Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz zsolthee #58415 üzenetére

    Azért azt meg kellene érteni, hogy a játékot finanszírozni kell valamiből. Az arany lőszer előnyt ad a csatatéren, de ilyen alapon bármelyik modul is előnyt ad. Egy kezdőnek esélye nincs félmilliós modult venni elég sokáig, bár tény a különféle akciók jól adják a kreditet, de egy totál kezdőnek nem annyira egyértelmű dolog a top10-be kerülni mondjuk vagy az egyéb feltételeket teljesítenie.

    Az viszont szintén biztos, hogy full arannyal nem lehet menni prém fiók és/vagy komoly prém tank nélkül. Egyszerűen pillanatok alatt elfogy a kredit. Ebből mindenképpen bevétel származik, hogy mekkora azt megtippelni sem merném, de elég sok statpad van, meg szórják az aranyat ész nélkül, tehát gondolom, hogy legalább prém fiókjuk van ezeknek, nem beszélve a nagy prém tankokról. Amikor egy nem is különösebbeb durvam csak mondjuk a szokásosnál is rosszabb találati arányú t54e1 full arany csata vége -80k. Átlagban is -30-50k elszáll, ha full arannyal megy az ember ezzel a tankkal, egyszerűen képtelenség ennyit kitermelni prém fiók és jó prém tank nélkül.

    Fv183, egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor zártam pluszban prém fiókkal. -30-40k, ha valaki nagyon ráindul erre a tankra, napi -1milla simán összejön, prémmel, anélkül még rosszabb.
    Lehetne még sorolni az olyan tankokat, ahol az arany tényleg hozzátesz a teljesítményhez, de sok olyan is van, hogy totál felesleges használni.

    Ha valaki egy obj268-ban lő aranyat, arra nem tudok szalonképes kifejezést, maximum akkor tudom elfogadni, ha tényleg biztosan nyerni akar és kritikus a helyzet, nem lehet hibázni.

    Érdekes, hogy pont az ilyenek irritálják az embereket a legjobban, pedig pl egy obj sima lőszerrel is átütné nagy valószínűséggel, akkor meg nem mindegy? Minek ezen idegelni.

    Azzal viszont egyet értek, hogy az arany túlzott elburjánzása kontra produktív, mert lehet, hogy a pár arany troll fizet a játékért, de szerintem többször annyi potenciális komoly felhasználót el is kerget vagy a fizetési szándékukat gyengíti. Reméljük a WG ért ehhez és figyeli, hogy ne lépjen át egy határt.

    Szerintem nem kéne mást tenni, mint korlátozni az arany lőszerek számát és kész. Mindenki boldog lenne. A troll továbbra is lőheti az aranyat, maximum kicsit gondolkodnia kellene (az rá is férne sokra) és akkor kapcsolni aranyra, amikor érdemes és az aranyat utáló játékos meg ritkábban találkozni aranylövéssel. A WG-nek ezt úgy kellene belőnie, hogy prém fiók nélkül ne lehessen arannyal menni (sőt inkább úgy, hogy legalább 30-40k veszteség legyen egy full arany körön), ha kell emeljék tovább az árát. Aki keveset használ, annak nem sokat számítana.

Új hozzászólás Aktív témák