Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz LK #49464 üzenetére

    Tegnapi nap értékelhetetlen volt... három, talán négy menetet leszámítva.
    A végére úgy döntöttem, hogyha ez a meta, akkor ez a meta... alkalmazkodni kell, oké, legyen.
    Előtte Ohioval mentem, sleeping giant, déli spawn, mentem balra, mert oda rakott. Oké, szemből jön a yoshi, az olasz dd, egy kremlin, egy tündi, meg egy monti.
    Nálunk Cleveland, meg két másik bb.
    Tündi rám lő szemből, -7k hp, két tűz. (Már itt gondolkodtam azon, hogy visszamegyek kikötőbe, az így kezdődő meccsek szinte mindig ultraszopás kategóriásak).
    Oké sebaj, dd kapott 4k-t, fordulok, yoshi rám rakta a harmadik tüzet (első találatra, amerikai acélnak magas a széntartalma, könnyen gyullad), repair, de tart 20 másodpercig, szóval a következő tündi sorozat csak 11k-t sebzett hátulról, de nem gyújtott.
    Na most nem engedem hosszúra, gyerek beállt a szélső kis sziget mögé, spotolni persze nem tudod, és végig onnan szórta a HE-t, a végére maradt 1800hp-m, 0 eü csomag, de középen visszajöttem, mázli, hogy a spammer gyökér maradt utolsónak, kapott a végére 4k-t tőlem, és win.
    Nem számoltam, de ha nem rakott rám 15 tüzet, egyet sem, és közben lőtt a másik irányba is, én befejeztem a kört 120k összeizzadott dmg-el.
    Kiléptem kikötőbe, skill redistribute.
    Deadeye minden bb-re, spotter plane ahol lehet, zászlók, lőtávnövelés, reload boost kimaxolva, irány vissza, beálltam hátra, és adj nekik.
    Az egy dolog, hogy a tündivel kb mindent körbelövök, de így is sikerült 58 találatot összehozni 18 perc alatt, abból lett 7 tűz. Másodikban 39 találatból 6. Harmadik 47 / 9.
    Itt el lehet gondolkodni akkor. 14km-re haladó montit kétszer lőttem körbe hit nélkül, bezzeg belém szemből ugye... és folyamatosan ez megy.
    Volt ám villogtatás, meg noobozás, én csak az f4-et nyomkodtam válaszként.
    Első meccsen 4, második 3 reportot kaptam, utána nem számoltam :DDD
    Ez a meta, akkor ez a meta.
    Ellenben a 20as shima torpok jól működnek az esetek nagyobb részében, de cap-elni nem kell vele, viszont nyitottabb, nagy pályán ha el tudsz osonni szélen, akkor nagyon buli.

    どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。

Új hozzászólás Aktív témák