-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
friccccc
tag
Sziasztok
Van egy asztali gépem és két monitorral használom. Win 10 van fent.Az egyik monitoron fut egy program a másikon pedig egy teljes képernyős videó megy netről. A gond az, hogy ilyenkor elég sokszor előfordul, hogy a gép nem reagál semmire, azon a monitiron, amin a programot használom, ha fél másodpercre is megáll, már nem jó nekem. Az adatok frissülnek mindig, de egérkattintásra, görgőzésre nem reagál. Majd egy idő után minden egyszerre amit csináltam egérrel bekerül, vagyis jobb klikk görgőzés stb. Ezt szeretném tudni, hogy mi az oka, mi a gyenge a gépbe?
Ha egy laptopon indítom a videót minden szuper, de a gép a videót és a programot már nem bírja el kicsiben sem, teljes képernyőre kirakva meg abszolút nem.
Töltök fel egy képet hozzá, hogy lássátok, így külön videó laptopon futtatva működik minden rendesen. KÉP
A jobb oldali monitoron a videó ne zavarjon meg, azt offolom , csak így maradt.
Ja és még egy fontos infó, a monitoron képfelvételt is csinálok, kettőt meg sem próbáltam, csak a jobboldalit. Amikor laptopról ment videó semmi gond nem volt az egésszel, gondolom azt nem bírja.
Konfig:
CPU: i3-6100
Alaplap: Asrock B150M PRO4
SSD: Kingston 240GB Hyperix Fury SHFS37A
VGA: alaplapi
Remélem valaki tud segíteni, hogy mi lehet a baj
Köszi előre is! -
friccccc
tag
Sziasztok
Automata frissítésekkel gyűlt meg a bajom már többször.
Otthagyom a gépet (megy este is) és amikor ránézek minden bezárva a gép megy (újraindut)...
Olyan kérdésem lenne, hogy ki tudom azt kapcsolni win 10 ben h csak akkor tegye fel a frissítést ha a gép kikapcsol? ne random amikor ő úgy dönt? Tudom h belehet állítani időt h mikor ill kilehet lőni h abszolút ne szedjen frissítést, de deffendert használok.... Ezért lenne jó ha lenne olyan opció h szedje le ami van és kell, de csak akkor rakja fel amikor leáll, ne amikor ő jónak látja... és reseteli nekem a gépet....:S
Köszi előre is -
friccccc
tag
válasz King Unique #91830 üzenetére
Köszi a gyors választ.
A szüneteltetés, halasztás szuper lenne,de sajnos soha nm tudom előre mikor fut a gépen valami...
Ezért is felejtős a halasztás és a 18 órás aktív időszak is(este is megy), illetve a heti halasztásos opció is amit említettél. Tőlem jöhet minden frissítés, az pont nm zavar, de csak akkor menjen fel amikor offolom a gépet. NE INDULJON ÚJRA amikor ő feltette .... (ha offolom utána azt csinál amit akar )
Ez a lényeg . Szóval sajnos amiket ajánlottál nm jók számomra. -
friccccc
tag
válasz King Unique #91832 üzenetére
Úgy értettem, hogy nm tudom előre mikor nem használom a gépet én, vagy bárki más. Mikor nm fut rajta semmi stbstb. Az aktív időszak is totál kiesik, mert mivel nm egyedül használom és nincsenek fix időpontok előre tervezhetően, ezért nm tudok találni egy olyan időpontot amikor 100%osan nm fut rajta semmi. Ezért kéne az az opció, amit írtam , hogy kikapcsoláskor tegye csak fel a letöltött frissítéseket és next bekapcsnál meg is vagyunk
-
friccccc
tag
válasz Doky586 #91835 üzenetére
OK Rosszul fogalmaztam,akkor frissítsen/települjön miután rákattintok a leállításra........
NM kivitelezhető az általad ajánlott módszerek közül egyik sem! Ha valami végez, Indul más AUTOMATIKUSAN ! És nincs ott valaki állandóan a gépnél. Tehát nm tudom halasztgatni Értsd meg amit szeretnék. Lehet h ennyire rosszul írtam le, de olyan opciót mondj légy szíves,ha tudsz, hogy a leállításra való kattintáskor csinálja meg a frissítésekkel a dolgát és ne bármikor ... Nm jó egyik általad felsorolt sem sajnos, hidd el nm kukacoskodni szeretnék, valóban nm ok egyik sem. -
friccccc
tag
válasz Doky586 #91837 üzenetére
Köszi h próbálsz segíteni.
Ezek szerint arra amit én írtam nem tudsz más megoldást.
Egy program a beállításokkal folyamat megy , és resetnél újratölteni mindent..... nagyon melós.
Ha havonta 1x kéne ezzel foglalkozni azt mondom ok, de a defender miatt jó lenne minimum heti szinten frissíteni SŐT.
A több gép nem megoldás a problémára, van több mindnél meg kéne oldani ezt
Kell h legyen más de köszi h próbálsz segíteni[ Szerkesztve ]
-
friccccc
tag
válasz Doky586 #91855 üzenetére
Értem ez SZUPER hír!
Nagyon köszi !!!
És még1x leírom, én NEM kukacoskodni akartam (már itt előttem valaki sajnos belém állt)!!!
Csak hátha van olyan megoldás, ami nekem a legjobb lenne
Plusz időráfordítás nélkül.
Sajnos elég kezdő vagyok, ezért is jöttem ide, mert sok segítséget kaptam már ezen a felületen[ Szerkesztve ]
-
friccccc
tag
válasz King Unique #91854 üzenetére
Köszi,
ismét megtudtam valami újat(kat). De hidd el, ha otthon lennék a témában, nm kérdezném mit h . Totál újak nekem ezek.
Azt sem tudtam eddig, h havi 1re is lehet ezt korlátozni, ill h nm mindegyik jár restarttal . illetve
"mert pont a Pro kiadásnál lehet külön csak a havi összesítő frissítéseket is" - ha tudnál segíteni, hogy hogy tudom ezeket elővarázsolni azt megköszönném.
szép estét -
friccccc
tag
válasz King Unique #91865 üzenetére
Köszi
Ha minden igaz megoldódott.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest