Új hozzászólás Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    Sziasztok! Help!

    Véglegesen megadta magát 4 éves Win-em. Most egy másik gépről írok, mert be sem hajlandó boot-olni, kék halál, és ezt írja ki: Végzetes rendszerhiba, STOP..meg hexadecimális számok.
    Ha újra kéne rakni a rendszert meg mindent az maga lenne a halál, de azt hiszem itt a vég, mindent megpróbáltam...
    - Csökkentett módban sem jön be win: "végzetes hiba, svchost.exe nem kommunikál.."

    Előzmény: Comodo került fel (Comodo ütötte SpyDokit ezért mikor win bejött Doki el sem indult). Amúgy rendben működött minden, egyszer csak FireFox kikapcsolt. Majd ha újra akartam indítani, elkezdett töletni aztán megint kikapcsolt. Aztán lefagyott win, reset, és ez lett. Párszor még betöltött Win (csökkentett mód akkor sem), de csak 1024x768-ban, betöltött mindent, renszerhiba jelentések, ha leokéztam szépen leállt magától, ha semmihez sem nyúltam egy idő után egyszer csak kikapcsolt a windows.
    Ötletek??

    - Lehet hogy videókártya? (nincs csere Pci-E)
    - Ha menthetetlen, és újra kell rakni hogy tegyem? 120Gb-os vinyón van, nincs partíció, formattálni nem tudom mert 80Gb hasznos adat van. Dos-ba nem tudom letörölni win-t mert Ntfs.
    - Hogy tudom akkor megtenni hogy maradéktalanul trölődjön win-rendszer (hogy az újba tuti semmi régi rossz maradék ne legyen), és mindezt format nélkül? Akár dos-ban. (a közelben nincs S-ata-ás gép ahova ráköthetném winyót és manuálisa törölném le, és sürgősen használnom kéne.
    - Ghost nem volt, de ilyen hibát mégegyszer nem követek el (arról majd a ghostolás de hogyan topicba érdeklődöm)

    Thx 4 help!!

    free your mind

Új hozzászólás Aktív témák