-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Redpaladin #24648 üzenetére
Az XP megjelenésekor szintén ki lehetett dobni a régi partícionáló programokat. Nem tudom mi a meglepő ezen. Változtak a filerendszerdriverek, persze, hogy egy régi program nem bír vele. A PM8 kb 7 éve jelent meg (az utolsó build is már 3,5 éves, ezért kár volt a Symantec-nek megvenni, azóta van végletesen elhanyagolva), nem kell meglepődni ilyesmin. A PM7 meg XP alatt nem működött már.
-
Sdi
addikt
válasz Szellem. #24649 üzenetére
Vagy esetleg az Acronis Disk Director Suite
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Egy kis segítség kéne. 32 bites magyar Vista ultimate-et használok, és az a gondom vele hogy folyton elfelejti/átállítja a mappák nézetét. Tehát ami lista volt nagy ikon nézetbe teszi, és fordítva, stb... Valaki találkozott már ezzel? Az összes fontosabb frissítés fentvan.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Ace Ventura
addikt
Sziasztok.
Ha egy programot már többször használtam, akkor miért kér minden egyes megnyitásnál engedélyt?Hol lehet ezt kiiktatni, ha egyáltalán ki lehet?Üres az ágyam, mint a koponyám, csészémben felforr a hideg tej... az élet egy pénzdarab, feldobom néha.... de tudom mi a fontosabb: az írás, nem a fej
-
Coyot
őstag
válasz Ace Ventura #24655 üzenetére
UAC, a felhaszn. fiók kezelőben tudod kikapcsolni.
ll-kobe:
engem meg olyan érdekelne hogy minden mappát ugyan úgy jelenítsen meg, kikapcsolom a mappa beállításoknál, "egyes mappák megj. módjának megjegyzése" szal nem kellene megjegyezni de mégis megjegyzi, ha van erre valakinek megoldása az is jöhetneMá' nem
-
bozsik84
tag
Segítsetek plíz!
Pár hete használok vistát, de van vele egy kis gondom...örökké "berreg,karattyol" a vinyó, ha jól tudom valahogy ki lehet ezt eszközölni...hogyan? Szájbarágósan kellene, nem vagyok egy power user...köszi.
psn id: zsonom
-
WonderCSabo
félisten
válasz bozsik84 #24657 üzenetére
Örökké berreg? Ez alatt azt érted, hogy teker a vinyó? Valszeg azért lehet, mert indexel (a fájlok gyors keresését lehetővé teszi), felépíti a superfetch adatbázist (a gyors programindulásért felelős), lemeztöredezettség-mentesít, stb. De ezeket csak akkor csinálja, ha semmilyen program nem fut a gépen. Egy idő múlva beáll a Vista, "felismeri" a szokásaidat, és jó gyors lesz. Bár a pár hét picit túl sok idő lehet... A processzor kihasználtság mennyi szokott lenni, amikor semmit se csinálsz, de mégis berreg?
-
Sdi
addikt
Akinek megfelelnek a vista ezen szolgáltatásai, annak miért szükséges a PM használata . Ezt a PM alternatívájaként írtam. Egyébként a Vista nagyon sokat javult az XP partíció kezelőjéhez képest , sok új szolgáltatás van benne.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
D@ni88
addikt
hali, linux partíciót szeretném visszaállítani ntfs-re, vista alá van valami partícionáló progi?
amit nem kell kiírni cdre meg ilyenek -
D@ni88
addikt
hol van a vista partíciókezelője? most olvastam vissza
-
person
senior tag
Nos kiiktattam az akaratos narrátort.Tuti módszer.Eszembe jutott,hogy a pendrive-on ott figyel a linux slox no azzal töröltem a system32 könyvtárból a narrator.exe-t.
Na most indulj ha bírsz! -
No-kia
addikt
ha felrakom a vistát, kell vmilyen directx-et telepítenem?
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
-
noxon
őstag
Hello! Biztos volt már róla szó, de nem akarom vissza olvasni a hatszázezer hozzászólást Szóval akinek realtekes alapalpi hangkártyája van, az 5.1-es hangot hogyan lehet beüzemelni? Főleg zene hallgatás közben.
We live in a simulated world...
-
Szellem.
nagyúr
-
Petes
tag
Sziasztok!
Van egy olyan gondom a Vista-val, hogy a telepítés úta eltellt idő múlásával egyre lassabb és lassabb lesz.
4 hónappal ezelőtt telepítettem újra, akkor elindult a gép kb 1 perc alatt, jelenleg ez 3-4 percet vesz igénybe.
A gépet folyamatosan karban tartom, van fennt antivirus, tűzfal, reg cleaner, minden ami kell.
A gép egy Intel Core2 2.0 Ghz-es 2 Gb ramos dell notebook.Ez már a sokadik vista amit feltettem, egy újratelepítés mindig megoldja a sebességgondokat, de az nem állapot hogy 4 havonta mindent előről kell kezdenem...
Van valami ötletetek erre, tapasztalt már valamelyikőtök ilyet?
Köszi a válaszokat!
