Új hozzászólás Aktív témák

  • ImI87

    őstag

    Hello!

    Két kérdesem lenne:

    1.) Tegnap raktam új wint, (Vista64), ez v.mit szarul csinált a telepítő, mert 2 különálló vinyóra is rakott fájlokat. :Y Pontosan úgy néz ki a dolog, hogy 2 vinyóm van, az egyik ketté van bontva, és erre tettem volna a win-t. De véletlenül kiderült, hogy a nagyobbik, teljesen különálló vinyóra is rakott v.mit, mert ha azt lehúzom, nem hajlandó indulni. V.mi boot error, file not found, stb felirat. És megnéztem, tényleg rakott a másik vinyóra egy boot mappát, ami tele van kis fájlokkal. Ez az egész rejtett, és nem is engedi letörölni, még csökkentett módban sem. És a felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelés részen a nagy vinyóra is azt írja, hogy aktív, rendszer. Emiatt nem engedi módosítani a meghajtó betűjelét sem. Mi lehet ez, és miért így rakta fel? :F (Mint már 100* korábban is, szépen kijelöltem, hogy melyik particióra tegye, de ezek szerint nem sikerült jól. :U ) Ilyennel még sosem találkoztam, és már jóideje ugyanígy csináltama atelepítést.

    Azóte telepítettem újat, és telepítéskor lehúztam a másik vinyót, hogy ne tudjon arra rakni semmit. Így már normális, de a másik vinyóról továbbra sem engedi leszedni azokat a fájlokat. Mivel tunám letörölni őket, és mivel tudnám elérni, hogy ne kezelje azt is rendszer-particiónak?

    2.) Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ugyanazona vinyón, két particón két különböző op-rendszer legyen (xp+vista)? Ha igen, akkor hogyan, és indításkor hogy tudnék választani közülük?
    Az meg tudnám csinálni, hogy 2 külön vinyón lennének, és a boot-oláskor a vinyók boot-sorrendjével dönteném el, hogy melyik op rendszer induljon. De jobban szeretném az előző verziót......

Új hozzászólás Aktív témák