Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz Angel1981 #47813 üzenetére

    Valami külső erőre fogni kell, hogy miért nem megy a játék. :)

    Érdekes egyébként, hogy mostanában kevesebbet játszom és sokkal kevésbé idegesít fel ha 10 csatában egymás után káposztákat kapok csapattársnak. Legfeljebb rácsapok az Alt+F4-re és elmegyek futni egyet. :D Megtaláltam a lelki békét, ma már nem tud felbosszantani a WoT. Na jó, mikor a legrosszabbkor felugrik a ping 999+ értékre, az egy kicsit kiakasztó. Szó szerint, meg átvitt értelemben is. Kedvencem tegnap volt, ki akartam mászni egy épület mögül, felugrott a ping egy bő 3 másodpercre, mire visszaállt normál értékre már egy folyó alján voltam.

    Na meg tier 7 fölé nem nagyon merészkedem, pont a magasabb tierekben vannak az igazi gyökerek, mert ugye kifarmolni egy 10-es tankot nem nagy tudomány, mert el lehet jutni oda 1500 meg 5000 csatából is teljesítménytől függően. A gyökereknek meg úgysem számít más, csak az, hogy legyen egy kimaxolt 10-es tankjuk, ha beleszakadnak akkor is, ha ehhez még az alap, 3 éve meglévő pályákat sem tudják memorizálni, akkor is, és ha még mindig nem tudják beforgatni a tankot akkor is, ha még mindig nem értik a radart, hogy hova kéne menni segíteni, akkor is és ha még mindig nem értik, hogy mi a tankjuk szerepe a csatában, akkor is.

    Mostanában csak a Hellcat, T20, KV-1S, Tiger I tankokkal nyomom. Komolyan mondom ezekben a tierekben kevesebb az értetlen gyökér barom, mint a magasabbakban, ahol sokkal hajmeresztőbb baromságokra képesek. Na meg egy pár száz csatás tier 5-6 newbie bénázása nem zaklat fel, hiszen kezdő még, na de amikor egy több ezer csatás csinál ugyan ilyen kezdőkre jellemző hülyeségeket, az már gáz.

Új hozzászólás Aktív témák