Új hozzászólás Aktív témák

  • Drenadar

    veterán

    válasz ztibor #32483 üzenetére

    neked még senki sem válaszolt?

    A churchill III se nem túl kemény, viszont lassú heavy, megymagköpködő van rajta, ha teljesen felszereled kevesebb mint 2 másodpercenként lő, kegyetlen sok tölténye van, viszont a KV1-et és társait már nehezen lövi át (célozni kell vele). Nekem tetszett, sok csatát lenyomtam vele, a többihez képest.

    Jelenleg 5-ös prémium tankokból kettőt szoktunk ajánlgatni: Excelsior (angol heavy, nagyon hasonlít a churchillre, de többet sebez, sokkal agilisebb élvezetesebb vele nyomni) és a T-25 (Német médium, viszonylag jó ágyuval, nem is lassú, bár nekem ez nincs meg).

    Ha több pénzt is rá tudsz áldozni érdemes szemügyre venni a 8-as prémium tankokat is. Igen, tényleg sokkal drágábbak, de brutálisan több pénzt hoznak. Mostanában én a kínai t-34-3-al lámulok, és volt, hogy 150 ezer creditet hozott. jó körökben könnyű vele elérni a 100 ezret(de ez igaz az összes 8-as prémiumra talán.), az ötös prémiumoktól átlagban olyan 20-30 várható el.

    Prémium tank:
    Igen, semmit sem kell már rajta fejleszteni, azonnal bevethető.
    Javítási költsége minimális, ezáltal csökkennek a kiadások.
    Credithozamára szorzót kap, több pénzed lesz.
    Legénység: azonos nemzet azonos tanktipusának(gyk.:könnyű,közepes,nehéz,td,spg) legénységét bünti nélkül be lehet pakolni a tankba, és még fejlődnek is, szintúgy bünti nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák