- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Crypto Trade
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Microsoft Excel topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
válasz Rage47 #22200 üzenetére
Ha elfogy a memória nem indul újra semmi max egy rosszul megírt rendszer. Sztem csak bug, valószínűleg nem is a böngésző miatt, inkább ilyen háttérben futó facebook vagy akármi miatt, nekem 6 füllel se indult még soha újra a 620-asom. Ha elfogy a memória bezár appokat nem újraindul...
-
-
pethYeti
addikt
Ha bing háttér van beállítva akkor az valamikor frissül vagy csak mindig az éppen aktuálist állítja be?
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22185 üzenetére
Az kevésbé érdekel. Inkább az, hogy egyáltalán nem akar működni, mert a korábbit tölti.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22212 üzenetére
Kiválasztottam, hogy angolul kívánom használni a beszédfelismerést és elkezdtem vele letölteni, de már több, mint egy hete folyamatosan azt tölti. Azóta már volt újraindítva, de természetesen nem oldotta meg a helyzetet.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz kalozhun100 #22214 üzenetére
Azt kihagynám, főleg ha megadja magát
-
Kadem117
csendes tag
Sziasztok! Remélem jó helyre írok.
Egy Windows Phone vásárlásán töröm a fejem. Mostanság nagyon megszerettem a Microsoft szolgáltatásait. (windows 8, skydrive, outlook stb.. talán kivéve a Bing..)
Rengeteg dolgot olvastam már a telefonokról véleményekről stb. De azért kíváncsi lennék konkrétan a ti véleményeitekre is reálisan, nem elfogultan.
Nagy dilemmában vagyok, mert azt hallottam, hogy a push-up (azt hiszem így nevezik) értesítések nem érkeznek meg azonnal. Tehát nem látom, ha jön egy email amíg hozzá nem nyúlok a telefonomhoz, vagy ha írnak nekem egy üzenetet stb.
Továbbá olvastam olyat is, hogy amikor kikapcsol a képernyő akkor a wifi-t is kinyomja. Ez nem zavaró néha?
Főképpen reális érvekre, akár ellenérvekre lennék kíváncsi. Mi az ami nagyon jó benne? Van-e idegesítő tulajdonsága? stb stb..
Valószínűleg egy Lumia 520, vagy 620 lesz, de talán még egy 720-as belefér. Feljebb sajnos már nem tudok menni az árak miatt.
A válaszaitokat & véleményeiteket előre is köszönöm
Halo Community | A Magyar Halo Közösség www.halocommunity.hu (Ha halo fan vagy, akkor ott a helyed)
-
legiaap
félisten
-
pzstm
titán
válasz legiaap #22217 üzenetére
GDR2 óta whatsapp és Skype is tökéletes (whatsapp GDR1 idején is a nagy frissítés után) Viber itt nálam nem jó, Facebook 1 hete jó, előtte 3 hétig nem volt jó.....
Wifi GDR1 óta valóban beállítható, hogy menjen lockolt kijelzőnél is. Email push-al semmilyen probléma nincs.
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
marcusa
addikt
válasz Kadem117 #22216 üzenetére
Az email-ekkel nincs gond, főleg facebook üzenetekre szoktak panaszkodni, hogy nem jönnek meg, vagy késnek, ezt sajnos nem teszteltem, nincs facebook-om. Nekem viber, gtalk tökéletesen működik, minden nap használom mindkettőt.
Ami nagyon szerethető, hogy egyszerű, átlátható, gyors, gördülékeny, és megbízható.:-)
-
legiaap
félisten
Mai Binges háttér a Radaromon így fest:
[link]
Újraindítás, binges háttér ki-be kapcsolása után is.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
no1r
őstag
srácok, az Amberrel jövő Smart Cam app 820-ra lehetőséget ad a manuális beállításokra (shutter, white balance etc) vagy azt csak a pro cam tudja?
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
daniel909
addikt
válasz Воланд #22234 üzenetére
na végre valami hír róla!
"This will allow you to setup volume level for music player, general system volume, etc,." most már a vér androidisok is válthatnak..
ohh Quick Settings is lesz, nagyon várós!!!
(#22238) pzstm: hát az nem lenne jó, mert 8X-et akarok venni hamarosan. Nokia viszont tuti nem kell..
[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
-
pzstm
titán
válasz dejaris #22239 üzenetére
öcsém konkrétan ma kapott ajándékba egy Lumia 925-öt, hogy a fene egye meg
(újgazdag gyerek kapta, és mondta hogy ő marad iPhone-nál, öcsémmel söröztek és kérdezte tetszik-e neki ez a telefon. Most hív öcsém, hogy ez jó telefon-e neki )
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
őstag
Ti sem tudtok rákattintani az 'accept'-re, mikor permissiont kér vmilyen alkalmazás telepítése után, amit a google acc-kal kellene összekötni? Pl metrotube, NextGen Reader. Én most ezzel szopok, tegnap HR-reltem, de így nem tudok jópár alkalmazást használni.
Nextgen Reader supportnak írtam, ők aszonták, h google oldali hiba. "Google is working on the fix. It has impacted applications on various platforms (iOS, Android and WP7)." Tényleg így van?
-
pzstm
titán
válasz polonic #22247 üzenetére
datasense-re is mintha ezt mondták volna (magára az appra/funkcióra), aztán végül nokia-only lett
Amúgy szerintem még a 8.1-et is megkapja minden wp8-as masina
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest