Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz virkir #36286 üzenetére

    Most nem játszom egy ideje a T71-el az akció miatt, de azzal naponta többször is előfordult, hogy kinyomtak a bokorból. Utána a válaszcsapásom attól függ, hogy éppen milyen kedvem van. Vagy aljas módon mellé megyek és megvárom, hogy ellenség legyen látótávban és eleresztem a sorozatot, ami által a bokor eltűnik és őt spotolják én meg lelépek, aztán lesz vele ami lesz. Volt már, hogy beleeresztem párat de van, hogy egyszerűen csak elmegyek.

    Spotolni gyakorlatilag felesleges, mert még tier10-ben is annyi a moron, hogy nem bírják a mozgó ellenfelet meglőni és én meg feleslegesen kockáztatok. Ha látom, hogy van pár ügyes csapattárs és jól is helyezkednek, akkor esetleg, mert tőlük számítok spot dmg-re.

    A T71-el is inkább sunyi sniper scout keveréket érdemes játszani, szvsz, de ezek szerint a jobb játékosok is hasonlóan gondolják, ahogy leírtad.

    Stattól függetlenül paraszt dolog kinyomni a bokorból bárkit is. Ha úgy érzem, hogy nagyon béna az illető, akkor chat-ben megpróbálom, de ha nem adja a helyet, akkor megyek máshova.

    Egyébként írják a sunyi lapító TD-ket, pedig ha megnézi az ember, akkor bárki lapíthat egy bokor mögött. Top nehéz tank, medek (ezek nagyon gyakran), könnyű tankok. Egyszerűen nem igaz, hogy csak és kizárólag a TD-k lapítanak egy bokor mögött. Ráadásul sok TD-t nem is lehet a klasszikus mesterlövész szerepben használni, a rossz ágyú kitéríthetőség vagy pontatlan ágyú miatt vagy egyszerűen nincs értelme, mert más szerepben sokkal jobban helyt áll (hellcat, t49 tipikusan).

Új hozzászólás Aktív témák