-
noxon
őstag
Akkor te szerencsés vagy mert vista alatt nem megy az 5.1-es hang zenehallgatás közben...csak a mélynyomó meg az első két hangfal.
We live in a simulated world...
-
5xl
tag
Üdv!
Ezt miért csinálja a játéktallózó, ha onnan indítom a passziánszt?
maffiozo nick: morr
-
Integra
titán
hol lehet vistában kikapcsolni a family safety-t? vagy protectiont mi az anyámat???????
semmit sem enged az explorer böngészni, állandóan valami belépési jelszót kér
és az a baj, hogy nem ius az én gépem, hanem egy barátnőmé, szóval hurrá, fogalmam sincsen mi a baj, az meg hogy kérjek egy screenshotot....
mission impossible.....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Rocko66
aktív tag
Hali!
Vistán hogy lehet kikapcsolni a felhasználói fiókok felügyeletét?[ Szerkesztve ]
-
Edween
őstag
válasz Integra #24677 üzenetére
Remélem jó helyen kapizsgálok, gyermekbarát Vista...
-
twine
veterán
Sziasztok....
Segitsetek nekem pliiz!
Mitől van az hogy beraktam egy játékot a DVD-írómba...amit feltelepitettem(konkrétan a Geras of war), majd ezek után bármilyen lemezt rakok be a meghajtóba, folyton a gears of war ikonját jelzi a meghajtón, mint ha az a lemez volna benne,,,persze az "uj" lemezt bármit amit berakok,, beolvas rendesen, illetve dolgozik róla,,,de az ikon marad ugyan az....ujrainditás nem segitett...tök uj az oprendszer...rommá frissitve....eddig én még ilyenbe nem futottam bel,,,bár már olvastam nagyon régen hasonló problémáról, de a megoldásra,,illetve az okra sajnos nem emléxem....
Vista ultimate 64bit...
köszi előre is
üdv
twine -
Lenry
félisten
hogyan nézhetem meg, hogy mitől indult újra a gépem?
éjjelre bekapcsolva hagytam egy letöltés miatt, de reggelre újraindult és kíváncsi vagyok, hogy miért, mert elég stabil gépem van, nem szokott csak úgy újraindulgatni
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Lenry
félisten
válasz D@ni88 #24686 üzenetére
be volt, és írta is még este, én meg rányomta, hogy majd 4 óra múlva kérdezd meg megint, de olyankor megkérdi, hogy újra akarsz-e indítani... de nem indít újra magától... vagy mégis?
gog: és ott hol meg mit? mert elég bonyolult nekem ez az eseménynapló
Edween: 475W-os Enermax....mint a beton
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
harry3
őstag
Sziasztok. Az oldalsáv színét hogy lehet megváltoztatni? Mert ott a nyíl, de inaktív.
-
őstag
SZIASZZTOK MOST KÉT OP RENDSZER VAN A GÉPEN EGY VISTA 32BIT ULTIMATE SP1+XP SP3
ASSZERETNÉM KÉRDEZNI HOGY TEHETEK A 32BITES VISTA MELLÉ EGY 64BITES VISTÁT? AZ XP HELYÉRE?most látom nagy betü sry
-
ImI87
őstag
Hello!
Két kérdesem lenne:
1.) Tegnap raktam új wint, (Vista64), ez v.mit szarul csinált a telepítő, mert 2 különálló vinyóra is rakott fájlokat. Pontosan úgy néz ki a dolog, hogy 2 vinyóm van, az egyik ketté van bontva, és erre tettem volna a win-t. De véletlenül kiderült, hogy a nagyobbik, teljesen különálló vinyóra is rakott v.mit, mert ha azt lehúzom, nem hajlandó indulni. V.mi boot error, file not found, stb felirat. És megnéztem, tényleg rakott a másik vinyóra egy boot mappát, ami tele van kis fájlokkal. Ez az egész rejtett, és nem is engedi letörölni, még csökkentett módban sem. És a felügyeleti eszközök=> számítógép kezelés=> lemezkezelés részen a nagy vinyóra is azt írja, hogy aktív, rendszer. Emiatt nem engedi módosítani a meghajtó betűjelét sem. Mi lehet ez, és miért így rakta fel? (Mint már 100* korábban is, szépen kijelöltem, hogy melyik particióra tegye, de ezek szerint nem sikerült jól. ) Ilyennel még sosem találkoztam, és már jóideje ugyanígy csináltama atelepítést.
Azóte telepítettem újat, és telepítéskor lehúztam a másik vinyót, hogy ne tudjon arra rakni semmit. Így már normális, de a másik vinyóról továbbra sem engedi leszedni azokat a fájlokat. Mivel tunám letörölni őket, és mivel tudnám elérni, hogy ne kezelje azt is rendszer-particiónak?
2.) Meg lehet azt valahogy oldani, hogy ugyanazona vinyón, két particón két különböző op-rendszer legyen (xp+vista)? Ha igen, akkor hogyan, és indításkor hogy tudnék választani közülük?
Az meg tudnám csinálni, hogy 2 külön vinyón lennének, és a boot-oláskor a vinyók boot-sorrendjével dönteném el, hogy melyik op rendszer induljon. De jobban szeretném az előző verziót......
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest