Új hozzászólás Aktív témák

  • antibes2000

    tag

    válasz tjb007 #4209 üzenetére

    köszönöm a választ.
    most próbálok ismerkedni a win tabletekkel, most egy androidos és egy IOS-eset használok, airt és nexust. úgy látom, hogy ezek a 2GB ramos, atomos tabletek a középutat jelentik a 4 GB ramos, Core-M-es vagy "i" procis tabltekhez képest, viszont ezen utóbbiak 200 e ft-nál kezdődnek, amit egy picit soknak tartok.
    Én igazából kiegészítő funkciókra használnám a tabletet, tehát nem akarok laptopot kiváltani, egy i7-es laptopot nem is tudnék ezekkel, inkább apróbb office munkák, outlook, böngészés, openvpn, youtube, online filmnézés, ez utóbbi miatt akarok egyébként egy win tabletet, mert sem android sem, ios gép alatt nem működik az adobe flash, és anélkül az online filmnézés nem megy.
    Azt szeretném megkérdezni, hogy ezek az atomos gépek, 2 GB rammal alkalmasak-e a fenti funkciókra, gyorsan, akadások, lefagyások nélkül működnek-e, van-e érezhető működési különbség egy 4 GB ramos atomos vagy 4 GB ramos core-M-es géphez viszonyitva?
    Érdemes-e még 100 ezret rászánni, hogy egy high-end win géped legyen?
    Illetve, ha nem érdemes drágább gépet venni, ezen a 100 ezres kategórián belül van-e jobb opció a T100-T200 mellett, hasonló paramérekkel?
    köszönöm a válaszodat,

Új hozzászólás Aktív témák