Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    válasz taip #83859 üzenetére

    Csak tisztázzuk.

    Minden hónap második keddjén jön a cumulatív frissítés. Vagyis ez megjött kedden... ezen nem változtat a Redstone mai vagy hamarosabbi megjelenése.

    De értelemszerűen nem tesznek bele pár "apróságot" és készítenek egy frissítést csak azért hogy az RS-re támogatott buildok 2 nappal az RS előtt még megkapják ezeket a frissítéseket, hiszen az RS-ben benne vannak ezek a frissítések.

    De mivel még a beállításokat nem piszkálták meg, ezért ez a frissítés lejön az eddig támogatott készülékek listájára, hiszen még nem állították át RS-re az adott készülékeket.

    Vagyis a végeremény még mindig az, hogy ez a frissítés nem a 640, 550, 950 és az RS-re támogatott készülékek miatt jelent meg, hanem azért mert még mindig elérhetővé teszi a TH frissítéseit az MS (és még tenni is fogja), szimplán mivel nem változtattak még előre a beállításokon így lejön az RS-re támogatott készülékekre is.

    (fentebb leírták hogy céges ügyfelek miatt van még támogatva a TH2, nem a magán felhasználói támogatott készülékek miatt készült ez a frissítés, értelmetlen is lenne, hiszen ha ma megjön az RS, abban is benne vannak az 545 vagy milyen végződésű frissítés fixei)...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák