Új hozzászólás Aktív témák

  • ooloo

    őstag

    válasz xAttilax #199701 üzenetére

    Ismét személyeskedsz ... immár sokadjára . Ahelyett , hogy a belinkelt problémára összpontosítanál , a játéktudásomat firtatod , ami bőven átlagos !

    "most nem mondjam ki? vagy itt csak dicsérhetjük egymást mint a gyerekek sporteseményein?"

    Nem ... nem kell dicsérni . De fikázni sem !

    Hogy értsd : "
    Kommentjeinkben mellőzzük a személyeskedést, ami azt jelenti, hogy ne illessünk senkit se jelzőkkel, úgy nyilvánítsuk ki a véleményünket. Ha igazán megvitatni áll szándékunkban egy témát, akkor főként rossz módszernek tekinthető a személyeskedés (a vitapartner személyes támadása, bírálása, minősítése, kritizálása), mert nem a kívánt célt érjük el vele. Hozzászólásainkat a tartalomról, a felvetett témáról írjuk, ne pedig az azt íróról, megosztóról vagy kommentelő személyéről, mert bárkivel is van nézetkülönbségünk, eltérő nézőpontunk, az nem jogosít fel arra, hogy különféle jelzőket aggassunk a másikra.
    Az eltérő nézőpontok indíttatnak véleménykifejtésre, megszólalásra, amihez egy közösségi felületen mindenkinek joga van, ezt ne felejtsük el elfogadni! A gondolatokat, az állításokat kell megvitatni, ha valóban a vélemények ütköztetése, az érvelés a cél és nem pedig egymás sértegetése. Mint azt tudjuk, gyakran kerülnek tiltásra.a közösségi oldalakon az olyan személyek, akik mások sértegetésére, támadására használják a nyilvános felületet, akár önös, akár más céltól vezérelve is teszik ezt!"

    A jövőben ignoráld a hozzászólásaimat !

    Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!

Új hozzászólás Aktív témák