Új hozzászólás Aktív témák

  • Patrick76496

    őstag

    válasz Quan-Chi #9925 üzenetére

    A 8.6-os patch ugyan úgy előnyben részesíti a német tankokat is, mint az oroszokat. Hidd el, jót fog tenni nekik is, főleg az E-100, Maus párosnak a 0,4-0,38 pontosságukkal (detto IS-7 IS-4 páros). Btw a gold és AP átütésnerf is pont az olyan német fanok, mint te sírása miatt történt meg, hogy több legyen a páncél értéke. Annyira a német tankok sem tökéletesek teljesen még a valóságban sem. Azért a Tigrisek és Párducok is hibásodtak meg rendesen (főként a Panther), aztán pedig a javításuk szívás volt a bonyolult szerkezet miatt. Ezzel ellentétben a T-34-ek (és a szovjet katonák) bírták a telet, + sokkal könnyebb volt a javításuk.

    (#9994) dfsz34: Szerintem is nagyon jót tett a TD-nek az új update, nekem az AC Mle. 48 fossa az XP-t, még prém nélkül is. Kegyetlen jó ez a gépezet, így fullosan lehet vele szépen darálni (ráadásul a +30% kredit és a leárazás miatt bátran használom kávéval).

    (#10108) Fel: A szárnysegéd medál eddig is így működött, valszeg azért nem vetted észre, mivel vereségre ritkábban kapja meg az ember, ugye általában olyankor megmaradnak azok a tankok, akiket sebzel.
    Ez a hang pedig egyébként szvsz csakis azért van, hogy csökkentsék a penetration 0 dmg-ek számát. :))

    Más: A legjobb nevű klán. És ráadásul nem is magyarok. :)

    [ Szerkesztve ]

    "I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."

Új hozzászólás Aktív témák