Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Na én is bevásároltam: FCM50t lett a delikvens.
    4 meccset toltam vele eddig, 3.-ra lett meg a tank ász :DDD
    Nagyon jó kis tank ez, ha nem heavy-ként tekint rá az ember. Mozgékony, dinamikus és (hála a max. T9-es limitnek) az ágyúja mindenre elég. Persze ezzel sem lehet össze-vissza ész nélkül lövöldözni. Ha tudja az ember hova lőjön nem , ismétlem NEM KELL HOZZÁ PRÉMIUM LŐSZER!!!!!
    A pénzt nagyon jól hozza (a 4 meccs alatt átlagban nettó 50-60000 kredit befolyik). A lőszer piszkosul olcsó bele (persze nem a prémammo).
    Szóval nem bántam meg, hogy ezt választottam.

    Mondjuk annyi, hogy nagyon nem kezdő kezébe való. Ezzel csak az tud hatékony lenni, aki egy kicsit (nagyon) átlátja már a WOT játékmechanizmusát.

    (megj.: 4-ből 2-szer arty szedett ki. Mákosdisznó. Ráadásul az egyiknél majdnem meg tudtam menteni a csatát Sand river-en. Én maradtam egyedül, nagy nehezen kiszedtem a foglaló tankot (200 HP-m volt,tehát 1 shot akárkitól), és ahogy menekültem,mert gondoltam hogy spottolva vok telibekapott a re*kes arty))

    A T34 (amcsi) is jó premtank, csak azzal egy idő után egysíkú lett minden meccs. Az is jól hozza a pénzt (ráadásul az amcsi heavy ágat húzom is), de az FCM50t-nek (eddig) érzetre nagyobb a fun-faktorja.

    Tbor:
    kb. olyanok,mint a brit med-ek. Másodvonalbeli támogató med-ek, jó toronypáncéllal,bár alacsonyabb agilitással. Akár hulldown-ra is használhatók.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák