-
IT café
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fer
őstag
Sziasztok! Járt már valaki így a 1709-es verzióval?
Ez egy tablet, először felraktam desktop módban akkor jó volt minden, majd csináltam wimboot telepítőt és akkor kezdődött, most visszaraktam újból asztali telepítésként, és ugyan úgy fennáll a hiba!''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
A driverrel nincsen baj, semmit sem enged telepíteni, szerintem valamit másképp csináltam mint korábban. Most visszarakom a 1703-at és kiderül.
"Gondolom lehet ezt állítgatni (mit engedjen, mit ne), nem ismerem, mert se tabletem nincs, se Enterprise editiont nem használok (desktopon csak abban van ez a komponens)."
Amúgy nincs jelentősége, hogy tablet ugyan úgy kell mindent csinálni mint asztalin. Akkor a home-ban miért van benne ez a Windows Defender Application Guard?, ugyan is én azt telepítettem.
[ Szerkesztve ]
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Na felraktam a 1703-at home verzióban minden ok, csak azt nem értem, hogy a 1709 home-ban miért van benne az a hülye szolgáltatás!?
''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Most lényegtelen a tablet ez ne zavarjon össze, azt is írtam, hogy amikor először felraktam a 1709-et akkor jó volt, és Home-ot telepítettem, ezért nem értem. Enterprise-om nekem sincs.
-
fer
őstag
Felraktam a 1703-at asztali módban (Kori féle) minden jó, majd felraktam a 1709-et asztali módban innen, de mivel kevés a hely ezért csináltam wimboot telepítőt a 1709-ből home-ot, (leírás), és ott kezdődtek a problémák, onnantól nem engedett telepíteni semmit, visszaraktam a 1709-et újból asztali módba de már ott sem engedett telepíteni, majd most a 1703-at és megjavult, csak sajna ez is asztali mód, és kevés a helyem ezért kellene a wimboot! Remélem sikerült lekövetni, hogy mit nem értek! A tippem elsőre, hogy a wimboot készítésnél keveredik össze valami, és ezért kerülhet bele a Home-ba ez a Windows Defender Application Guard, másra nem tudok gondolni!
-
fer
őstag
Na sikerült! Úgy látszik Win 8.1-en nem ajánlott win 10 telepítőből wimboot-ot csinálni! Most megcsináltam win 10-en igaz wirtuális gépen, de sikerült!
Mondtam, hogy nincs különbség a tablet és pc között mindent ugyan úgy kell rajta csinálni teljes értékű x86, akkor nem futna rajta a cod2, a cod4-et is vitte de azt már csak 800x600-ban lehetett akadás mentesen futtatni!''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
Sziasztok!
Ha aktiválok egy win 10-et akkor a korábbi win 8.1-aktiválásnak annyi? Vagy ha meggondolom magam és vissza akarok térni rá menni fog legálisan?''A részegek okozzák a balesetek 30%-át, tehát a józanok sokkal veszélyesebbek! Viharban azért látjuk előbb a villámlást és csak utána halljuk a mennydörgést,mert a szemünk előrébb van, mint a fülünk."
-
fer
őstag
válasz King Unique #117370 üzenetére
Én is a macrium-al operálok, valójában arról van szó, hogy a jelenlegi nagyon belakott 8.1-et nem akarom még dobni, hanem átklónoztam a macrium-al egy másik meghajtóra, majd azon frissítettem 10-re, de a kulcsot még nem mertem megadni neki, nehogy ki lőjje a 8.1-et, mivel lehetnek driver vagy más (számomra nem tetsző beállítási) gondjaim, és akkor muszáj lesz visszatérnem a korábbira, akkor ezek szerint megadhatom a termékkulcsot, nem lesz semmi gond. Köszi!
-
fer
őstag
Sziasztok! Ez mitől lehet? Régebben nem tapasztaltam, hogy a feladatkezelő csak 92% körül mozog mikor megy egy terhelés teszt, videó konvertáláskor sem megy 100%-ra, de az aida máshogy látja, most akkor melyik jelzi ki hibásan. Ja EP45-UD3 lap E5450-es proci win10 x64.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hardcore café
- Le Mans Ultimate
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fujifilm X
- Energiaital topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- MediaTek Helio G50-nel futott be a Tecno új belépő ajánlata
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest