Új hozzászólás Aktív témák

  • bigobert

    tag

    válasz jozefgucci1 #75698 üzenetére

    40t kontra BatChat

    Ezt érdekes volt olvasni. Egyrészt, mert nem arról szólt, hogy "szarul megy nekem a tankkal, mert csak 3k az átlagom vele", másrészt, mert én pont a Lóritól tartok. Egész pontosan az 50100 ágyújától, mert nekem eléggé félrehordott.
    Megosztanád a Lóris tapasztalataidat?

    Hasonló jellegű észrevétel:
    Lehet, hogy rosszul maradt meg bennem, de mintha az 50100-at jobban kedvelnék az 50120-tól. Gondolom a gundep/ elevation miatt. Furcsa, de nálam fordítva van. A 120 gun elevation-jét hamar megszoktam. Az 50100 6-os tárából általában 1 mellé ment, 1-2 pattant, ahogy az lenni szokott :)
    Viszont a 120 top ágyúja... az első X-es ágyúm a játékban, csak imádni tudom :) Ráadásul a 4-es tár is jobban fekszik nekem. Az is érdekes, hogy mivel a X-es csatákat alulról szagolom, t8-ról (50100) t9-re (50120) nőtt az átlag dmg-m kb 2-300-zal. Tudom, egy opé tárastól többet várnak, de magamhoz képest jelentős, hogy nem stagnál az átlagsebzésem.

    Erre például ott a t-34-1 és -2. Alig nőtt t7-ről t8-ra az átl dmg-m. persze, tierjében a -1 jobb, míg a -2 gyengébb, és a mezőny is erősödik, de egy 1 szinttel magasabb tanktól elvárható, hogy nagyobb legyen az átlagsebzése.

    Se füle se farka, se ki, se be, se nyő, de ez a jelenség foglalkoztat már egy ideje. Itt jöttem rá, hogy t7-től csökken a görbém.

    (#75702) Szasinka

    Az aljával egyet tudok érteni. Van persze konvertálható rész, mint pl türelem, térképről helyzetfelismerés stb., viszont a gyenge pontokat az adott tierben lehet megtanulni, begyakorolni. Ha valaki t10-ben él, és lemegy pedózni, lehet, hogy alábecsüli a rusholó AMX 40-et :DDD Persze ez poén, de magamon tapasztaltam, amit írsz. Tudom, hogy a T18 opé (volt), de mikor a Te-Ke-mmel szembekerültem vele, nem tudtam, hol lőjem.
    Csak az a kérdés, hogy minek vagy nagyobb súlya?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák