Új hozzászólás Aktív témák

  • FoxiestFox

    félisten

    válasz Chabe89 #37454 üzenetére

    Nem unod még ezt a dumát? :DDD Két ágat húztam ki, mióta ezt tolod, mindkettő unipóni lett. Miről beszélünk? Még high tier DD-t is mentem párat radarral teletojva, az is unipóni eddig.
    Hány ágat kell még kihúznom, hogy szerinted is rendelkezzek annyi tapasztalattal, hogy megállapítsam, mi szar a játéknak, és mi nem? :D
    Utálom a rombolókat is, mégis őket sajnálom leginkább jelenleg, elég egy átlagos CV, aki tudja, hogy utána a rombolónak van legnagyobb hatása a csata kimenetelére, nem fogja élni hagyni.

    De még ha oli lennék is marhára igazam lenne a CV-k kérdésében, elég csak ránézni a koncepcióra, vagy a PT eredményeire, vagy arra, mi megy live-on, hogyan reagált a playerbase (benézni top klánok Discordjaira), és a community contribok többsége.
    Cél volt a rework során megoldani a következőket:
    - legyen érdekesebb, játsszanak többen (hosszú idő után lehessen eladni CV prémet)
    - legyen kisebb skillgap
    - ne legyen az a durva alpha strike, ami eddig
    - ne tudj a repcsiszakaszaiddal ha akarsz, minden DD-t permaspotolni
    - szórakoztatóbb legyen a random azáltal, hogy nem fosik mindenki a CV-től

    Nem kell fejtegetnem remélem, mennyire született tényleges megoldás. :(
    Ha valaki jelenleg azt állítja, hogy a régi CV volt jó, az valószínűleg egy átlag feletti játékos, aki tisztában volt a potenciállal, tehát része volt a régi problémának, aki pedig azt állítja, hogy most jó, az megértette, mennyire broken, amíg betart egyetlen szabályt: ne repülj a fél enemy flotta közelébe, mert kikapcsolják a gépeidet.

    Úgyhogy összegezve megoldották, hogy legyen egyszerre unalmas, limitált, de mégis broken :D
    Nice job WG.

Új hozzászólás Aktív témák