Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Angel1981 #60102 üzenetére

    Hát őszintén nem tudom és nem vagyok ebben biztos. Ráraktam a közepes rádiót és már a második csatám, ahol max tier6-t kapok újra. Egyetlen tier7 csatám volt ma, amikor a nagy rádiót felraktam, az az egy. Vissza se rakom, kíváncsi vagyok most már.

    Azt biztosan tudom, hogy a zárt bétában volt ilyen logika az MM-ben, ami a ballansznál figyelte a modulok szintjét, de aztán állítólag kiszedték.

    A T49 egyszerűen túl erős a tier5-6 csatához. Kioszt az ember 2-5 kill-t, 1000-1500 sebzést és annyira gyors, hogy teljesen meglepetésszerű helyekről bukkan fel. Körbefutom az ellent és seggbe lövöm, az meg nem érti. Volt már mikor a teljes térképet körbefutottam a biztonság kedvéért, el is küldtek a francba utána. már az akit seggen lőttem :)

    (#60101) LobiDrg: belepillantottam. Volt pár helyzet, amikor a fejemet fogtam. Fent a sarokban, ott van tőled az s51 arty meg egy másik ellen és nem fordulsz rájuk, csak nagyon sokára. wtf? Mintha észre se vetted volna őket. Az s51 egy lövéssel kiszedhet, a su100 előtted másodlagos célpont kellett volna legyen, ráadásul az nem is volt rád fordulva még akkor, az s51 meg ki tudja kit céloz? A másik dolog, hogy tudod, illetve gondolom van lövés irány jelződ, merre van a sturer emil, mégis, mintha figyelembe se vennéd, kapod tőle a pofonokat.

    Amikor a roncs mögött állsz és támadod a sturer-t, akkor nem side scrapben jössz ki, pedig azt azért érdemes megtanulni, mert még nyílt mezőn is érdemes forgatni, használni, mintha sidescrap lenne. Ha nem lő pontosan az ellen, akkor pattan. Lásd a végén gyönyörűen beforgatod és a kv1 lepattanókat lő.

    A WT TD-t nem értem miért alul lövöd, bár ez lehet filozófiai vita. Gondolom, hátha kigyújtod, csak így orbitális alákat lősz az IS2 pontatlan ágyújával. A WT-ket lehetőség szerint he-vel és pofán, az ágyúnál kell lőni. Jó eséllyel kiütöd az ágyúját, akár még sima lőszerrel is, annak nagyon örülnek a WT-k.

    Amikor célzol, az olyan furcsa, mintha rángatnád, bár így is betalál, érdekes. Nem tudom, ez lehet, hogy csak nekem furcsa, de sokkal finomabban szoktam bánni a célzókörrel.

    Ja és igen, mi a francot keres egy nehéz tank az erdőben? A Tog-nak igaza van, ha mégis odamész, akkor told végig, ne állj meg, mert fedezéked csak a házaknál lesz, ha átértél, máshol sehol.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák