-
IT café
A jól bevált formula, ezúttal a II. világháború tengeri legendáival.
0.8.9 Patch Notes
----------------------------------------------------
Magyar WoWs Discord Közösség
Ajánlott Buildek
I Battleships I Cruisers I Destroyers I Aircraft Carriers I
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz - = Zk = - #5650 üzenetére
Áfás számlát ne adjon?
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
- = Zk = -
félisten
válasz Atlantis #5652 üzenetére
de, Sulinetre szeretném venni a HE lőszereket... :v
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
Kíváncsi voltam, miért telepít/frissít/tölt lassabban a game az indokoltnál (igen, tudom, patchek óta gyorsul), megnéztem a mappa tartalmát, 176k file, 29k folder.
Eszement.
Minden kis szutykot külön fájlból kell olvasnia a motornak... -
ledgeri
nagyúr
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
t.zolka
aktív tag
Sziasztok Srácok!
Nem tudja valaki, hogy miért nem lehet már napok óta Visa kártyával vásárolni a Shop-ban? (péjpálom nincs, és nem is akarok)
Szeretnék egy kis doubloon-t venni, de mindig hibát jelez, és hogy próbálkozzak később. -
DEV_NULL
őstag
válasz Lavidaloka #5628 üzenetére
Akkor gyere Warplanes-ezni!
-
félisten
-
Borisz76
veterán
válasz FoxiestFox #5659 üzenetére
Nem feltétlen.
Én bill/egér párossal használom...meglepően könnyű az irányítása.
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
belaazallat
addikt
Mi a @ van ezzel a játéknak felmagasztalt izének?
Egyik nap rendben tudok játszani, másik nap random időközönként kilép. Semmi mással nincs ilyen problémám. se BF, se AW.
Játék újra van telepítve, de nem használ.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
válasz belaazallat #5662 üzenetére
Ha Win10, akkor rossz hírem van: annak a hibája.
Ha nem az, akkor bármi lehet. Hardvertuning, memóriagond, túl alacsony swap, stb -
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #5663 üzenetére
Win 10. De egyik nap hibátlan, másik nap meg nem??
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
félisten
válasz belaazallat #5664 üzenetére
Ja.
Nálam is volt ilyen néhány programmal Win10 alatt, míg próbálgattam. Az enyém régi gép, de haveromén is csinál ilyet a W10, és az övé a tiédhez hasonló újabb AMD.
Biztos van rá valami megoldás amúgy... csak én nem nagyon szerettem volna workaroundokkal foglalkozni, úgyhogy pattantam is vissza 7-re. -
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #5665 üzenetére
most nézem, a netem szórakozik. 1/4 mint szokott lenni.
-
félisten
válasz belaazallat #5666 üzenetére
Ja hogy úgy kilép, hogy megszakad a kapcsolat, és a login screenre kerülsz?
Én úgy értelmeztem, hogy kidob a desktopra és kifagy a game.Netsebességre amúgy nem igazán érzékeny a játék... a válaszidőre már annál inkább.
[ Szerkesztve ]
-
belaazallat
addikt
válasz FoxiestFox #5667 üzenetére
bocs, dühömbe nem fogalmaztam pontosan.
-
- = Zk = -
félisten
na most akkor ez a secret santa hol is vehető át?!
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
félisten
válasz - = Zk = - #5669 üzenetére
Wut?
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #5670 üzenetére
nem téma. megkaptam idővel...
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #5670 üzenetére
Ho ho hooo Én is benne vagyok már...
(#5671) - = Zk = -Mit kaptál?
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
félisten
-
félisten
Amúgy most, hogy az új vinyóm által a betöltési idő már jó, új bug van:
Torzít a képarányon a játék. 1680x1050 a natív felbontásom, de úgy nyögvenyelős, úgyhogy 1280x800-on játszom, ez ugyanaz a 16:10 képarány, ami a natív.
Natívon nem torzít, 1280-on viszont hiába fullscreen, vertikálisan meg van nyújtva a game.
Nagyon gyanús, hogy valamiért 1280x720-ban renderel, és azt kinyújtja a képernyőméretemhez, hogy fullscreen legyen.
Mókás, mert eddig ezt nem tette.
Config fájl már volt törölve, nem segített a dolgon.Másik vicces dolog, hogy villognak olykor a szigetek árnyékai. Látószögtől függően, ahogy mozgatom a kamerát, eltűnik-feltűnik a tükörképük a vízen.
Erre először legyintettem, 10 éves VGA, régi driver, oké, belefér. Na de tesóméknál R7 240-en is ugyanez, és haverom gépén GTX760-on is. A GTX-en még a füst is képes villogni. -
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #5675 üzenetére
Nekem rendre a szigetek csillanása (különösen a jeges pályán) "poppan be", mert van egy távolság ahol nincs renderelve, utána meg igen... nem mintha hiányozna előtte alapból, de azért még is nézek, hogy mi volt most, amitre nem számítottam...
(te mit kaptál?) (nekem is megjött már valami, csak ha prémium nap akkor nem kezdeném el most)
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #5677 üzenetére
OK köszi! Nekem, a weblapon belélpve: 250 doubloon
Amit hogy ha, mint minimum szeretnék akkor SMS-sel szemben jobban megérte, míg ha weboldalon vettem volna (arányban) kevésbé érte meg...[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
ledgeri
nagyúr
válasz FoxiestFox #5679 üzenetére
Mondjuk ezt sem értem, hogy lesz ebből "felajánlott" prémium hajó, ha csak annyit lehet tenni, hogy "1 euro, nesze!'...
-
- = Zk = -
félisten
válasz ledgeri #5673 üzenetére
3x toltam be zsét, és 1x 100 dublont meg speckó camot ingyen
-
félisten
válasz - = Zk = - #5681 üzenetére
Én kétszer, mindkétszer ugyanazt adta.
-
- = Zk = -
félisten
válasz FoxiestFox #5682 üzenetére
hmmm... megcsekkolom akkor... bár mondasz vmit..... 500 dublonom volt, most van 700..sanszos, hogy....
-
ledgeri
nagyúr
válasz - = Zk = - #5681 üzenetére
Milyen Camo?
-
Bingisz
addikt
Nektek adja a legtöbbet, úgyhogy ide is berakom.
3 nap prémium+35 consumable. Akinek nem megy a finn, annak ez a rész a lényeg.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
félisten
-
félisten
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz ledgeri #5684 üzenetére
a 3 közül az utolsó... meg nem mondom így hirtelen, melyik az
-
ledgeri
nagyúr
válasz - = Zk = - #5691 üzenetére
Láttam, csak már kiírta, hogy no more left.. pontosabban: No keys remaining, sorry
[ Szerkesztve ]
-
ddt500hu
veterán
Mogamit használja valaki? Szemre nagyon tetszetős az a 15 ágyú de még se látok túl sokat belőle. Mi a baj vele?
-
belaazallat
addikt
Üdv!
A vízbetörést az "R" gomb nem javítja? Második eset hogy hiába nyomom meg csak inaktív lesz az ikon és nem történik semmi.
-
félisten
-
ddt500hu
veterán
válasz FoxiestFox #5697 üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz ddt500hu #5696 üzenetére
az Upgrades-nél az utolsó, az mi a bánat?!
-
- = Zk = -
félisten
nah ezt nem értem.. nagyon nem xD
Tirpitz
North Carolina
két Tier VIII BS... az egyik prémium, a másik sima... ugye a NC még nem fullos.. bár nem hinném, h ez lenne a baj...
a két repair összege ami bosszant. az már más, hogy mióta megvan a NC nyertes köröm nem volt vele, amit túléltem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Adobe Photoshop
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 5
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest