Aktív témák
-
Balázs1047
tag
Sziasztok!
A Vista-ban hol találom a Documents and settings/Local Settings/Apllication Data mappát? Még XP-ből kimásoltam az Outlookból a leveleket, de nem tudom most hova bemásolni. -
nRu3
addikt
válasz Balázs1047 #301 üzenetére
egyszerüen imortálni exportálni kell a nyitot win mailba
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
moonman
titán
\users\usernév\appdata\local
-
Gorneck
legenda
válasz (Kolombusz) #299 üzenetére
Indítsd el az AC3 progit...system->mpegaudio kipipa után érdekesen, de elkezdtek szólni a hátsó hangszóróim...nem sok de ez van...
Gorneck#1239
-
anulu
félisten
a következőket hol tudom kikapcsolni?
a) System Restore
b) hibarnate
valamint mi zabálja úgy a vinyón a helyet, mint kacsa a nokedlit? 1 hete még 8GB-om volt szabad, azóta semmit nem telepítettem olyat, ami a ''C:''-re is pakolna, tegnap megnéztem, már csak 1,7GB"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Buvana
aktív tag
Van egy apró, de bosszantó jelenségem, vista ultimate hu-ban. Nem akarnak működni live messenger 8.1.0178.00-ban az instant game-k. Működött, de most 2 napja nem. Mi okozhatja? Ha visszateszem az XP-s ghostomat, azzal minden OK. Nagyon örülnék, ha valaki erre tudna valamit mondani, egyszerűen nem töltődnek be a játékok
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Tomitosz
aktív tag
Szióka!
Lenne egy próblémám. Néha megszakad a netem...és eléggé szokatlan módon. A hálózati kapcsolatok szerint még bevagyok csatlakozva a netre...de minden netes alkalmazásom megszakad és böngészni sem tudok. A jobb alsó sarokban a földömbecske eltünik. Máskor ha nem vagyok bejelentkezve akkor egy háromszögben megjelenő felkiáltójelet látok....de az sincsen. Kikell jelentkeznem és ujra be....ez nem normális..Mitől lehet?
És be is van állitva az ujratárcsázás....ha szakadás van akkor működni is szokott...de néha előjön ez a próbléma és hát eléggé zavaró -
virkir
veterán
Miért nem közvetlenül az outlokba másolod vissza?
Simán kijelölöd valami fájlkezelőben és behúzod a megfelelő outlok mappába a leveleidet."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
MTbc
senior tag
HI!
Olyat lehet csinálni hogy az asztalon lévő ikonok keretét eltüntesem?(amikor ráhúzom az egeret akkor jelenik meg)
Thanks -
Aaron14
őstag
to mooman:
Leadtek WinFast PVR2000 tvtuner kártya Windows Vista Media Centerében működőképes?
Ilyet készülök venni és előbb megakarok győződni róla, hogy télleg működne-e.
Láttam a Leadtek oldalán, hogy van hozzá 32bites Vista Driver és hogy az XP Media Centerében működik. De azt, hogy a Vista MC-ében működne, azt nem.
Előre is köszönöm!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
(Kolombusz)
veterán
Van egy angol dvd-m, és szeretnék hozzá feliratot.
Hogyan tudom wmp-vel bevarázsolni a feliratfájlt, ami nincs a dvd-n? -
rétisün
veterán
válasz (Kolombusz) #317 üzenetére
talán vobsubbal? de valószínűbb, hogy ujra kell szerkesztened a dvd-t,és ugy beletenni. (persze ha mégis van rá megoldás, én is szívesen hallom)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz (Kolombusz) #319 üzenetére
erre nem. ki kell szedni a hangot, képet,(pl. vobedit) aztán valami szerkesztő progival (pl. ifoedit) ujra össze kell rakni, de már bele kell tenni a feliratot is. itt (is) találsz segítséget [link]
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Gabe16v
csendes tag
HP nx7300 notebookon (Core 2 Duo T5500) legális Vista Business alatt nem megy a proci frekijének szabályozása, mindig 1,66GHz-en fut. Minden energiabeállítást próbáltam, de nem hatott. Onnan gondolom, hogy nem megy, hogy a rendszertulajdonságoknál nem változik a freki, és szinte állandóan meleg a noti 0% terhelésnél is, és megy néha a venti. Pedig semmi nem fut. Írtam a hp-nak, azt mondják ez az oprendszer funkciója, kérdezzem a microsoftot. Tudnátok segíteni, hogy merre induljak el?!
Köszi!Üdv
-
ThuG4LifE
senior tag
üdv, egy olyan gondom lenne, hogy ha cd-ről vagy dvd-ről akarok valamit telepíteni, akkor mindig azt írja ki, hogy nincs meg a file, viszont ha átmásolom vinyóra, akkor simán megy a telepítés, erre van valami megoldás?
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
VINIKOR
senior tag
Hauppauge kártyák működnek. Nekem Hauppauge PVR-150 van. Ha letöltöm az nvidia videókártya drivert is, akkor tökéletesen működik teljes képernyőn a media center.
Valamelyik újabb hibrid Hauppauge tv-tunert vegyél.
De van egy gond. Ha nincs magyar műsorújság (guide) akkor a német vagy osztrák csatornakiosztást tudsz letölteni az mc-hez és nem lehet normálisan változtatni a csatornák sorrendjét és a nevét egyátalán nem lehet átírni. Szóval amig nincs magyar csatonakiosztás addig nem sokat ér a media center. -
VINIKOR
senior tag
Mégvalami:
Itt vannak a hibrid hauppauge tv-tuner kártyák: [link]
Wintv-HVR sorozat a hibrid kártyák. Teljesen elfogadható áron kaphatók.
Tudásuk:
- WinTV-HVR-1100 és 1300: Analóg kábel és DVB-T adók (DVB-T=földi sugárzásu digitális adás), néhány év múlva nagyon elterjedt lesz. Ezt érdemes venni.
- WinTV-HVR-3000 és 4000: Analóg kábel, DVB-T és DVB-S (DVB-S=műholdas digitális, S-satelit). Parabola antennával és dekóderrel a műholdas digitális adásokhoz is jó. Ha sok pénzed van. -
Aaron14
őstag
Kösz!
Ennél segítőkészebb embert még nem láttam a ph-n
Konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy az általad ajánlott WinTV-HVR-1100 és 1300 mennyibe kerül és hardveres-e a kódolásuk.
Előre is köszönöm!Gránit bank ajánlókódért írj privát üzenetet. Most 50.000 Ft jóváírást kapsz új ügyfélként!
-
szeva000
addikt
Lenne egy kis gondom.Érdekes,hogy az Ultimate-en jött elő.Nagyon be van lassulva a gép.Super PI XPalatt 28sec, a vista alatt meg majdnem egy perc.Érezhetően valamiért a memóriakezelés nem jó.
Valakinek lenne ötlete,mitől lehet ez?( a teljesítményem fullon van) -
szeva000
addikt
válasz Cyberslider #336 üzenetére
Mégha szuper lenne,de nem is tetszik
-
excalibur36
senior tag
utána jártam a tüzfal kérdésnek, és be kellett lássam, hogy a vistában lévö tüzfal felveszi a versenyt bármelyik más tüzfaléval!!!
Tökéletes védelmet biztosit!!!
Nincs szükség külsö progit felrakni, az sem lesz jobb, ráadásul ez már benne van az árban
Egy jó virusirtóval kiegészitve ( én AVG 7.5 internet security-t használok legnagyobb megelégedésemre ) tökéletes védelmet biztositanak!!!Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
szeva000
addikt
válasz Cyberslider #335 üzenetére
pont én is ilyen bajban vagyok,elvileg megy a pinnacle kártyám símán,igaz a hangot nemtudom valamiért tömöríteni a vista alatt,de ez a gép XPalatt akkor is elvitte(768X576.)Viszont csak divx,xvid tömörítés ment.
Keresnék valami hw-es kódolású akármit is . Nekem az lenne a lényeg,hogy a beltérit rátudjam kötni és arról felvenni,de nagyon jó minőségben.
esetleg tudsz vagy valaki tud ajánlani valamit? -
Cyberslider
őstag
válasz excalibur36 #339 üzenetére
Mondjuk valami hírdetés blokkoló elkéne......
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
szeva000
addikt
válasz excalibur36 #342 üzenetére
nézegettem már őket csak netooom mit is lenne érdemes venni
-
excalibur36
senior tag
válasz Cyberslider #341 üzenetére
Az ember jellemét az határozza meg, hogy mit tart nevetséghesnek...
-
Cyberslider
őstag
válasz szeva000 #340 üzenetére
Hát a divx-xvid real time tömörítés eléggé számításigényes, az nem erre van kitalálva.
Inkább DV-be kéne először, aztán ''offline'' szépen becsomizni xvid-be. Tovább tart, de szebb lesz, és jobban bírja a proci. Később meg már van ideje számolgatni, akár 2 passban is.
Másik az mpeg2.. De az nagyobb. (A DV is nagy, dehát csak átmenetileg.)
HW is kódolás, az adatfolyamatot tehát átkódolod, vagy így vagy úgy. Legjobb megoldás, ami nekem van: Dreambox Linuxos beltéri, LAN kivezetéssel, (elfogadja az u*c, vagy bármilyen kártyát, hiszen software le tudja emulálni a cryptoworks modult, bár nemtom mit nézel,és hol) szóval LAN-on keresztül a géphez kötve hálózatban le tudod menteni az mpeg2 stream-ot kódolás NÉLKÜL.
Vagy NFS hálózatban, vagy pl a wingrabz stb progival, az mindjárt össze is muxolja program stream-be.
Bővebb infó www.sat.hu ---> fórum: [link]
[Szerkesztve]https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
mh197
őstag
Hali!
Lenne egy kérdésem: Win vista 64bit hun van fenn, van egy APC 700 smart-om a géphez, és nem találok progit, amivel tudnám kezelni az UPS-t. Sajnos az APC honlapján csak az angol vistához működik a powerchute progi.
Tud vki megoldást? Progi, vagy bármi, amivel kezelhetem az UPS-t? Vagy esetleg van a vistában is beépítve vmi kezelő progi, mint anno xp-ben (illene, hogy legyen vmi )? -
mh197
őstag
Közben eszembe jutott még egy probléma:
Adott eegy Audigy2, egy Genius GHT 5.1 -es fadobozos szett. Mióta felraktam a vista 64-et, és az Audigy2 drivert, nem megy a mélynyomó, sem winamp-nál, sem win media playernél. Pedig a vistában van egy ilyen hangszóró teszt, ott pedig rendesen megdübörgeti a mélyet, mikor az 5.1-es hangfalakat teszteli.
Xp -alatt ment minden rendesen, de ha jól emléxem ott is volt vmi bass redirect, amit be kellett kapcsolni, és utánna ment a mélynyomó. Ilyen van vhol vista 64-ben is?
Valakinek ötlete erre?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest