Új hozzászólás Aktív témák

  • szallasi007

    őstag

    Hosszú lesz, ha valaki egyáltalán elolvassa.

    Olvasgatom én itt mindennap ezeket a csal az rng, meg büdös az mm, meg SerB eladta a játékot az ördögnek és társait. Én csak azt nem értem hogy azt mivel magyarázzák a kételkedők meg a stathuszárok hogy léteznek kék meg csoda lila statos emberek? Ők meg mind WoT alkalmazottak és azért olyan jó a statjuk?

    Kb. két hónapja játszok úgy hogy nem arra megyek hogy nyerni kell meg jaj milyen rossz a csapatom, hanem arra hogy minnél több legyen a damage-em (persze mikor H1mpi kollégával szakaszoztunk, kurvára nem ment de akkor azért meg kapkodtam mint egy barom) ezzel segítve a csapatot (ez durván 1k csata). Az első hónap eredménye 1500 wn8 a másodiké pedig 1800 az elmúlt két hét meg durván 2k wn8-at mutat, az meg hogy az elmúlt 48 óra masszívan 2800 wn8 gondolom az egyenesen hihetetlen.

    Értem én hogy rettentő profi itt mindenki, de az off topicba több építő jellegű replay-t és infót osztanak meg az emberek mint itt, meg hogy Diegho-t kiutáltátok innen mert arcotokba mondta az őszintét az már vicc,de ezen túltettem magam.
    Raknék fel én is szívesen replay-eket tankászról meg de sokat sebzésről meg spot damage helyekről, de mi a f@sznak. Kettőt raktam fel eddig a kutya nem nézte meg, cimborák videóit megnézitek de másét nem. Ha meg megnézitek azt nézitek kinek mekkora mákja volt az adott csatában, nem azt kéne hanem azt hogy hogyan gondolkodik, hová áll be, mikor mire lő, hogy helyezkedik csata közben az adott tank erősségeit hol használja.

    Mostanában kezdtem el szakaszozni több emberrel, és rengeteg embernél látom, hallom hogy jaj van 30-35-40% esély kikaptunk. Esetek nagy többségében meg simán lehozzuk a meccset csak nem 3 perc alatt hanem 12, mert türelmesen kivárunk és a leggyengébbeket szedjük ki egymás után és sima win. Feltűnt még az is hogy senki nem szeret visszavonulni ha szopásra áll az adott oldal ahol van, nem inkább megáll valami fos helyen és megvárja míg ráesnek, minek? Rengeteg magyar youtube és twitch csatorna van ahol magyaráznak hogy mit miért csinál menet közbe, talán érdemes lenne megfogadni a máker lila statos emberek tanácsait.

    Kötsög az MM: 8as vagy 10 tierben, most nem vagyok otthon, de tegnap Caernarvonnal tegnap 3k dam, 3k spot tier 10-ben, masszív "tomatokkal" voltam és fixen lehoztuk a meccset valami 15-3-ra és nem azért mert csaltunk, hanem mert az ment a csata alatt hogy fucking noobs, meg tomato team, hanem mindenki használta a térképet meg a varázs gombokat a sok buta kék meg lila ránk rontott és csdálkoztak amikor össztüzet kaptak.

    Puszicsoki

Új hozzászólás Aktív témák