Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz mefistofeles #42171 üzenetére

    A fejlődés nagyon lelassulna egy ilyen rendszerben, hiszen csak addig tudnál kiemelkedő csatákat menni, amíg nem éred el a szintednek megfelelő besorolást és utána már vért kéne izzadni minden győzelemért, ráadásul ez egy nagyon "hegyes" piramis. Kevés a jó játékos és rengeteg a kezdő vagy csak szimplán gyenge tudású. A jók egymással játszanának újra meg újra. Ráadásul egy ilyen rendszerben nem tudnál tanulni sem a jobbaktól.

    Sok minden szól a túlzott izolálás ellen, de valahogy a jelenlegi helyzetet is kezelni kéne, mert valóban elveszi a sikerélményt az embertől sokszor a kritikán aluli csapat.

    Én pl szívesebben várnék akár 1-2 perccel többet, ha az kéne hozzá, hogy az erőviszonyokat jobban kiegyenlítse a program, súlyozva az effel (mert a wn7-t nem használja a wg).

    Nem kell izolálni a játékosokat egymástól a tudásuk alapján, de egy jobban kiegyenlített mm valóban hasznos lenne. Elméletileg erre vannak a csapat harcok, de fene tudja, mert én nem mentem sokat abban. A pár kör, amit kipróbáltam, az tényleg olyan volt, hogy kb egyforma erősségű volt a két csapat, ráadásul kevesebb tank is volt, több lehetőség volt a taktikázásra és a játékra. Ha az is3-on végre meglesz a hatodik érzék, meg nem kell húzzak más tankot, akkor majd többet megyek csapatban, mert élvezetesebb. Vannak nyitott csapatok, lehet hozzájuk csatlakozni. Olyant kell keresni, ahol kb hasonló képességű játékosok vannak, mert már jártam úgy, hogy becsatlakozott hozzánk egy kék játékos és az ellenfélnél meg volt 3, előtte, amikor nem volt ott a kék játékos akkor csak zöldet láttunk max. Valószínű a top játékos erősebben beleszámíthat, de akkor van baj, ha pl csak egy kék van nálunk. De ezek sem annyira durva helyzetek, mint random csatákban, mert még így is elég jól mentünk, nem éreztem azt , mint random olyan sokszor, hogy félhülye idióták mennek előre ész nélkül és hullanak el pillanatok alatt. Valahogy mindenki odafigyelt jobban, illetve a parancsnok szokott adni utasítást, hogy mi legyen a taktika, amit csodák csodája mindenki próbált követni. Egy a lényeg, ha valaki unja a random csaták aktuálisan gyalázatos színvonalát (főleg ilyenkor hétvégén érezhető ez). akkor kell menni pár kört egy csapatban.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák