főleg a nagydíj ami 15 éves prémium tagság az összes wargaming játékhoz OMG!
[ Szerkesztve ]
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
dfsz34
őstag
válasz Plasticbomb #9820 üzenetére
küldtem privit
-
Eagle16
addikt
válasz Plasticbomb #9820 üzenetére
Itt tudsz regisztrálni és akkor adnak: [link]
• 1000 Gold
• Premium Account for Five Days
• 100,000 CreditsAngel1981: egyesével inkább, mert valamivel biztosa probléma lesz, és akkor legalább nem kell találgatni hogy mi nem megy.
[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Plasticbomb
addikt
válasz Plasticbomb #9835 üzenetére
Lejárt az időlimit.
Eu Install fájlok,közvetlenül: LINK
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Remus389
veterán
válasz Plasticbomb #9836 üzenetére
na jó, de nem az a jó ha a launcher felrakja?
tehát ezt letöltöm, akkor hamarabb játszhatok?
https://hardverapro.hu/apro/akg_k272_hd_kivalo_allapot/friss.html
-
jano_77
nagyúr
válasz Plasticbomb #9836 üzenetére
Le is jött...köszi érte
Otthon akkor már csak el kel indítanom ugye, majd ezek után a modokat belőni és már mehet is a tankozás!?(#9845) nyunyu: nem értem egy pathcelésnek miért kell 5GB-nak lennie?!? miért nem lehet csak a változásokat hozzá adni a jelenlegihez mondjuk 1GB körüli mennyiségben?!? Kizárt, hogy ennyit változzon!
[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Speedlink88
csendes tag
válasz Plasticbomb #9889 üzenetére
Hát persze, prém tank mindig megvan a sötét oldala hogy ne legyen OP! De akkor is használható, és nem kell azon aggódnod mint nekem az SP ha tier 9 bedobja hogy "megint a gold lőszer kell elővennem" .
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest