Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    1.
    T28htc Lt15 küldinél járok amihez kellene 5000 spot/dmg.
    Valaki tudna linkelni olyan képeket /weboldalt/videót ahol a térképeken be vannak jelölve a passzív spotolásra alkalmas bokrok? sajna csak a legalapvetőbb pályákon tudom, mint pl amit feljebb írtak malinovka közepe. Az a D5 E7 dombok igaz? vagy közép középen ahol a foglalókör szokott lenni? A wotdb.info -n néztem a mapokat de nem minden pályán van passzív spotter bokor feltüntetve.

    2.
    mt25: 86%os legények mindenen camo, sajnos nincs 6. érzék ami nagyon hiányzik de még sok csata kell.
    lttb: ~250%os legények camo 1 tagon 100% másikon 50% maradék kettőn nincs. Bia van 6érzék meg egyéb pl a látótáv növelő skillek két arcon.

    Járműhöz kérdés: mindkettőn töltésgyorsító+távcső van és 3.nak automata pakol álcahálót vagy bino-t. A kettő közül melyiket? (416 illetve 440 körül van az alap látótávjuk) lltb már 500 felé megy a bino-val. (meg van creditért festés rajtuk)
    Vagy érdemes lenne leszedni a t.gyorsítót és spotra rámenni? kétféle távcső+álcaháló [az 20 arany :( és lenne két felesleges közepes(?) töltésgyorsítóm] Vagy jó ez így csak győzzem kivárni míg jó pályára dob jó csapattal passzív spothoz?

    3.
    Kivan már rég fejlesztve a t54ltw de nincs rá kreditem illetve nincs bele legénységem se, max ezekből, gyúrjak rá a kreditre és vegyem meg azt az Lt15 miatt?

    dmg- ből összehozni én béna vagyok, a legjobb köröm lttb-vel 3300 dmg volt, de az full mákos volt, max 1000 dmg-t vállalnék be az 5000ből, és lehet kéne a másodlagos a túlélés.

    4. t28htc spg mission (eddig talán 2 van meg belőle).
    Csak az orosz VIII su14-2 van a garázsban (vegyesen 80-180%os legényekkel random skillekkel, pl lőszerváltó meg camó) Ki van fejlesztve már a 212A szintén kredit és legénység hiány miatt nincs még meg. Átnézve a két arty-t nem látok rá indokot hogy a mission-ök miatt megvegyem a 9est, (meg úgy egyébként se max a 10es miatt) Hmm? Ráadásul esélyes hogy el kéne adom a 8ast és arany nélkül átrakni a legényeket, vagy full kezdő 75%os legényekkel)

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák