Új hozzászólás Aktív témák

  • dualface

    tag

    válasz ooloo #196872 üzenetére

    Tényekről egyik oldal sem beszélhet .... kvázi nem bizonyítható a csalás , és az sem , hogy nem csal a játék .

    Ez így igaz, DE:

    Van egy olyan dolog, hogy ha egymás mellé teszel két dolgot és megnézed motivációt mindkét esetben. Mi haszna lenne a WG-nek abból, ha az ismertetett szabályokon túlmenően (RNG, MM, stb) lenne még egy "szopatós script", "mágikus Iván", vagy akármi amire itt szoktatok hivatkozni, ami kipécézi az embereket, hogy direkt kibasszon velük. Ezzel szemben mit kockáztatna a WG, ha pl egy ilyen létezik és kitudódik?
    Tudod Risk vs Reward. Ez egy millió dolláros üzlet, több ezer ember dolgozik a WG-nél csak a Wot fejlesztésén. Csak a karácsonyi dobozokkal elképesztő bevételük van minden évben, azzal hogy pár random embert szopat kicsit, és mondjuk átlagban ilyenkor 5-el több goldot lő mint máskor az 0,00001% bevételt jelentene neki, ellenben, ha egy ilyen manipuláció kiderülne, (márpedig 1000+ dolgozói létszámnál hidd el hogy mindent kiszivárog előbb utóbb )annak az interneten olyan visszhangja lenne, hogy a játékos állomány 20-30%-a kapásból abbahagyná a játékot ami ugyanennyi bevételkiesést jelentene a cégnek.
    Egyszerűen nem logikus hogy ezt csinálja a WG, ezért hívjuk ezeket konteónak, mert nettó értelmetlen. Bár bizonyítani nem lehet,ahogyan írtad is, nincs semmi logikus motiváció a játékot fejlesztő cég oldaláról amellett hogy az ilyen konteók alapjait képező "dolgokat" építsen be a játékba.
    Van még egy ilyen elméleti tétel, sajnos nem tudom pontosan mi az, mert én műszaki pályán mozgom de valahogy úgy szól:
    Ha egy problémára, nagyon sokféle magyarázatot találunk, de egyikről sem tudjuk bebizonyítani a valódiságát, akkor a legnagyobb valószínűséggel a legegyszerűbb magyarázat az igaz.
    Ebben az esetben az a legegyszerűbb magyarázat, hogy egyszerű RNG-ről van szó, legyen az nyertes vagy vesztes széria. A wotban a halmozott RNG és MM hülyeségei miatt konkrétan bármi megtörténhet.

Új hozzászólás Aktív témák