Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz ktg3 #101030 üzenetére

    Nincsenek már kimondottan csak spotterek, akik kizárólag a csapatra lennének utalva, ugyanis a mostani úgymond spotterek, olyan damage dealerekké váltak, hogy öröm nézni. Esetleg a kínai vonal három tankjára lehet azt mondani, hogy oké, ők nincsenek ott annyira OPságban a többi könnyű tankhoz képest.

    De komolyan, nézzünk már szét! Ott vannak a franciák, a 12t überállat, a 1390-nel ha figyelsz, akkor 1500-at lősz átlagban és még emellé spotolsz is, de még a 1375 is jól játszható ha valaki odafigyel. Na és a többi? Chaffe? T37? Bulldog? Ru251? T71? T54 Lt? Sorolhatnám az összeset, ugyanis nincsenek ezek ráutalva semmire és senkire. Olyan tulajdonságaik vannak, amikkel szarrá lövöd magad meccsenként, ha meg mégsem, akkor fogod és betöltöd az aranyat, onnantól meg nem vagy más, csak egy hiperkönnyű közepes tank.
    Szóval nagyon el van túlozva ez a jaj a kis spotteremmel rá vagyok utalva csapatra, mert ez így, ebben formában hülyeség.
    Az is enyhe túlzás, hogy a sok siemka nem tud neked mit összelőni. Ha nem hülye helyre mész, akkor igenis több ezer spotsebzéssel jössz ki meccsekről ha legalább hetes skóttal mész.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák