-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dfsz34
őstag
Ezekre (maus, E100, t95, tortoise, kv4 stb) mind szuper nehéz páncélt kell tenni harmadiknak szvsz, mert az arty nerf ellenére most már 1-2 arty alap és a 3-4 arty is meglehetősen gyakori és hiába a nerf, ekkora célpontot belőnek. Arról nem is beszélve, hogy a gazdagabbak arannyal lövik az ilyen monstrumokat, de legalább annyian, ha nem többen meg he-vel.
Itt az a dilemma, hogy a bőség zavar van (nem mint a wte esetében) a modulok tekintetében, de határozottan állítom, hogy a szuper nehéz páncél megéri és többet segít, mint egy venti vagy célzásgyorsító vagy stabilizátor. Minél tovább élsz és minél kevesebb modulodat és legényedet ütik ki, annál több sebzést tudsz kiosztani, egyszerű. Azt kell mérlegelni, ha nehezebben tudnak elpusztítani, akkor te képes vagy-e több sebzést kiosztani vagy úgy gondolod, hogy minimálisan gyorsabb célzással tudsz többet sebezni. Én az előbbire szavazok, de lehet más vélemény természetesen.
Bár másik tank, de a pl a tortoise esetében iszonyat idegesítő volt az egyik töltő állandó halála, ami azonnal megszűnt a szuper nehéz páncél hatására.
Töltés gyorsító és látótáv növelés (optika a legalább 370-380m alap látótávúaknak és bino a gyengébbeknek illetve a snipereknek) szerintem alap dolog minden tank esetében, a harmadikon lehet egyedül gondolkodni. Töltés gyorsító nem kérdés, a lövés a lényege az egész játéknak. A látótáv azért fontos, hogy egyedül is le tudd hozni a csatát. Megszámlálhatatlan győzelmem múlott szimplán azon, hogy láttam az ellenfelet akkor is, amikor már nem volt ki spotoljon. A mostani csapatok esetében meg simán előfordult, hogy a scout mögötted bújik a bokorban vagy pillanatok alatt elhullik mindenki és akkor vakarhatod a fejed, hogy most mi legyen.
Magyarul nem lehet a csapatra számítani, tehát fel kell szereld a tankodat, hogy minél univerzálisabban tudjon a harcban részt venni, ebben meg a létező legfontosabb dolog a tisztességes látótávolság.
Pl nekem is3-n is van bino és nagyon megéri ha védelem a feladatom illetve óvatos támadás fel nem derített terepen. 438m látótáv azt jelenti, hogy amikor támadnak, akkor csak a nagyon tápos scoutok meg egypár 400m feletti alap látótávú tízes tank tud hamarabb spotolni engem, mint én őket, de ezek is csak akkor ha van rajtuk optika. Persze a kérdés jöhet, hogy is3 védelemben? Aki még nem volt, annak mondjuk nem is kell. Támadásnál is nagyon sokszor jól jött, persze lassan és megfontoltan tudok csak haladni, de inkább ez, mint a korai halál. Tovább élsz többet sebzel illetve a végjátékban nyerhetsz nagyobb eséllyel.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest