Új hozzászólás Aktív témák

  • Warton

    őstag

    válasz Lunky88 #75676 üzenetére

    Magamból kiindulva teljes mértékben egyetértek a cikkel. A T10 nagyon nem fair, a legkisebb hibát is nagyon bünteti, ezért azon a szinten arra van ítélve az ember, hogy ne hibázzon. Pont azért, mert idáig az agyhalottak már nem jutnak el. T8-nál szerintem megragadnak. Statpaderrek kerüljék el jó messzire, mert a WN mutatók le fognak zuhanni. Azok nyugodtan higgyék el, hogy milyen fasza játékosok, hogy a Hellcattel 1500-as xp-s köröket mennek. Érdekes módon 10-es tankos köröket ide sem tesznek be nagyon az emberek, pedig az sokkal izgibb lenne, mint a sokadik Hellcat és E25 kör. :U Na mindegy.

    Sokáig nem játszottam T10-ben mert nagyon viszi a creditet és nem volt prémium járgányom. Most, hogy összeszedtem pár prémium járművet, már szívesebben játszok T10-ben, elsősorban a Leo1-el,, újabban T62A és az FV4202-vel. És úgy érzem, hogy az ott szerzett tapasztalatok kihatnak az alacsonyabb tierbeli játékomra is. Sokkal megfontoltabb lettem. Persze ehhez az is kell, hogy a gyakorolt T10-es tank hasonló játékstílust képviseljen, mint amivel alacsonyabb tierben játszik az ember. Pl. Leo1-nek nálam a PzIVS a megfelelő másolata, ráadásul képezhető benne a legénysége is. ;)

    Nagyon szenvedős volt elkezdeni, rengeteg bukott csata az elején, rengeteg bukott credit, amit aztán lehetett vissza farmolni a JagdTig 88-al. Aztán már kevesebb bukott csata, és/vagy bukott csata, de viszonylag normális mennyiségű leosztott dmg. Aztán kb. a 150. csatától kezdtem élvezni a dolgot és jöttek a jobb eredmények is.

    Most a decemberi leárazásokkor újabb T10-es tankokat akarok majd beszerezni. Elsősorban a Maust, erre már meg is van a credit. Ne kérdezzétek miért, egyszerűen tetszik, meg mégis csak egy ikonikus tank, bár adatok alapján nem tűnik túl jónak. A másik pedig az E50M lesz, amire még nagyon nincs credit, de majd reménykedem, hogy időközben összejön az az 5 misi.

Új hozzászólás Aktív témák