Új hozzászólás Aktív témák

  • Bobyjack

    senior tag

    válasz dokee78 #174049 üzenetére

    Jellemzően heavyvel játszom, esetleg TD-kkel. Magam részéről siralmasan későn eszméltem rá, hogy a látótávnak sokkal-sokkal nagyobb szerepe van annál, mint amit korábban tulajdonítottam neki. Általában benne vagyok a harc sűrűjében, ezért nem tartottam lényegesnek, hogy a közvetlen környezetemnél messzebb lássak. Ez nagy hiba volt. Sokszor van olyan végjáték, amikor egyedül marad az ember egy oldalon vagy akár az egész csapat kihullik mellőle. Ilyenkor egy heavyben ülve az ember bele tud törődni, hogy tök mindegy, úgyis előbb fog spotolni az ellenfél, semmi esélyem sincs a medek ellen látótáv szemontjából, inkább kushadjunk valahol aztán lesz valami. Szinte azt gondolná az ember, hogy ez a játék része, ilyen a felépítése ennek, pedig egy IS7 látótávja például alig kisebb (400), mint a játékban bent lévő legjobbaké (420 - Patton, Sheridan etc.)

    Olvasgattam arról, hogy miként tudnék az IS7-el elért kiemelkedően gyatra eredményeimen javítani, amikor szembe jött Skill fájlja, ami teljesen más elven szerelte fel a tankot. Az első T10-es tankom volt az IS7, be kell valljam tényleg elég furán szereltem fel (repeszpáncél, venti, töltésgyorsító - tény, hogy akkoriban átlagban sokkal több és erősebb arty volt a csatákban), amit mostani fejjel nem is értek. A legénységi skilleket is átvariáltam és egy teljesen más élményben van részem. Azóta igyekszem követni az irányt, ami a fájlban található és egészen szürreális tapasztalatokkal gazdagodtam, mint például a Tortoise-al a harcba teljes gőzzel igyekezve, de még támadó sor mögött lemaradva én kapom a spot sebzést. Az IS7 statomat pedig sikerült világszöldből kék sávba felhozni, pedig már volt rajta jópár régi csata, ami visszafogja a haladást. Azóta szeretek ezzel a tankkal menni. Összességében tehát a tankok jelentős többségén érdemes emelni a látótávon, jobban jár vele az ember, mint egy ventillátorral.

    (#174053) diegho: Nálam be-be esik 60 alá. 45-75 között mozog, pályafüggő hogy épp mennyi. Ha sűrű a növényzet, akkor jellemző, hogy az alsóbb sárvban mozog az FPS.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák