Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    Na behúztam a kv220-t is és bár dög lassú, nem igazán az én stílusom, de lazulni egészen kiváló. Mentem vele pár kört és ezzel tényleg egy dolgot lehet tenni, menni előre, mint az úthenger. Kicsit forgatni, kicsit tekerni, arty elől elbújni, ha lehet, egyszerű ez a tank, mint a faék.

    Egy átlagosnál erősebb csata vele:
    Map: Lakeville KV-220 xp: 1241 credit: 32263
    Csatában elért Achievement Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "2. osztály"

    1860! felfogott sebzés és ez még tulajdonképpen nem is tűnik soknak, ennél lényegesen többen is jöhettek volna szembe, beforgatva, sidescrap szinte mindent pattint. Kevesen tudják, hogy a tornyát kell lőni, illetve ha tudják is, de nem mindig találják el, kicsit riszálni kell a testét, vagy előre hátra, hogy ne legyen azért már annyira könnyű célpont a torony (sem).

    Egy dolog van vele, amire oda kell figyelni, iszonyat módon ismerni kell a gyenge pontokat, mert a 99 pen másra nem jó, flankra lassú, marad a gyenge pont. Pár tanknak meg kellett néznem pontosan a gyenge pontjait, amikkel med meg scout tankokban nem is kell foglalkozni, mert úgysem szemből támadok, pláne nem közvetlen közelről. A KV220 viszont belemászik az ellen arcába.

    Mindennel együtt szerintem egy jó stressz levezető tank. A faék egyszerűségű játékmenettel, amit kínál, de valahol mégis szórakoztató, nem tudom megmagyarázni miért. Talán az, hogy megy előre egy ilyen brutál páncélos valami és tényleg csak a jobb játékosok (xvm kötelező) tudnak csinálni ellene valamit, a többiek akkora pattanókat lőnek.

    Javítás skill kötelező rá, szerintem ez a kevés tankok egyike, amelyikre teljesen felesleges a hatodik érzék, úgyis mindig spotolva vagyok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák